Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Vernietigen Electronics met elektromagneten
U bent gewaarschuwd . " Plaats geen elektromagneten buurt van uw elektronische apparaten . " Veel elektronische apparaten zoals computers gebruiken elektromagnetisme te werken . Invoering van een concurrerende elektromagneet veld kan onaangenaam worden of zelfs verwoestende gevolgen hebben . Nieuwer elektronica elektromagnetische hebben verbeterd afscherming van belangrijke componenten. Echter , elektromagnetisme vormt nog steeds een aantal gevaren aan elektronica die moet worden begrepen en vermeden . Magnetische Media Storage

Magnetische media- opslagapparaten
, zoals een traditionele harde schijf , de gegevens in een binair formaat op te slaan door het schrijven van gegevens op de magnetische oppervlak van de schijf met behulp van een elektromagneet . Een sterk genoeg elektromagnetisch veld kunnen de gegevens beschadigen of zelfs de schijf helemaal gewist . Echter , zou je nodig hebt om de schijf uit de computer te verwijderen en plaats deze in de onmiddellijke nabijheid van de elektromagneet . Je bent zeer onwaarschijnlijk harde schijf opslag ongeluk beschadigen terwijl het apparaat nog steeds in de computer . CD's , DVD's en USB-sticks gebruiken geen magnetische media , dus ze worden niet beïnvloed door magnetische velden .
Andere magnetische apparaten in uw computer

Een ander gebruik van magneten in een laptop is de slaapstand sensor . Het maakt gebruik van kleine magneten in het geval van de laptop aan te voelen wanneer het deksel gesloten is en zet de computer in de slaapstand . Het plaatsen van low - level magneten zoals magnetische visitekaartjes op de laptop geval kan de laptop te gaan in winterslaap . Dit doet geen blijvende schade aan de computer , maar het kan vervelend zijn .

Oude cathode ray tube monitoren
( CRT's ) kan tijdelijk of permanent worden beïnvloed door de aanwezigheid van een sterk magnetisch veld . CRT- fabrikanten raden het plaatsen van andere elektronica die sterke magneten , zoals luidsprekers , 2 tot 3 meter van de CRT bevatten . Zeer weinig CRT's in gebruik zijn . De meeste computer monitoren en televisies gebruik maken van LED , LCD of plasma die immuun is voor elektromagnetische velden .
Electromagnetic Pulse Wapens

In de afgelopen jaren , is er hype van science fiction en zelfs nieuwsmedia over elektromagnetische puls wapens . Volgens de hype , kan deze wapens alle elektronische apparatuur te vernietigen voor mijl rond . Het Amerikaanse leger kan bevestigen noch ontkennen het bestaan ​​van dergelijke wapens . Echter , Boeing heeft onlangs aan te kondigen een succesvolle test van een soortgelijk wapen bekend als CHAMP . De CHAMP wapen gebruikt eigenlijk magnetron uitbarstingen plaats van elektromagnetische puls te bakken alle elektronica op zijn pad , maar het resultaat is hetzelfde .
Onze vriend /vijand de Zon

zonnestraling is een andere bron van elektromagnetisme die een potentieel gevaar kunnen uw elektronica . Kroonmassauitwerpingen kan miljarden deeltjes van elektromagnetisch geladen plasma voort te bewegen in de ruimte . Een dergelijke uitwerpen in 1859 veroorzaakte telegraaf draden om spontaan ontbranden . Het realiseren van de groeiende afhankelijkheid van elektronische apparatuur in de moderne wereld , NASA werkt nauw samen met de National Oceanic and Atmospheric Administration ( NOAA ) naar zonne-energie weer bewaken en zorgen voor vroegtijdige waarschuwing , zodat u kunt uw laptop en mobiele telefoon veilig instoppen een magnetisch afgeschermde Faraday doos moet de behoefte zich voordoet .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Hoe de Hitachi HESP133TS Porta…
·Kan een laptop worden getracee…
·Hoe te Sluit een IDE harde sch…
·Hoe kan ik als vervanging van …
·Problemen met een Dell Batteri…
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Hoe maak je een toetsenbord ve…
·Hoe te herstellen Toshiba Lapt…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
iPad Apps die werken met Excel 
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP Printer Krijg tot Show…
·Hoe om te controleren een geluidskaart 
·Fat Vs . Fat 32 formatteren 
·Hoe maak je een kaart met behulp van een…
·Hoe je HP Laptop koptelefoon die niet wo…
·Hoe krijg ik de dingen die ik heb op mij…
·Hoe je Art Van Oud Computeronderdelen Zo…
·Hoe een BIOS-wachtwoord in Vista wijzige…
·Hoe maak je een WAV-bestand met een micr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com