Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
IPad Audible Problemen : Zien Boeken
Apple's iPad is echt een alles - in-een entertainment machine , en het feit dat het werkt met Audible.com luisterboeken dient slechts om de tevredenheid het geeft gebruikers uit te breiden . Het eerste wat je moet weten over het gebruik van deze luisterboeken met uw iPad is dat ze niet compatibel zijn met iTunes vanaf november 2011. Dat betekent niet dat je ze niet kunt openen , alleen dat je ze moet bereiken via een ander middel . Audible.com

Audible.com
is een luisterboek bedrijf eigendom is van Amazon.com , dat een breed scala van luisterboeken te koop als downloadable content biedt . U kunt Apple's iTunes -programma gebruiken om uw Audible.com downloads te beheren nadat u ze hebt gedownload , en de iTunes winkel biedt ook luisterboeken te koop . U kunt echter niet Audible.com inhoud te downloaden vanuit de iTunes- winkel zelf als van november 2011.
Grillen met de iPad

Als u bekijkt de Audible . com website op uw iPad of iPad 2 en zich afvraagt ​​waarom je niet content kan downloaden , het probleem is uw webbrowser. Zowel de iPad en de iPad 2 native rekenen op Safari als webbrowser . Met ingang van november 2011 , de versie die ze gebruiken is helaas onverenigbaar met Audible.com downloaden . U kunt de site bekijken en misschien zelfs beslissingen over welke boeken je wilt kopen te maken , maar je kunt niet rechtstreeks downloaden .
Oplossing

te downloaden en te bekijken Audible.com content op uw iPad of iPad 2 , moet u eerst downloaden van de Audible voor de iPhone app van Apple 's App Store , download dan de geselecteerde Audible.com audioboeken van binnen die app . Als je audioboeken hebt gekocht via uw computer , kunt u ook die bestanden naar uw iPad via de USB -kabel . Om uw boeken te zien , moet u uw iPad iPod app te openen . Als u gebruik maakt iOS 5 , zult u ook nodig hebt om " Music " tik vanuit de app . Van daar , zult kraan Audiobooks , dan Audible , en je in staat zijn om alle Audible.com luisterboeken die je op je iPad hebt geladen zien .
Extra Help

Als je nog steeds niet in staat om uw Audible.com audioboeken bekijken op uw iPad of iPad 2 , moet u mogelijk contact opnemen met de klantenservice van Apple of Audible.com ' s klantenondersteuning . Over het algemeen , als het probleem lijkt te zijn met de Audible.com bestand zelf , moet u contact opnemen Audible.com 's klantenondersteuning . Echter, als het probleem lijkt te zijn met uw iPad in plaats van het bestand , moet u contact opnemen met de klantenservice van Apple . Als u een Apple-winkel in de buurt, bezoeken en spreken met een Apple Genius bij de Genius Bar voor onmiddellijke hulp .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je verbinding een App…
·Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
·Wat is de optimale video-indel…
·Kan ik kijken Hulu op mijn iPa…
·Hoe de Kindle App te installer…
·Hoe te Apps volledig sluiten o…
·Hoe om muziek te verwijderen v…
·Hoe te kopiëren van een iPad …
·Mijn iPad Zal niet Blijf op de…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Dell Dimension 8200 Deskt…
·Ddr2 Vs . Ddr3 Mac 
·Hoe te Screensavers maken Van Persoonlij…
·Lexmark 4200 Installatie 
·Hoe maak je een draadloze NIC wijzigen n…
·Hoe maak je verbinding een SATA DVD Writ…
·Hoe de inktcartridges voor de HP 5510 Ve…
·Hoe te Moederbord Geheugen Test 
·Kunt u een upgrade van een HP laptop vid…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com