Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe je opnemen en vastleggen op een SD-kaart
Als een extern opslagapparaat , opnemen en vastleggen op een SD ( Secure Digital ) kaart vereist een geheugenkaartlezer , camera , mobiele telefoon of een ander apparaat met een compatibele kaartslot dat kan lezen en op te slaan met behulp van dit type kaart . Dergelijke apparaten kunnen gegevensoverdracht van de kaart naar de computer , en in bepaalde apparaten , ook mogelijk gegevensoverdracht van de computer naar de kaart . Instructies
opnemen en vastleggen met behulp van een compatibel apparaat
1

Plaats de SD- kaart in uw multimedia-apparaat . Dit kan een video-of fotocamera , mobiele telefoon , MP4 speler , geluidsrecorder , GPS-systeem of een ander draagbaar apparaat dat de geheugenkaart gebruikt in SD formaat zijn . Kopen van 2

Open het apparaat en controleer of het succes leest de SD -kaart . Anders, als de kaart niet te zien in uw apparaat , kan het worden beschadigd , met behoefte aan formatteren of is niet compatibel met uw apparaat . Er zijn verschillende soorten SD-kaarten , en bepaalde gadgets kan wel of niet compatibel met alle types .
3

Druk op de "Record ", " Shoot " of een soortgelijke toets op het toestel om te schrijven naar je SD-kaart . Kunt u in staat om op te nemen of te vangen mediabestanden zoals foto's , muziek of video's of andere soorten van data -bestanden . Het proces is afhankelijk van het type apparaat dat u gebruikt . Voor een digitale camera en mobiele telefoon , stelt u deze in op te nemen met behulp van de kaart .

Voor een videocamera , het proces van de opname is afhankelijk van elke camera model. Sommigen gebruiken tapes bij het opnemen van beeldmateriaal en gebruik alleen SD-kaarten voor het nemen van foto's met behulp van de videocamera . Anderen zijn op bestanden gebaseerde camera's die SD-kaarten gebruiken om zowel videobeelden en stilstaande beelden opnemen . Voor een GPS-systeem of een multimedia speler , deze optie is meestal niet beschikbaar . Toch , de meeste van deze apparaten zijn uitgerust met Bluetooth -technologie , die bestandsoverdracht mogelijk maakt van het ene apparaat naar het andere .
4

Selecteer de "Playback " knop om te controleren op het bestand dat u opgenomen of opgeslagen op uw apparaat . Zodra u klaar bent met het opslaan van alle bestanden die u nodig hebt , gewoon de bestanden naar de computer over te brengen . U kunt het apparaat aansluiten op uw computer via een USB-of FireWire -kabel of plaatst u de SD-kaart in een kaartlezer , die kan worden aangesloten op de computer via een USB -kabel .
Opnemen op en vanaf de SD-kaart en de computer
5

Steek de SD-kaart in een compatibel apparaat of een geheugenkaartlezer , sluit deze dan aan op de computer met een USB -kabel . Wacht op de kaart te worden erkend door de computer .
6

Open de externe schijf die verwijst naar uw SD- kaart door te dubbelklikken op het pictogram van het station op het bureaublad van uw Mac of de "Computer " venster op uw pc . Let op dat sommige gadgets , met name een aantal mobiele telefoons en tape - gebaseerde camcorders , zal niet direct zichtbaar is op uw computer , tenzij u de camera te configureren voor " USB mass storage gebruik . " Dit is meestal een optie in het menu van het programma op uw apparaat . Toch zijn er gadgets, zoals DSLR camera's die niet worden gebruikt om te functioneren als flash drives . In dergelijke gevallen kunt u een geheugenkaartlezer gebruikt om de bestanden van de kaart direct te kopiëren . Echter , in bepaalde gevallen , wanneer de overdracht van niet- beeldbestanden naar kaart van de camera via een geheugenkaartlezer , kan het meer vatbaar voor corruptie indienen bij terugkeer aan de camera geworden .

Slepen en neerzetten 7 elk bestand dat u wilt opslaan van de kaart naar de computer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Lexar Jump Drive Specificaties…
·ICE Breedband Installatie 
·Hoe een HP CP Haak op de TV 
·Hoe te formatteren een Transce…
·Hoe je uitschakelen van de ing…
·Hoe je de driver voor de Lite …
·Hoe om gegevens van een disket…
·Wat is een Laptop Cooler 
·Hoe te kaartlezer voor SDHC bi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je HP Scanjet 5470C gebruiken op Vis…
·Soorten digitale technologie 
·Wat is een USB 2.0 MIDI Audio Interface …
·Hoe te Disk Storage Bereken 
·Wat goed is over quad-core processors ? 
·Hoe maak je een computer doneren aan een…
·Hoe USB Drivers voor Compaq Computer Wer…
·Hoe te Refill Lexmark 23 & 24 inktcartri…
·Hoe maak je een Brief vervangen op een l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com