Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
HP Workstation Heatsink Kenmerken
Hewlett - Packard werkstations komen met een generieke heatsink geïnstalleerd . Deze heatsinks verschillen in vorm en functie , afhankelijk van het type processor dat in uw specifieke werkstation . Hoewel er een verscheidenheid van verschillende modellen gebruikt in de HP lijn , ze hebben allemaal bepaalde dingen met elkaar gemeen dat de aankoop en installatie van een ander model heatsink voor klanten eenvoudig te maken . Gemeenschappelijkheden heatsink

Elke HP heatsink heeft vierkante montagebeugels om het te hechten aan de processor en het moederbord . Vier schroeven aan de hoeken worden gebruikt om de heatsink beveiligen . Bij het installeren of verwijderen van een heatsink , moet een diagonaal paar schroeven stapsgewijs worden vast-of losgedraaid totdat de twee schroeven volledig los van het moederbord . De HP handleidingen waarschuwen gebruikers om strak te voorkomen dat de schroeven , en waarschuwen dat op oudere - model heatsink schroeven en steunen door te strak kunnen worden beschadigd . Thermisch vet bevordert warmteoverdracht en wordt aangebracht tussen de processor en het koelelement . Na elke verhuizing , moet je schoon uit beide oppervlakken met een alcoholdoekje en laat ze drogen voordat opnieuw aanbrengen .
Standard Koeltechniek
Generic heatsink vinnen

De standaard heatsink voor een HP workstation bestaat uit een afgeronde reeks metalen lamellen gemonteerd op een vierkant haakje . Een ventilator is aangesloten op de heatsink om warme lucht naar boven en af te leiden van de processor of om koelere lucht circuleren door de lamellen om de warmte weg te blazen . Op de huidige zX00 werkstations , is deze ventilator verbonden met de bovenzijde van het koelelement , de zijkant gemonteerde versie gebruikelijk op oudere workstationmodellen zoals xw4400 . De fans hebben macht inhammen die moet worden gehecht aan het moederbord voor de ventilator aan te zetten .
Small Form Factor Koeltechniek

De heatsink meegeleverd met kleine vorm factor HP workstations komt niet met een aangesloten ventilator . Het heeft luchtstroom buizen die helpen bij de luchtcirculatie tussen de lamellen van de heatsink . U kunt een ventilator apart aanschaffen en installeren , indien de ruimte in de toren het toelaat .
Tall Koeltechniek

werkstations met geheugen risers of dual /high -powered processors , tall heatsinks kunnen worden gebruikt . Deze voorkomen dat warme lucht van wordt gerecirculeerd door de vinnen van de heatsink is te wijten aan de warmte die aan de hoogte waarop een typische fan zou worden gevestigd . Ze hebben dezelfde richtlijnen voor installatie en verwijdering , maar twee van de schroeven zijn verzonken in de heatsink chassis .

Previous: Next:
  werkstations
·Computer Desk Inbouwrichtlijn 
·Wat is Doel van de massaspectr…
·Hoe maak je verbinding een Yam…
·Hoe maak je een Video Editing …
·Hoe kan ik een antistatische p…
·Sun Blade 150 Specs 
·Hoe Hook Up een Dell Precision…
·PC Reparatie en Onderhoud Tuto…
·Hoe voor te bereiden voor Thin…
  Related Articles
HP TouchSmart tm2t Vs . Apple iPad 
HP Slate vs iPad 
iPad Vs . HP TC1100 
Hoe kan ik een Remote Workstation 
Hoe kan ik een werkstation naar de serve…
Hoe je Custom Build a Workstation 
Hoe je Custom Build a Gaming Workstation…
Hoe maak je een Workstation 
Wat is een computer Workstation ? 
  Hardware Articles
·Afdrukken in kleur Met de HP Laserjet 30…
·Hoe maak je een Ontwerper Laptop Bag 
·Hoe kan ik een Dell Latitude E5500 Undoc…
·Hoe de ventilator te vervangen op een In…
·Hoe Monteer een loopband laptop 
·Specificaties voor de HP DL320 
·Hoe te ontgrendelen BIOS op een moederbo…
·Hoe de Wallpaper wijzigen op een Toshiba…
·Hoe je dvd's op een Samsung DVD-recorder…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com