Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe wordt een grafisch ontwerper Gebruik een iPad ?
Apple's iPad is een tablet - stijl apparaat dat gebruikers in staat stelt om een ​​verscheidenheid van verschillende taken , zoals boeken lezen , naar muziek luisteren , spelletjes spelen en en surfen op het web te voeren . De iPad wordt geleverd met een aantal applicaties al geïnstalleerd en is in staat van het runnen van een verscheidenheid van andere toepassingen die worden gedownload van Apple's App Store zijn . Veel iPad bezitters gebruikt het apparaat op het werk , met inbegrip van grafisch ontwerpers , die tot vele toepassingen die hen helpen taken met betrekking tot hun werk uit te voeren . Apps schetsen

De virtuele schappen van Apple's App Store zijn bezaaid met toepassingen die u in staat om een snelle schets of tekening wanneer de stemming stakingen te creëren . Veel van deze tools te integreren naadloos met de bekende grafische ontwerpsoftware , zoals Adobe Illustrator , Adobe Photoshop en CorelDRAW , waarmee grafisch ontwerpers om een ruwe schets op de gaan maken en vervolgens fine - tunen op hun belangrijkste PC later . Denk aan deze vormen van apps als digitale vervanging voor de rommelige , en gemakkelijk misplaatst , servet schetsen van het verleden . Apps uit te checken zijn Adobe Ideas , Freeform , voorlaatste en Autodesk SketchBook Pro , adviseert Shawn Ramsey op BlueFaqs.com .
Delen van uw werk

Of je moet geven een vooruitgang bij te werken aan een cliënt , of wilt u gewoon uw laatste ontwerp te pronken aan de wereld , de iPad kun je zo moeiteloos te doen . Ramsey suggereert de FlickStackr app voor het uploaden van beelden naar Flickr.com , een populaire foto - sharing website waar andere gebruikers galeries van uw werk kunt bekijken . Ramsey is ook een fan van de Desktop Connect app, waarmee grafisch ontwerpers verbinden met hun eigen computer , of het nu draait de Windows , Mac OS X of Linux-besturingssysteem , om project bestanden op afstand navigeren naar klanten te laten zien tijdens de bijeenkomsten . Deze app elimineert de mogelijkheid van het ongeluk verlaten van belangrijke bestanden thuis en maakt het inchecken met klanten een briesje .
Designing Web Media voor de iPad

Veel grafische ontwerpers richten zich specifiek op de website van ontwerp en implementatie . Met de populariteit van de iPad blijft groeien , moet grafisch ontwerpers de functionaliteit van het apparaat te overwegen bij het ontwerpen van content voor het web , zegt Preston D. Lee op GraphicDesignBlender.com . Bijvoorbeeld , kunnen iPad-bezitters het apparaat vasthouden horizontaal of verticaal , wat betekent dat ontwerpers moeten websites die functioneel zijn in beide richtingen te creëren . Een andere overweging is dat de iPad niet gebruiken van een muis , wat betekent iPad - vriendelijke websites moeten koppelingen en knoppen die gemakkelijk kunnen worden gedrukt met een vinger in plaats daarvan hebben . Grafisch ontwerpers moeten ook in gedachten houden dat iPads niet ondersteunen de Adobe Flash Web plug-in , dus is het raadzaam dat de ontwerpers die Flash gebruiken bieden een alternatief website voor iPad gebruikers .
Met behulp van de iPad in Naast een Main PC

Terwijl de iPad biedt wel een aantal handige tools voor grafische ontwerpers , het apparaat waarschijnlijk niet volledig vervangen hoofdcomputer elke ontwerper. De mogelijkheid om te werken op een desktop of laptop biedt een full - size scherm en de mogelijkheid om een ​​scala van professionele ontwerp software te installeren , zegt George Coghill op GoMediaZine.com . Daarnaast maakt touch- screen van de iPad niet de controle die een standaard toetsenbord en muis kan, dat is van onschatbare waarde in de detail-oriented werk dat veel grafisch ontwerpers doen . Coghill van mening dat de meerderheid van de grafisch ontwerpers de iPad zal gebruiken als een aanvulling op een centrale computer in plaats van als een volwaardig alternatief .

Previous: Next:
  iPad
·Vijf redenen Tabletten zijn ve…
·Hoe maak je een iPad te zetten…
·Hoe te Sync My Contacts Van mi…
·Hoe te MOBI bestanden versture…
·Hoe maak je een iPad Veeg 
·Hoeveel mAh Zijn in een iPad b…
·Hoe maak je een MP4 video voor…
·Hoe je het wachtwoord op een i…
·Hoe werkt de stylus voor een i…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP OfficeJet drukt niet vanaf het web 
·Hoe om te achterhalen wat ATI Graphics A…
·Hoe maak je een computer Clone 
·Archeologische Theorieën over Computers…
·Hoe te Junk Clean Off van een harde schi…
·Waarom Toshiba Laptop Toont Verkeerde RA…
·Hoe je Print Screen gebruiken op een Gat…
·Cinema Display op de MacBook Pro 
·Circuit Board Hulpmiddelen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com