Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Heeft de Dell Inspiron 1525 Heb Recording Abilities ?
De Dell Inspiron 1525 laptop heeft ten minste een microfoon voor audio-opname . Daarnaast is het programma Sound Recorder gebundeld met Windows kun je korte geluidsfragmenten opnemen . Terwijl het opgenomen materiaal is voldoende voor het maken van audio-opnames te hechten aan e-mail of instant messages , wilt u misschien uw Inspiron 1525 te gebruiken om een meer geavanceerde project op te nemen . Met behulp van de Inspiron 1525 is uitbreidingsmogelijkheden , kunt u de benodigde hardware toe te voegen aan elk type audio -project op te nemen . Ingebouwde microfoon

Afhankelijk van de gekozen op het moment van aankoop opties , kan de Inspiron 1525 hebben een ingebouwde webcam boven het scherm . Als u deze optie selecteert, moet u twee kleine gaatjes merken aan weerszijden van de lens van de webcam , dit zijn de webcam dubbele microfoons . Als u ervoor gekozen om een webcam te kopen , het kleine gaatje aan de linkerkant van de kaartlezer aan de voorkant van de Inspiron 1525 herbergt ook een microfoon .
Problemen

als de Inspiron 1525 heeft uw stem niet detecteren wanneer u in de microfoon spreekt tijdens het opnemen , gebruiken het luidsprekerpictogram in de rechteronderhoek van het scherm om de Windows mixer openen. Dit hulpprogramma kunt u de ingang volume van de computer opname- apparaten aan te passen . Als u de microfoon niet op de lijst van de opname- apparaten te zien , wordt het stuurprogramma voor geluidskaart of webcam van je computer niet geïnstalleerd . U kunt de huidige stuurprogramma's voor deze apparaten te verkrijgen van de Dell support website .
Softwareopties

Als u een langere opname maken op uw Inspiron 1525 of zetten de resulterende audio -bestand naar verschillende formaten , zou de Sound Recorder hulpprogramma Windows niet passen bij de factuur . Om een ​​langere single-track stereo of mono -opname wilt maken, gebruikt u een gratis applicatie , zoals Audacity . Om een ​​professionele multitrack opname maken , installeer een robuuster programma, zoals Cakewalk Sonar of n - Track Studio .
Opties Hardware

De microfoon die bij de Inspiron 1525 volstaat voor het opnemen spraak . Echter , kunt u de audio kwaliteit ontbreekt als je wilt een muziek- project te maken te vinden . De Inspiron 1525 heeft een front - gemonteerde poort zodat u een microfoon aansluiten met een 1/8-inch connector . Als u niet tevreden bent met de geluidskwaliteit geproduceerd door geïntegreerde audiochip van de computer , kunt u een apparaat van derden te installeren . De Inspiron 1525 heeft een ExpressCard slot evenals USB -en FireWire-poorten . Bedrijven produceren audio -apparaten voor een verscheidenheid van havens .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je de stekker vervangen op…
·DV6000 & USB Problemen 
·Hoe kan ik een Dell laptop har…
·Hoe gebruik je een normale tv …
·Hoe verwijder ik een Averatec …
·EMachines W4885 Vs . Dell Dime…
·Hoe de ventilator Vervang van …
·Dell Latitude Cpx Instructies 
·Hoe te Scrap laptopbatterijen …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een AC -adapter Demonteer 
·Soorten Computer Storage Randapparatuur 
·Hoe maak je een USB -stick cadeau Meer M…
·Hoe kan ik mijn Mac- computer schoon 
·Hoe kan ik een draadloze kaart vervangen…
·Wat is een Print Spooler -systeem? 
·Hoe een IP -printer toevoegen 
·Hoe maak je een Dynex DX - WGDTC install…
·Hoe maak je verbinding een USB externe h…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com