Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Input & Output Devices >> Content
Hoe kan ik Haak Sound Speakers Tot mijn computer?
Aansluiting van een luidsprekersysteem op uw computer is de enige manier om het ware potentieel van uw digitale media- ervaring . DVD's , muziek , games en video's zijn vormen van digitale media die kunnen worden verbeterd door een grote reeks van luidsprekers van de computer . Of u kiest voor de aanschaf van een 5.1 surround sound -systeem of een kwaliteit set van multimedia speakers , bent u zeker om luidsprekers van de computer vinden in uw prijsklasse . Plug - and- play technologie maakt het gemakkelijk voor u om de luidsprekers te installeren en te luisteren naar je favoriete muziek in een paar minuten . Wat je nodig hebt
Computer speakers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de stroom naar uw computer . Schuif de machine naar voren uit zijn rustplaats , zodat je de rug gemakkelijk kunt bereiken . Kopen van 2

Zoek de geluidskaart op uw machine die identificeerbaar is door twee of drie kleurgecodeerde poorten . Deze poorten zijn klein genoeg voor de luidspreker -aansluitingen worden aangesloten op hen. U kunt een klein pictogram opmerken boven elke poort die hen identificeert als microfoon , hoofdtelefoon en antenne .

Route 3 de luidspreker draden rond uw computer apparatuur, zodat de luidsprekerkabels kunnen worden aangesloten op de geluidskaart. Luidsprekersystemen dat een subwoofer bevat een iets andere bedrading proces . De linker en rechter luidsprekers zijn aangesloten op de subwoofer voor een aansluiting op de geluidskaart van de computer is gemaakt .
4

Steek de groene luidspreker aansluiting van het luidsprekersysteem in de groene audio- poort van de geluidskaart . Als uw luidsprekersysteem heeft een ingebouwde microfoon , sluit de roze stekker uit het in de roze poort van de geluidskaart .

Steek 5 in het stopcontact . Sommige luidsprekersystemen vertrouwen op de macht van de computer terwijl anderen komen met een stroomadapter . Zorg dat alle aansluitingen goed vastzitten . Zet de computer aan . Draaien elke installatie schijven die met uw luidsprekersysteem kwam . Veel luidsprekersystemen zijn plug - en - play compatibel en geen installatie vanaf een schijf niet nodig .
6

afspelen van een audio -of videobestand naar de luidsprekers te testen . Luidsprekersystemen met een subwoofer hebben een handmatige bass draaiknop die kan worden gedraaid omhoog of omlaag naar keuze . Controleer de aansluitingen van alle kabels , indien een luidspreker niet goed werkt .
7

Stel het volume en geluid controle opties in Windows door te dubbelklikken op het geluid pictogram in de taakbalk . Schuif de schuifbalk aanpassing bars op en neer tot je bereikt het gewenste toon .

Previous: Next:
  Input & Output Devices
·Hoe te hoge snelheid USB -poor…
·Wat lichtbronnen zijn de beste…
·Soorten USB connectoren 
·Hoe te Sluit een elektrische g…
·De verschillen in USB & FireWi…
·Hoe de SNES controller Convert…
·Hoe te diagnosticeren No Sound…
·Hoe maak je een Windows 95 CD-…
·Hoe USB converteren naar Paral…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Problemen met de Wireless Mouse 
·Hoe gegevens tussen computers via USB 
·Waar is de CMOS-batterij in een Gateway …
·Hoe te Fans controle over een ATI Mobili…
·Hoe te Sierra Wireless installeren 
·Hoe maak je een normale IIS Anonieme Acc…
·MSI G31M - F moederbord Specificaties 
·Kensington USB Slimme tips 
·Kan ik Stel een Animated GIF als mijn bu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com