Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
De MacBook display knippert
Een flikkerend MacBook scherm kan zowel visueel prikkelend en belemmeren het werk van de gebruiker . Verschillende problemen bijdragen aan MacBook weergave afbraak , waarvan sommige kunnen worden opgelost door de gebruiker en anderen die moeten worden opgelost door een technicus . Echter , kan de gebruiker proberen de toepassing software-updates en het resetten van de System Management Controller . Firmware Issues

Een mogelijke oorzaak van een scherm flikkeren
is een probleem met de firmware die het scherm van de MacBook 's en grafische verwerking hardware of software glitches regelt met de weergavemogelijkheden van het besturingssysteem . Wanneer de software engineers van Apple ondervindt deze problemen , geven ze software-updates op te lossen . Gebruikers moeten regelmatig controleren op updates om ervoor te zorgen dat ze met behulp van de meeste software .
Light Detection

Apple's
MacBook laptops hebben sensoren om het niveau van het omgevingslicht rond te detecteren het apparaat . Deze apparatuur kan de computer de helderheid van het scherm automatisch aan te passen als het licht rond de gebruiker verandert . Door het verhogen of verlagen van de helderheid in reactie op het verlagen of verhogen van licht rond het apparaat , zal de gebruiker niet merkt een verandering in hoe helder hij waarneemt het scherm te zijn . Als deze detector werkt, dan kan het helderheidsniveau van het scherm verkeerd en onregelmatig veranderen . Het uitvoeren van een systeemupdate kon het probleem op te lossen .
SMC

Soms scherm flikkeren kan ontlenen aan gebreken in de System Management Controller . De SMC is een stuk hardware dat veel fundamentele processen regelt binnen de MacBook , maar interne fouten op de controller kan onregelmatig gedrag op de laptop veroorzaken . Deze onregelmatige gedrag kan omvatten beeldscherm flikkeren . Als een interne fout bij het ​​SMC wordt het probleem veroorzaakt , dan is het resetten van de SMC kan het probleem oplossen . Gebruikers kunnen dit doen door gelijktijdig op neer-toets van de linkerhand "Shift " , toets " Control" , toets " Option " , en "power " -knop terwijl het netsnoer is aangesloten op de laptop . Over te gaan om al deze toetsen los tegelijkertijd gereset de SMC .
Fysieke Defecten

Terwijl updates of het resetten van de SMC software gebaseerde problemen , lichamelijke afwijkingen kon repareren in het licht sensoren of het scherm niet kan worden opgelost door de gebruiker alleen. Deze zou vereisen een technicus om de openstelling van het lichaam van de laptop om te zoeken naar tekenen van defecten of beschadigingen . Vanwege de complexiteit van moderne computer hardware , moeten de meeste beschadigde onderdelen te vervangen . Sensoren en screen hardware vallen onder de basisgarantie van Apple , dus als de klant brengt het defecte laptop in een van Apple's Genius Bars , en de computer is nog steeds onder de garantie valt , zal deze reparaties gratis zijn
. < br >

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe maak je een Airport Card P…
·Hoe te openen mapeigenschappen…
·Hoe te App mappen maken op iPh…
·Hoe verwijder ik alle Browsing…
·Kunnen iPhone Apps gebruikt wo…
·Hoe maak je een Mac Address Me…
·Hoe maak je een Burned Pixel o…
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe maak je een nieuw sjabloon…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Factoren die van invloed Processorsnelhe…
·Hoe maak je een cd - rom met alleen een …
·Kenmerken van de Compaq NC4010 
·De HP F4235 printer kan worden gereset i…
·Juiste BIOS -instellingen voor Asus P5K …
·Hoe Gids voor Pandigital Romans 
·Hoe om te bepalen of een kabel Is een Cr…
·Hoe kan ik een HP Officejet Scanner Fail…
·Hoe maak je verbinding een Toshiba S305 …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com