Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad
Apple de eerste generatie iPad in april 2010 . HP liet de tm2t in juni 2010 . Hoewel ze directe concurrenten waren bij het loslaten , de iPad en tm2t zijn aanzienlijk verschillende apparaten . De iPad is een touch - screen tablet computer met een virtueel toetsenbord . De tm2t is een notebook computer met een draaibaar scherm dat het mogelijk maakt om te functioneren als een tablet ook. De specificaties van de twee apparaten verschillen aanzienlijk . Grootte en batterij

De iPad meet 7,5 centimeter breed , 9,6 centimeter lang en 0,5 centimeter dik op het dikste punt . Hij weegt 1,5 pond. voordat optionele upgrades en accessoires . De tm2t is aanzienlijk groter en zwaarder . Het meet 12 centimeter breed , 9,3 centimeter diep en 1,5 centimeter dik op het dikste punt . Bij £ 4,4 . voordat optionele upgrades en accessoires , de tm2t is bijna het drievoudige van het gewicht van de iPad . De iPad heeft een 25 - watt - uur lithium - polymeer batterij die het apparaat biedt met een gemiddelde van 10 uur levensduur van de batterij . De tm2t heeft een zes - cell oplaadbare lithium - ion batterij die de computer voorziet van een gemiddelde van vijf uur meegaat .
Processor , geheugen , opslag

termen van verwerking, geheugen en opslag specificaties , wordt het tm2t beter uitgerust rondom. De tm2t is gebouwd rond een Intel Core i3 - U330 -processor met een kloksnelheid van 1,2 GHz . De iPad is voorzien van een Samsung - Intrinsity Apple A4-processor met een kloksnelheid van 1,0 GHz . Voor het geheugen , Apple outfits de iPad met 256 MB RAM . HP voorziet standaard uitvoeringen van de tm2t met 3GB RAM , uitbreidbaar tot maximaal 8GB . Voor opslag , Apple verkoopt de iPad uitgerust met 16 , 32 of 64 GB on- board opslag . HP verkoopt standaard uitvoeringen van de tm2t met 500GB opslagruimte aan boord . De tm2t heeft ook een geïntegreerde vijf - in-een geheugenkaartlezer .
Display en Multimedia

De tm2t is voorzien van een 12,1 - inch draaibare aanraakscherm display met een native resolutie van 1200 x 800 pixels . Een ATI Mobility Radeon HD 5450 videokaart handvatten graphics op de tm2t . De Radeon HD 5450 beschikt over 512 MB discrete grafische geheugen . De iPad heeft een 9,7 - inch LED-backlit TFT touch - screen display met een native resolutie van 1024 x 768 pixels . Scherm van de iPad samenwerkt met het apparaat aan boord accelerometer , magnetometer en omgevingslichtsensor .
Extra Verschillen

De iPad draait op Apple's iOS4 besturingssysteem tijdens de tm2t loopt op het Microsoft Windows 7 besturingssysteem . De tm2t heeft drie USB 2.0-poorten , een HDMI-poort , Ethernet -poort , VGA-monitor -uitgang , hoofdtelefoon uitgang en audio -ingang . De iPad heeft een USB -poort en een audio-uitgang . Beide apparaten hebben Bluetooth 2.1 met EDR ondersteuning . De tm2t heeft een ingebouwde 802.11b/g/n draadloze LAN-kaart in vergelijking met een 802.11/a/g/n kaart voor de iPad . Apple verkoopt verbeterde versies van de iPad met cellulaire connectiviteit , zodat gebruikers om bepaalde onderdelen van het apparaat over een 3G-verbinding te bedienen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je favorieten in de Nook A…
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe maak je een iPad Cover Geb…
·Hoe te Comic Zeal gebruiken vo…
·Hoe u uw iPad in een Wi - Fi- …
·Een vergelijking van de MacBoo…
·Hoe de taal wijzigen op de iPa…
·Wat is het verschil tussen de …
·Hoe maak je een E - Book E-mai…
  Related Articles
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe te Zet een webcam op een HP Pavilion…
HP DC5000 Intel Desktop PC Specificaties…
HP Eva 4000 Voeding Specificaties 
HP Workstation Heatsink Kenmerken 
Specificaties voor een HP xw6600 
HP XW4300 Specs 
Hoe kan ik een nieuwe videokaart install…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Hook Up een HP LaserJet print…
·Gratis TrackIR Vs . TrackIR 4 Pro 
·Hoe aan PST herstellen na formaat 
·Hoe Memory Scanner Run 
·Hoe kan ik bestanden van mijn Flash Driv…
·Hoe kan ik een Toshiba HDD Restore 
·Wat zijn de best verkopende computer Com…
·Hoe maak je een Logitech Z-5500 Speaker …
·Hoe kan ik een Dell 2400 -computer herst…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com