Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe je basale computervaardigheden Meet
Basic computervaardigheden nodig zijn voor zelfs de meeste entry level banen . Om ervoor te zorgen dat u het inhuren van de beste mensen , is het belangrijk om te weten hoe de elementaire computervaardigheden van uw werknemers te testen . Er zijn een paar taken die u kunt aanvragers vragen om uit te voeren die duidelijk zullen aantonen hun computervaardigheden - of het ontbreken daarvan . Door het bouwen van deze fundamentele testen in uw screening en interview proces , zul je in staat zijn om ervoor te zorgen dat elke nieuwe medewerker komt klaar om op zijn verantwoordelijkheden vanaf dag een . Wat je nodig hebt
Computer
Tekstverwerking programma
Printer
Toon Meer Aanwijzingen
1

Vraag de persoon die wordt beoordeeld om een bepaald bestand op het vinden computer . U kan de aanvrager een volledige bestandsnaam of een deel van een naam te geven . Op een PC , de makkelijkste manier voor de aanvrager om het bestand die ze nodig heeft te vinden is door te klikken op de knop 'Start' , kies ' Zoeken ' in het menu , dan " Alle bestanden en mappen . " Kijk naar de persoon die u testen als ze de taak is voltooid om ervoor te zorgen dat dit de procedure zij gebruikt . Als de persoon die u wilt testen heeft beheerst elementaire computervaardigheden , mag deze test slechts een minuut of twee . Kopen van 2

Maak een voorbeeldbrief en vraag de aanvrager opnieuw te maken en die brief af te drukken . Deze fundamentele taak zal testen een aantal vaardigheden die belangrijk zou zijn op de werkvloer , inclusief de mogelijkheid om aanwijzingen op te volgen , de mogelijkheid om een ​​eenvoudige tekstverwerkingsprogramma gebruiken en de mogelijkheid om tekst goed te formatteren . De aanvrager moet onmiddellijk gebruik maken van de knop 'Start' en de lijst met programma's om het tekstverwerkingsprogramma dat u gebruikt , zoals Microsoft Word of Word Perfect te vinden, dan gaan over het opnieuw creëren van de brief . De gebruiker moet de opmaakfuncties van het tekstverwerkingsprogramma gebruiken om een exacte replica van de brief die u hebt gemaakt , dan stuur het naar de printer voor de voltooiing . Om de test een beetje meer uitdagend te maken , zou u het papier uit te maken van de invoerlade van de printer en zet deze op de zijkant van de printer . Iedereen met een goede computer vaardigheden moeten kunnen controleren op papier en plaats de papierlade .
3

Geef de gebruiker een lijst met nummers en vraag hem om de nummers toe te voegen , met behulp van een spreadsheet . Moet de gebruiker het werkblad af te drukken om zijn werk te laten zien . Een gebruiker met een goede computervaardigheden zal onmiddellijk vinden Microsoft Excel of een ander spreadsheetprogramma , voert u de nummers uit de lijst en het creëren van een " = SUM " formule om de nummers toe te voegen . Als de gebruiker heeft goede vaardigheden het hele proces mag niet meer dan 10 tot 15 minuten duren .
4

Vraag de gebruiker om weg te gaan voor een minuut , dan stiekem de stekker uit het toetsenbord of de muis . Wanneer de gebruiker gaat terug naar haar werkplek , kijk om te zien of ze weet hoe u het apparaat terug in de stekker en test het . Zolang u werkt met Windows XP of een nieuwere versie van Windows , moet de gebruiker in staat zijn om het toetsenbord of de muis terug in de steek en hebben het meteen aan de slag .
< br >

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe te Startup Time Windows ' …
·Hoe u uw computer DVR om progr…
·Hoe kan ik Windows Video drive…
·Hoe je harde schijven installe…
·Hoe te Turn On een IBM Aptiva …
·Hoe te Enter Dell PC Restore 
·Het vervangen van de Raad van …
·Inspiron Vs . Studio Lines 
·Hoe maak je een computer voor …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een HP Pavilion Slimline S…
·Scannen Met een LaserJet 3200 
·HP 8660C Specificaties 
·Hoe kan ik Haak Sound Speakers Tot mijn …
·Hoe maak je een SOCOM headset gebruiken …
·Mijn luidsprekers niet werken 
·Hoe maak je een touchscreen maken 
·Hoe kan ik een HP Office Jet-printer te …
·Hoe Video opnemen op een laptop harde sc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com