Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Is er een iPad Facebook App ?
Ondanks de iPad solide aanwezigheid op de markt , Facebook is nog een app die speciaal voor deze Apple- tablet vrij te geven. Terwijl de iPad eigenaren kunnen downloaden en gebruiken van de iPhone /iPod Touch versie van de app , zijn kleine vorm maakt het moeilijk om te lezen en te navigeren , en de vergrote versie is wazig . Gelukkig heeft Facebook aangegeven dat zij voornemens is een iPad - specifieke app binnenkort vrijgeven . Facebook

Facebook
is een social media website die gebruikers in staat stelt om te verbinden met hun vrienden en delen alles, van foto's en muziek te intieme gedachten en interessante nieuwsartikelen . U kunt gebeurtenissen, te plannen en uit te zenden uitnodigingen , maken en zich bij een groep , laat je vrienden weten wat je van plan bent en vinden lang verloren metgezellen . Op het eerste , Facebook was alleen open voor studenten , maar nu iedereen met een e -mailadres kunnen lid worden .
IPad

De iPad is Apple's tablet-computer . Een tablet is een apparaat tussen een laptop en een smartphone - kleiner dan de kleinste laptops , maar staat het uitvoeren van vrijwel elke laptop taak , van surfen op het web om te typen documenten . Het scherm is volledig aanraakgevoelig , en zoals de Apple iPhone , de iPad platform maakt gebruik van toepassingen of apps , om specifieke taken uit te voeren . Bijvoorbeeld , als je wilt om online te gaan , de Safari- app u tikt , als je wilt toegang tot uw Facebook-account , je tikt de Facebook-app
Huidige Facebook App
< . br

Facebook > is nog niet vrijgegeven een iPad - specifieke app op het moment van publicatie . Momenteel , kunnen iPad -gebruikers de app ontwikkeld voor de iPhone te downloaden . Wanneer u deze app te openen op een iPad , hoewel, het lijkt de iPhone - en kleinbedrijf . Hoewel het kan worden vergroot , verschijnt de uitgebreide app wazig . Het is in staat om bijna elke taak die je zou kunnen doen als de toegang tot de Facebook- website op een normale laptop Internet- browser , waaronder statusupdates , het verzenden van berichten en foto's uploaden . Echter , op de iPad , is het waarschijnlijk handiger om direct toegang te krijgen tot Facebook via het internet .
Future release

Een recent rapport
van The New York Times geeft aan dat Facebook heeft een iPad app in de werken en bijna klaar voor release. Volgens insiders heeft de app een lange tijd genomen om te ontwikkelen vanwege de optimalisatie voor de touch- screen interface . Als het bericht juist is , kan een Facebook- app voor de iPad verschijnen in de App Store al in augustus 2011.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je de iPad gebruiken …
·Hoe maak je een E - Book E-mai…
·Hoe te Aparte Logins Maak een …
·Hoe maak je een iPad integrere…
·IPad Audible Problemen : Zien …
·Hoe mappen maken op uw iPad 
·How to Get My Kindle boeken op…
·Hoe je je eigen iPad Stand mak…
·Lang Recovery voor een iPad Cr…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te Reboot of resetten Een iPad 
Hoe maak je een iPad Clean 
Hoe maak je een iPad Power Adapter kopen…
Hoe te Keer de kleuren op een iPad naar …
Hoe goed Stuur een e-mail op een iPad 
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het opzetten van Microsoft Exchange …
Hoe kan ik een Apple iPad te melden 
  Hardware Articles
·Hoe te Bluetooth installeren in een Dell…
·Ik Geïnstalleerd een nieuwe harde schij…
·De specificaties van de ThinkPad R-serie…
·Hoe maak je een PC - gebaseerde DVR Buil…
·Soorten Computer Storage Media 
·Printers die afdrukken CD's & DVD's 
·Hoe te installeren en vervangen IDE met …
·Hoe een eMachine Processor Upgrade 
·Hoe te openen de basis van een Logitech …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com