Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Hoe maak je een LaserJet 3050 Problemen
De HP LaserJet 3050 All - in - One printer maakt gebruik van laser printer -technologie om tekst en beelden op papier te zetten. De printer kan niet alleen documenten afdrukken, maar het kan ook scannen , kopieën maken en uitvoeren faxfuncties . Als er een probleem is met de printer , kunt u foutmeldingen weergegeven, hetzij op de computer of op het scherm van de printer , of u kunt verminderde kwaliteit bericht in de afdrukken . Problemen met eventuele problemen eerst alvorens op zoek naar professionele hulp , omdat je misschien in staat zijn om een aantal problemen snel op te lossen . Instructies
Papierstoringen
1

Til bovenop de montage van de printer om de inktpatroon bloot . Neem de cartridge uit de sleuf en dek het af met een stuk papier . Kopen van 2

Gebruik je vingers om de bovenste media roller draaien , trek vervolgens elke geplakt stukjes papier omhoog en uit de printer , zorg ervoor om kleine stukjes papier vast aan de rollers te verwijderen . Plaats de inktpatroon in de sleuf en langzaam lager boven assemblage van de printer .
3

Neem al het losse papier uit de papierlade , vervolgens rechtstreeks trek de lade uit de holte . Steek uw hand in de holte en trek alle vastgelopen stukjes papier , installeer de lade .
4

Trek aan de achterkant van het deksel van de automatische documentinvoer om het deksel naar de voorkant van de machine swing . Trek het vastgelopen stukjes papier langzaam uit de ADF 's rollen , zodat het papier niet scheurt .

Swing 5 deksel van de ADF is weer gesloten , zorg ervoor dat het stevig vastklikt .

Printouts Smudge Wanneer Geraakt

Klik 6 op Windows de printer of de "Start" knop in de linker bovenhoek van het scherm . Selecteer " Programma's " of " Alle Programma's , " dan is de map met de naam "HP , " en klik op " HP Toolbox FX . "
7

Selecteer het tabblad " Probleemoplossing " zodra het venster Toolbox FX lanceert . Klik op " onderhoud" en vervolgens " Reinigingspagina . "
8

Controleer de papierlade van de printer om te controleren of er papier in het geladen . Klik op de knop " Afdrukken" en wacht tot de testpagina af te sluiten in de uitvoerlade .
9

Neem al het papier uit de invoerlade , plaats dan de afgedrukte testpagina naar beneden in de invoerlade . Klik op de knop " Clean" en wacht als het papier door de printer .
10

Verwijder de printer uit het stopcontact van een spanningsbeveiliger of back-up batterij levert als de afdrukken blijven vlekken . Steek de stekker in de muur stopcontact om ervoor te zorgen dat voldoende elektrische stroom ontvangt .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe de scanner op mijn printer…
·Hoe maak je een zelftest uitvo…
·Hoe te Index Cards afdrukken o…
·Hoe te nemen van de Top Off va…
·Inkjet bijvullen Technieken 
·De specificaties van de Epson …
·Hoe maak je een printkop reini…
·Hoe te strepen te verwijderen …
·Lexmark 1100 Tips voor problee…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te Scroll met een muiswiel in Excel …
·Hoe maak je een computer Case Fan Smeer 
·Wat is een SDHC Class 6 geheugenkaart ? 
·Instructies voor het reinigen van een la…
·Hoe maak je een Bad Drive Vervang in RAI…
·Hoe te elektrostatische ontlading te bep…
·Hoe kan ik een antenne van een Router Ve…
·Hoe kan ik XP installeren op een dc5750 
·Lithium Ion Batterij Bezorgdheid over ve…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com