Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe de 430CDT Demonteer
De Toshiba 430CDT was de eerste release van Toshiba 's lijn van Tecra CDT laptops . Het werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996 als een consumenten- laptop voor dagelijks computergebruik behoeften . De laptop draait een Intel Pentium 120 MHz processor . Het kwam gebouwd met een 1,3 GB harde schijf , en loopt 16 MB tot 48 MB RAM-geheugen . Demontage van de laptop vereist dat je de meeste van de belangrijkste onderdelen van de laptop te verwijderen . Wat je nodig hebt
kruiskop schroevendraaier
platte schroevendraaier
antistatische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel de laptop uit . Sluit het beeldscherm , en ontkoppel de AC- voedingsadapter . Ontkoppel en verwijder alle externe gegevens , netwerken en randapparatuur . Plaats de laptop gezicht naar beneden op een vlakke ondergrond . Plaats de computer , zodat de voorkant naar u toe .

Slide 2 de batterijvergrendeling omhoog , en verwijder de batterij uit het compartiment in de rechterbovenhoek van de laptop . Schakel de optische drive ontgrendelingsknop en til de schijf uit het compartiment aan de rechterkant van de laptop .
3

Verwijder de twee Phillips - schroeven bevestigen van de harde schijf afdekplaatje aan de laptop . De harde schijf compartiment is gelegen nabij het centrum van de laptop langs voorste opening van de laptop . Verwijder het klepje van de harde schijf te onthullen . Pak de harde schijf , en trek deze recht uit van de harde schijf -slot . Verwijder de harde schijf van de laptop .
4

Verwijder alle Phillips schroeven van de basis behuizing van de laptop . Flip de laptop over , en open het beeldscherm zo ver als je kunt . Pak de onderkant van de polssteun 's , en draai de polssteun weg van de basis van de laptop . Trek de touchpad lintkabel zich vanaf onderzijde van de polssteun aan het moederbord . Verwijder de polssteun van de laptop .
5

Gebruik een platte schroevendraaier om de vijf retentie vergrendelingen boven de bovenste rij toetsen op het toetsenbord los . Til het toetsenbord uit de laptop , en plaats het gezicht naar beneden op het oppervlak van de laptop . Trek lintkabel van het toetsenbord van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop volledig .
6

Verwijder de kruiskopschroeven bevestigen van de metalen plaat om de laptop . Verwijder de metalen plaat op het moederbord te onthullen . Trek alle zichtbare kabels van het moederbord en verwijder alle kruiskop schroeven van de bovenklep .
7

Til gehele bovenste klep van de laptop van de basis van de laptop iets voor toegang tot het LCD- kabels . De bovenklep en de display assemblage zijn een stuk. Trek de kabels die van elke kant van het scherm naar het moederbord . Verwijder de bovenklep en beeldscherm van de laptop . Til de metalen geaarde schermen af van het moederbord .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Fan vervangen i…
·Hoe kan ik Vervang ENTER te dr…
·Hoe maak je herconditionerings…
·Hoe het opzetten van een lapto…
·Specificaties voor een Compaq …
·Laptop harde schijf installati…
·Mijn laptop wordt Typen Weird …
·Hoe naar de harde schijven Wis…
·Hoe bescherm ik mijn laptop LC…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Toetsenbordtoetsen Vervang op een…
·Waarom is een staande CPU Riep een Tower…
·Apple MacBook is geplakt op de Openingsv…
·Xerox Phaser 8560N laserprinter Specific…
·Hoe te Scroll met een laptop toetsenbord…
·Wat is het verschil tussen Netgear Wirel…
·Hoe de D410 Smartcard gebruiken 
·Hoe maak je een papierinvoer Probleem op…
·Mijn MacBook Heeft 3 Klokkengelui op bij…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com