Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe wordt een toetsenbord kunnen werken voor de iPad ?
Het toetsenbord is gebruikt als een standaard invoerapparaat sinds personal computers begon te verschijnen in de jaren 1980 , en zelfs in de huidige wereld van ultra - dunne laptops en touch- screen tablet , het toetsenbord is nog steeds sterk . Terwijl de ingebouwde on - screen toetsenbord van de iPad is perfect functioneel , een extern fysiek toetsenbord is vaak comfortabeler en efficiënter . Hoe iPad Toetsenborden verbinding ?

De meerderheid van de iPad - compatibele toetsenborden verbinden via Bluetooth draadloze technologie . Deze kortegolf radio transmissie standaard is ingebouwd in elke iPad -model en maakt uw tablet aan " pair" met verschillende apparaten - worden ze toetsenborden, luidsprekers of harde schijven - en overdracht van gegevens zonder de noodzaak van draden . Nadat ze zijn gekoppeld , Bluetooth- apparaten automatisch en kan gegevens verzenden en ontvangen . Een gekoppeld Bluetooth -toetsenbord vertelt uw iPad welke toetsen worden ingedrukt , wat overeenkomt met acties op het scherm van de tablet .
Software Instellingen

Voor draadloze toetsenborden te kunnen werken, moet ' ll moet Bluetooth op uw iPad te activeren en koppelen met je toetsenbord naar keuze . De Bluetooth-opties zijn te vinden in de Instellingen-app beschikbaar op het startscherm , terwijl de pairing proces omvat meestal het invoeren van een vier - cijferige code op de computer de eerste keer dat het toetsenbord is aangesloten . Wanneer het externe toetsenbord is erkend en aangesloten , wordt het schermtoetsenbord niet weergegeven wanneer het typen is vereist .
Waarom een ​​toetsenbord voor je iPad ?

een extern toetsenbord om je iPad zorgt voor een meer vloeiende en comfortabele type-ervaring . Als je veel tekst in te voeren op regelmatige basis , een standaard toetsenbord maakt het mogelijk om sneller te typen langer dan de standaard on - screen toetsenbord . Externe apparaten geven ook tastbare , fysieke feedback, die u misschien de voorkeur . Veel keyboards ook dubbel zo stands of afdekkingen voor uw iPad tablet , waardoor u meer redenen om te overwegen het kopen van een extra apparaat .
Een toetsenbord

Een grote verscheidenheid van toetsenborden zijn beschikbaar voor alle iPad-modellen . Bij het kiezen van een te kopen , wegen de toetsenbordindeling en eventuele extra functies, zoals sneltoetsen of microUSB-poort . Als u wilt dat het extra voordeel van een oplaadstation , beschermhoes of tablet staan ​​met je toetsenbord , zorg ervoor dat deze opties zijn opgenomen op het model dat u hebt gekozen en dat u de juiste maat toetsenbord hebt opgepikt voor uw iPad . Controleer recente reviews op het web voor meer informatie over de stijl en het gevoel , de potentiële levensduur van de batterij en de prestaties van uw gekozen toetsenbord alvorens een aankoop .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een MOV convertere…
·Hoe te Applications Krijg een …
·Hoe maak je een FaceTime gespr…
·Hoe maak je een Multiple hoofd…
·Hoe te Aparte Logins Maak een …
·Hoe te Turn Off SSH op Standaa…
·Hoe de iPad koppelen met een d…
·Hoe kan ik een MPG Kopiëren n…
·Hoe je iPad Programma's te dow…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Pinnacle 700 …
·Hoe je Magic Jack te laten werken met ee…
·Hoe je RAM vervangen op een Dell Inspiro…
·Definitie van Rambus 
·Kan de Motorola Xoom Get Netflix ? 
·Hoe te Luidsprekers Steek in een Dell XP…
·Hoe wijzig ik de cd-drive in een PowerMa…
·Hoe de geluidskaart Schakelaar in Ubuntu…
·Hoe maak je een Canon IP 1600 Haal het I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com