Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe kan ik een HP Office Jet-printer te repareren?
HP Officeject printers kunnen gebruikers profiteren van de capaciteiten van de printer te printen, kopiëren , scannen of faxen . HP Officejet lijn maakt gebruik van inkjet technologie om vloeibare inkt spuiten op de pagina's als ze bewegen door de printer . Er kunnen problemen optreden met de printer voeding papier , niet de productie van regelmatige afdrukkwaliteit of werkt helemaal niet te wijten aan fouten . Ongeacht de situatie met uw Officejet , probeer het oplossen van problemen is de situatie eerst aan een eenvoudige oplossing voor het probleem te vinden . Wat je nodig hebt
Microfiber doeken
Gedistilleerd water
Toon Meer Aanwijzingen
Papierstoringen
1

Haal alle losse stukjes papier uit inbreng van de printer en uitvoerlade . Zet de printer uit en trek de stekker . Kopen van 2

open achterdeur van de printer door op het lipje aan de linkerkant . Als de printer een duplexmodule in de rug , leg beide handen aan beide zijden van de duplexmodule en trek deze weg van de printer .
3

Open de duplexmodule door te drukken op de twee knoppen op de top . Trek elke geplakt papier uit rollen van de printer of van de binnenkant van de duplexmodule , vervang dan de achterdeur of een duplexmodule .
4

Open de bovenklep van de printer en trek alle vastgelopen stukjes papier . Verplaats de wagen cartridge van de ene kant van de printer naar de andere , iets belemmeren de beweging te verwijderen .
5

Steek de stekker weer in en zet de printer weer aan . Laad nieuw papier in de invoerlade , het verplaatsen van de papiergeleiders aan de randen van het papier .
Printkop Probleem Fout

Turn 6 op de printer en open de bovenklep . Wachten als de cartridge wagen verplaatst zich naar het midden van de printer .
7

Verwijder de cartridges door op het lipje aan de voorkant van elke cartridge , dan tillen ze uit de wagen . Trek de grijze hendel om bloot de printkop .
8

Pak de printkop aan beide zijden en til deze uit de wagen . Verwijder eventuele inkt afzettingen op de printkop met een microfiber doekje bevochtigd met gedistilleerd water .
9

Reinig de metalen contactpunten in de slede cartridge met een frisse vochtige microvezeldoek . Droog de printkop en de wagen met een droge microvezeldoek , installeer de printkop en printcartridges .
10

Reset de printer door de printer uit en vervolgens het netsnoer uit de printer en de elektrische stopcontact . Wacht 30 seconden en sluit het netsnoer weer aan en zet de printer weer aan .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je een HP -printer va…
·Hoe kan ik een printer Ribbon …
·Hoe te Refill Brother LC - 51 …
·Hoe de Time Verhoog Out ​​inst…
·Hoe maak ik een netwerk Color …
·Hoe te Refill Canon iP6220D in…
·Hoe te corrigeren Vastgelopen …
·Hoe kan ik mijn HP printer ins…
·Vergelijking van de Lexmark X5…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de 430CDT Demonteer 
·Lachesis Problemen met de muis 
·Hoe af te nemen van de achterkant van ee…
·Hoe de patronen veranderen op een Epson …
·Specificaties van de Intel P4 3,2 GHz 
·Hoe te Brother printkop reinigen 
·Soorten Neutron Detector 
·Hoe je opnemen en vastleggen op een SD-k…
·Hoe te Western Digital Passport Titanium…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com