Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad integreren met een Work Server
Afhankelijk van het netwerk , het instellen van een iPad in de werkplaats kan een aantal serverconfiguratie vereisen voordat het kan worden gebruikt . De meeste werkomgevingen is geschikt voor een iPad via een draadloos netwerk . Als het netwerk gebruikmaakt van een authenticatie- server voor toegang tot draadloos , moet deze eerst worden geconfigureerd . De meeste kantoren vandaag de dag gebruik van Microsoft Exchange Server voor e-mail , die kan worden gebruikt met een iPad of iPhone . De iPad is ook compatibel met de meeste Virtual Private Networks ( VPN's ) gebruikt in werkomgevingen vandaag . Instructies
Draadloze instellingen
1

Vergelijk de draadloze authenticatie protocollen ondersteund door de iPad met die welke worden ondersteund met het netwerk van de server . De iPad ondersteunt de meeste Extensible Authentication Protocol ( EAP ) gebruikt in enterprise draadloze systemen . Kopen van 2

Controleer 802.1X is ingeschakeld op de authenticatie- server als u een te gebruiken . Installeer een servercertificaat indien nodig. Netwerk toegangsmachtigingen configureren voor de gebruiker of groep van gebruikers die iPads hebben .
3

Zorgen certificaten gebaseerde authenticatie en public key infrastructure ( PKI ) is geconfigureerd om zowel het apparaat - gebaseerde en door de gebruiker te ondersteunen gebaseerde certificaten . De iPad ondersteunt PKCS # 1 en PCKS # 12 certificaattype.
4

Toegang tot het draadloze netwerk door te brengen de iPad binnen het bereik van het draadloze signaal . Tik op 'Instellingen' op de iPad , dan " Wi - Fi . " Turn "Wi - Fi " om de " On " positie , selecteer het netwerk uit de lijst .

Test de 802.1 5 X de inzet op een laptop computer om deze correct werkt als de iPad geen verbinding .
Exchange Server
6

Controleer de configuratie van Exchange Server om te zien of Exchange ActiveSync is ingeschakeld . Als het heeft , mag geen verdere wijzigingen nodig zijn om de iPad verbinden met de Exchange Server .
7

Configureer de Exchange Management Console op mobiele apparaten mogelijk te maken.
8

Zorg poort 443 is geopend op de firewall . Als de Exchange Server maakt gebruik van Outlook Web Access , moet deze poort al geopend .
9

Controleer of een server certificaat op de front- end -server is geïnstalleerd . SSL inschakelen voor de Exchange ActiveSync virtuele map in IIS .
10

Controleer de Domain Name Service ( DNS ) is geconfigureerd om een extern routeerbaar adres terug te keren naar de Exchange Server voor internet en intranet cliënten . < Br >
11

configureren van de Microsoft Internet Security and Acceleration ( ISA ) Server om met een web-listener en een Exchange Web client access publishing rule . U moet ook controleren een ISA Server -certificaat is geïnstalleerd .
12

Configureer de iPad voor Exchange door te tikken op 'Instellingen ' en vervolgens op 'Mail, Contacten, Agenda . " Tap" Voeg account toe , " de kraan " Microsoft Exchange . "
Virtual Private Networks
13

vergelijken van uw organisatie VPN netwerk aan die toegankelijk is voor de iPad . De iPad kan worden gebruikt met de meeste VPN- netwerken, waaronder Cisco IPSec , PPTP en L2TP/IPSec protocollen .
14

Vergelijk de verificatiemethoden die worden ondersteund door uw VPN met die van de iPad kunt gebruiken . Deze omvatten Password authenticatie , RSA SecurID , CRYTOCard , X.509 en Shared Secret .
15

Zorg PKI van uw server is geconfigureerd voor zowel het apparaat - gebaseerde en door de gebruiker op basis van certificaten .

Access VPN-instellingen op de iPad door te tikken 16 " Settings " en vervolgens " Algemeen" en vervolgens "Network . " Tap " VPN . " Vanuit dit scherm kunt u zich wenden VPN -of uitschakelen , of voeg een nieuwe VPN-configuratie aan de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Scroll binnen het frame…
·Hoe je foto's importeren op ee…
·Hoe te Notes maken op een iPad…
·Hoe een App voor de iPad Ontwi…
·Hoe de iPad Jailbreak 
·Hoe je iPad bestanden synchron…
·Hoe je cd's overzetten naar de…
·Hoe je iPad Webpagina's opslaa…
·Hoe te Storage Voeg toe aan de…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je luidsprekers aan de slag op eMach…
·Hoe maak je een Cassette converteren naa…
·Power Cord Problemen 
·Hoe kan ik XP installeren op een Acer La…
·Hoe maak HD- DVD's met een iMac 
·Hoe je basale computervaardigheden Meet 
·Hoe maak je een Flash Drive gebruiken op…
·Hoe kan ik een Lexmark X2350 printer en …
·Wat is de primaire geheugen in een compu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com