Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke apps Kom Standard op een iPad ?
De iPad is een touchscreen - gestuurde tablet-computer ontworpen als een multimedia- , online -en entertainment platform , waarmee je nieuwe games en software applicaties direct over te nemen van de online iTunes App Store . Het heeft ook een verscheidenheid aan toepassingen ingebouwd in de firmware om de essentiële taken van het ontwerp van de iPad te bieden .
Online

Een iPad versie van Apple's Safari- webbrowser wordt geleverd met het apparaat , waarmee u op het internet met behulp van een touchscreen - gecontroleerde interface.When andere applicatie bladeren bevat een link naar een externe website , de iPad opent die verwijzen in zijn Safari- browser . De toepassing Kaarten verwerft kaart brengen en geografische gegevens van de gratis online Google Maps -service , en de ingebouwde App Store en iTunes applicaties bieden u directe toegang tot online multimedia Apple en software verkooppunten .
Multimedia < br >

Voor het afspelen van multimedia -inhoud die is gesynchroniseerd met de computer , de iPad maakt gebruik van de ingebouwde iPod- applicatie . Deze app speelt zowel muziek als video , het wordt ook gebruikt voor het afspelen van een multimedia-inhoud gedownload van de online iTunes Store . Een YouTube-applicatie is ook opgenomen met de iPad , welke je rechtstreeks kunt doorbladeren en afspelen video's van de online video - sharing service binnen de applicatie . Het wordt ook gebruikt als een webpagina linkt direct door naar een YouTube-video .
Email

ingebouwde programma Mail de iPad kunt u eenvoudig verbinding maken met een verscheidenheid van gevestigde e-maildiensten , zoals Gmail , Yahoo , Microsoft Exchange en AOL . U kunt ook de gegevens van uw eigen prive- mailservers in te voeren , zodat u zowel POP en IMAP- e-mailberichten van uw eigen domein te verzenden en ontvangen . Facetime is inbegrepen voor gratis over-the - internet videogesprekken met andere iPad , iPhone of iPod touch bezitters , het maakt gebruik van de iPad 's ingebouwde voren gerichte camera om video-opnames te verwerven
Fotografie < br . >

De tweede generatie van de iPad-hardware omvat twee digitale camera's, een naar achteren gericht en een naar voren gerichte . De camera-applicatie is opgenomen in de firmware van de iPad 's beeld-en video -opname met behulp van de ingebouwde camera's , zodat u video kunt opnemen in high - definition en sla het op in het geheugen van de iPad te huisvesten . De toepassing Foto's kunt u alle beelden die zijn vastgelegd met behulp van camera's van de iPad 's te bladeren en te sorteren, terwijl Photo Booth kun je manipuleren en toepassen visuele filters om uw foto's .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je ePub documenten Transfe…
·Hoe te Applications tab Van mi…
·Hoe te Revert op Mute Met iPad…
·iPad Video File Maten 
·Hoe het opzetten van MobileMe …
·Hoe kan ik een video afspelen …
·Kan een iPad verbinding naar A…
·Hoe informatie over de ePub bo…
·Hoe kan ik een toepassing wilt…
  Related Articles
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe je iPad Weer Apps kopen 
Hoe je iPad Apps krijgen 
Hoe kan ik meer apps in de Apple iPad La…
Welke toepassingen waren geïnstalleerd …
Hoe te Apps verwijderen van een iPad 
Hoe te Apps bijwerken in een Jailbroken …
Aanbevolen Apps voor de iPad 
Wat is een jailbroken iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een webcam Start op mijn Win…
·Hoe kan ik Reset het BIOS op de Dell Ins…
·Hoe te Smartware WD Passport Essential 
·Hoe kan ik een Dell -computer herstellen…
·Zo plaatst u een envelop in een printer 
·Hoe kan ik een laptop kijken door de S -…
·Wat is de toegangscode op mijn computer 
·Hoe upgrade ik een Dell RevA01 moederbor…
·Het automatisch laden Toshiba Laptop Int…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com