Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Redenen van de iPad is beter dan de iPhone
Het vergelijken van de iPad met een iPhone is als het vergelijken van appels met peren . Omdat de iPad functioneert voornamelijk als een tablet -pc en de iPhone als een mobiele telefoon , kan je beter af zijn ze te vergelijken met concurrenten in plaats van elkaar . Echter , als je probeert om te beslissen welke van de twee apparaten om te investeren in op basis van kenmerken alleen, de iPad troeven iPhone op verschillende manieren . Deze verschillen hardware en software ontwerp , en operationele kosten . 9,7 - inch multi - touch display groter scherm

IPad
weefgetouwen over iPhone 's 3,5 - inch scherm en vertaalt zich in meer dan alleen extra eye candy en een grotere speeltuin voor uw vingers . IPad apps gebruik maken van de extra ruimte op het scherm te splitsen standpunten scherm en popover menu's , die u toelaten om keuzes op een enkel scherm tikt Als resultaat leveren , u inzoomen , scrollen en pannen veel minder op een iPad naar webpagina's , documenten lezen en bewerken, foto's en andere content .
Scherper beeld

Hoewel de iPhone 4's 960 - by - 640 - pixel resolutie scherm is niets om te spotten met , iPad 's hogere 1024 - by - 768 - pixel resolutie maakt tekst te lezen nog scherper en afbeeldingen nog levendiger lijken . Gecombineerd met een groter scherm , iPad levert een meer plezierige ervaring van alle visuele inhoud , uit boeken en documenten naar webpagina's en foto's . Het bekijken van films en het spelen van games ook worden realistischer en aantrekkelijker .
Grotere Keyboard

Experts
tout vaak vasthouden van de iPhone of iPad zijwaarts om een groter toetsenbord te krijgen , maar ook het grotere toetsenbord op een iPhone faciliteert slechts twee - duimen te typen . Ongeacht de oriëntatie , het toetsenbord iPad's maakt conventionele typen met meerdere vingers . Uiteindelijk is het meer comfortabel typen interface van de iPad helpt u om uw gedachten over sneller en met minder fouten in een notitie , document , e-mail of zelfs zoekvak .
More Opslagcapaciteit
< br

iPhone 4 > biedt 16GB en 32GB aan opslagruimte . IPad biedt dezelfde keuzes , samen met een ruimer 64GB configuratie . Daardoor hebt u de mogelijkheid om twee keer zoveel inhoud uitvoeren op een iPad als op een iPhone , een capaciousness dat is handig vooral als je een voorliefde voor video's , films en 3D-games .
< Br > Sterkere chip

iPhone 4
wordt aangedreven door een krachtige A4-chip voor snelle en energiezuinige prestaties . IPad 2 is gebaseerd op een verbeterde dual -core A5-chip , die snellere downloads mogelijk maakt , meer multitasking en sneller laden en het schakelen tussen apps , dit alles terwijl het maximaliseren levensduur van de batterij .
Geen contract

voor de iPhone te maken en ontvangen van telefoongesprekken , voicemails en sms-berichten , moet u een draadloze plan dat meestal sluit u een contract te activeren en te ondersteunen . Aan de andere kant , 3G is optioneel op de iPad Wi - Fi + 3G-model .

Geen contract vereist is , als je 3G -service nodig hebt voor de iPad , je blokken van gebruiksgegevens te kopen op een maandelijkse , prepaid basis .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe kan ik iPad Iconen Into Ca…
·Hoe te verbinden mijn laptop a…
·Wat doet Jailbreaking een iPad…
·Hoe maak je een iPad te werken…
·Hoe maak je een Targus Bluetoo…
·Hoe te Sync My Contacts Van mi…
·Wat zijn de verschillen in de …
·Hoe werkt de iPad werken? 
·Kan de iPad gebruikt worden al…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Tools om een draagbare harde schijf 
·Hoe Laptop Memory Reinig 
·IDE harde schijf problemen 
·Wat gebeurt er als het geheugen Goes Bad…
·Hoe maak je een toetsenbord 
·De Canon Fax L280 printer is een fax en …
·De specificaties van een HP Pavilion ZE4…
·Wat te doen met oude computers 
·Hoe reinig ik mijn Canon 8800F ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com