Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Laptop Memory Reinig
Reiniging geheugen van uw laptop zal helpen bij het ​​sneller en efficiënter te laten verlopen . Uw laptop heeft twee soorten geheugen , dat goed moet worden gehandhaafd . De eerste is de harde schijf ruimte , die al uw software en data bevat . Periodiek verwijderen van ongebruikte of overbodige bestanden en programma's zullen de prestaties van uw laptop te verhogen . Random - Access Memory ( RAM ) is het tijdelijke geheugen dat de computer beschikbaar maakt voor de processor op een bepaald moment . Schijfopruiming en Defragmentatie zal uw computer om gemakkelijker toegang te krijgen tot bestanden . Wat je nodig hebt
Windows XP of hoger
Toon Meer Aanwijzingen
Reiniging van de laptop's Memory
1

Log in op je laptop en klik op "Start ". Ga naar het ' Configuratiescherm'. Kies " en informatie over prestaties Extra. " In het venster worden gegevens informatie zoals berekeningen per seconde en geheugen bewerkingen per seconde . Aan de linkerkant is een lijst van gereedschappen voor schijfopruiming . De tools in dit venster kan ook worden geopend in de map " System Tools " binnen " Accessories ", dat zich eveneens op het menu 'Start' .

Klik 2 op " Geavanceerde gereedschappen . " Kies " Open Schijfdefragmentatie . " Het venster geeft een lijst met de laatste keer dat de laptop was gedefragmenteerd . Als de " Last run " meer dan een maand geleden was , klikt u op ' Nu defragmenteren . " Defragmenteren van je harde schijf zal bestanden te herschikken zodat de laptop ze beter kunnen openen . Defragmenteren kan een uur of langer duren , afhankelijk van de laatste keer dat het werd gedaan .
3

Klik terug te keren naar " informatie over prestaties en tools . " Klik op " Open Schijfopruiming . " Het venster zal u vragen om een rit naar schoonmaakbeurt te selecteren . Selecteer " C : " en als je meer dan een harde schijf , een externe of een gepartitioneerde harde schijf , doe een schijfopruiming van deze stations ook. Wacht tot Schijfopruiming te berekenen hoeveel ruimte je in staat om vrij te zijn. Dit kan enkele minuten duren .
4

Selecteer de items die u wilt verwijderen . Deze bestanden zullen definitief verwijderd . Delete " Temporary Internet Files ", " Downloaded Program Files , " en de " Prullenbak ". Je hebt misschien een optie die zegt " Hibernation File Cleaner . " Dit bestand verwijderen zal winterslaap op uw laptop uitschakelen . Plaats dit bestand niet verwijderen als u de slaapstand gebruiken . Klik op " OK ", dan "Bestanden wissen . '

Previous: Next:
  laptops
·Hoe naar Mount een laptop lade…
·Hoe te verbinden een laptop om…
·Toshiba A215 - S7414 demontage…
·Specificaties van een ThinkPad…
·Inspiron 9400 Specificaties 
·De specificaties van een HP Pa…
·Hoe maak ik verbinding een Com…
·Hoe te identificeren van de po…
·Hoe kan ik een Acer 3690 lapto…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Compaq Presario 2500 beveiligingsfunctie…
·Aanwijzingen voor Hoe maak je een Cl - 4…
·Hoe een CPU HyperThread 
·De beste USB tv -tuners voor Vista 
·Het overzetten naar een iPad 
·Hoe de Printer Setting wijzigen Van een …
·Hoe kan ik Haak een Compaq Evo N600c In …
·Hoe uw computer resetten zonder verlies …
·Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com