Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad Magazine Publishing Made Easy
Je hoeft geen papier en een drukpers nodig om een ​​tijdschrift in het digitale tijdperk te publiceren . Door het omzetten van uw magazine om een app voor de iPad , kunt u publiceert in digitaal formaat . Sommige gevestigde tijdschriften , zoals " Wired ", hebben al sprong op de bandwagon door het produceren van iPad edities . Dit is niet gemaakt de verkoop boom uitgevers gehoopt , maar iPad publishing biedt nog steeds een goedkope optie voor het vrijgeven van een digitaal magazine . Geschiedenis

Wanneer de iPod debuteerde in 2010 , Apple gepromoot zijn potentieel als een digitaal magazine platform , een alternatief distributiekanaal te verzwakken verkoop afdrukken . IPad verkoop tijdschrift wegkwijnde , echter, en de iPad niet uitgevers de mogelijkheid om abonnementen , wat betekende dat de lezers moesten betalen voor elk individueel digitaal exemplaar te verkopen bieden . In 2011 , Apple onthulde een abonnement model voor iPad magazines , hoewel uitgevers hebben bezwaar dat Apple's 30 procent verlaging van abonnementsbetalingen is te steil .
Publicatieopties

Als je ' re geïnteresseerd in het omzetten van uw magazine of tijdschrift idee in een iPad app , heb je verschillende uitgeverijen opties . Adobe heeft een digitale publishing platform ontworpen voor de iPad , en bruikbaar op andere tablets . WoodWing biedt een eenvoudig systeem waarmee uitgevers grafische ontwikkelen vanuit Adobe InDesign , combineer ze met tekst en zet een tijdschrift samen . Apple kondigde in 2011 zal zijn ontwikkeling XCode omgeving gebruiken om een uitgeverij sjabloon te maken . Als u de technologische vaardigheden beschikbaar is, kunt u ook de ontwikkeling van uw eigen systeem .
De App

Een iPad tijdschrift is een app , net zoals die dat de interface van zoveel iPhones en iPads stip. Als u uw publicatie te krijgen op de iPad , moet je Apple's eisen , waaronder dat je app gedraagt ​​zich anders op de voorgrond en de achtergrond van het scherm te voldoen ; uw pictogram moet de juiste maat zijn, en uw ontwerp gereedschappen moeten naar Apple aanvaardbaar zijn . Zelfs als je het ontwerp dat u wilt op die manier niet kan maken , het is de enige optie de iPad geeft . Je hebt ook om Apple's voorwaarden voldoen op het delen van inkomsten , zoals de 70 procent abonnementsmodel .
Overwegingen

Volgens " Gadget Daily News , " Apple voorziet nieuwe uitgevers bieden alles, van opiniebladen tot stripboeken op de iPad . Digitale distributie maakt het makkelijker om tijdschriften in de handen van de kopers , en je hoeft geen zorgen te maken over het afdrukken te veel kopieën . Aan de andere kant , hard- copy tijdschriften krijgen om al het geld dat ze verdienen met abonnementen te houden . Als je digitaal gaat , zult u nog steeds dezelfde uitdaging als elke uitgever - de proppen komen met interessante inhoud en een aantrekkelijk formaat

.

Previous: Next:
  iPad
·Printen met de iPad 3G 
·Verschil tussen Dell Mini & iP…
·Hoe de Dual Cradle Desktop Lad…
·Wat vertraagt ​​iPad Backups ?…
·Hoe te Onregelmatige Letters T…
·Hoe je iPad Apps Verwijder uit…
·Hoe je G Docs synchroniseren m…
·Tips voor het opzetten van een…
·Ik ben mijn iPad Passcode 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Een externe harde schijf Voeding Problee…
·Hoe gaat u naar Thinkpad BIOS 
·Hoe maak je een Asus videokaart bijwerke…
·Welke harde schijven zijn compatibel met…
·Wat is het verschil tussen een SATA hard…
·Hoe maak je een foto op Printer Paper Pr…
·Kan ik Put Kindle boeken op een andere K…
·Hoe maak je een LaserJet 3050 Problemen 
·Hoe te verbinden een laptop harde schijf…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com