Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> werkstations >> Content
Sun Blade 150 Specs
Een computer ontwikkeld door Oracle , de Sun Blade 150 is een 64 -bits werkstation dat inmiddels is stopgezet . Het is vooral bedoeld voor gebruik in de professionele omgeving , waaronder media, onderwijs , financiële , productie , overheid en zorgsectoren . Het toestel beschikt over volledige Energy Star naleving voor alle standaard configuraties van de hardware , en het kwam met een garantie van een jaar voor de oorspronkelijke koper . Processor

The Sun Blade 150 is voorzien van een UltraSPARC III-processor . Afhankelijk van het exacte model werkstation , kan deze processor worden beoordeeld op 550 of 650 megahertz .
RAM

maximaal 2 gigabyte aan RAM-geheugen wordt ondersteund door de Sun Blade 150 . Het apparaat ondersteunt maximaal vier 168 - pins DIMM- chips met een capaciteit van ofwel 256 of 512 megabytes . De Sun Blade 150 ondersteunt RAM-geheugen dat werkt op een snelheid van 133 megahertz .
Storage

80 gigabyte aan opslagruimte wordt gekenmerkt op een harde schijf die werkt bij 7.200 tpm . De harde schijf maakt gebruik van een Enhanced IDE-interface .
Disc Drives

The Sun Blade 150 is uitgerust met een CD-RW drive die werkt op een snelheid van 48x of een DVD - ROM drive die werkt op een snelheid van 16x . Het toestel is ook uitgerust met een 3,5 - inch , 1,44-MB diskettestation . Een uitbreiding bay biedt ruimte voor een extra CD- , DVD -of diskettestation .
Grafieken

Een 24 - bit grafische processor , de Zon PGX64 , wordt verstrekt als de onboard grafische chip voor de Sun Blade 150 . Het apparaat ondersteunt ook de Zon XVR - 100 en de Zon XVR - 600 grafische versnellers voor geavanceerde graphics processing mogelijkheden .
Ondersteunde Monitoren

De volgende monitoren worden ondersteund door de Sun Blade 150 : een 17 - inch buizenmonitor , een 18 - inch flat - panel display , een 21 - inch CRT-monitor en 24,1 - inch flat - panel display . Consumenten die de Sun Blade 150 gekocht van Oracle mochten de monitor die het beste passen bij hun computergebruik behoeften te kiezen .
Connectiviteit

The Sun Blade 150 biedt de volgende standaard interfaces : een Ethernet-poort , een parallelle poort , een seriële poort en drie PCI-slots
Software

Twee besturingssystemen
zijn vooraf geïnstalleerd op alle Sun Blade 150 werkstations . : Solaris 8 en Solaris 10 . The Sun Java Desktop System wordt ook vooraf geïnstalleerd .
Dimensions

Deze eenheid staat 4,6 cm in hoogte , 18 centimeter breed en 17,6 centimeter in de diepte . Hij weegt 26,9 £ .

Previous: Next:
  werkstations
·How To Reverse Numbers Zoeken …
·DSL Vs . Draadloos 
·Wat is Doel van de massaspectr…
·Desktop PC Vs . Workstation 
·Benodigde apparatuur voor een …
·Hoe maak je een Video Editing …
·Hoe MP3 -bestanden downloaden …
·Sun Blade 150 Specs 
·Hoe te Zet een webcam op een H…
  Related Articles
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Hoe stel ik een Sun Fire 5120 voor een g…
Wat is een Blade Server ? 
Wat zijn bladeservers ? 
Blade Server FAQ 
Blade Servers vs Rack Servers 
Blade Server Problemen 
Blade Servers Voordelen 
  Hardware Articles
·What Do 32 - bits en 64 - bits Mean 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe de kloksnelheid van My Computer Test…
·Hoe Memory installeren in de Thinkpad T6…
·Hoe te Ink Levels Zoek 
·Hoe de Volume wijzigen op een laptop 
·Hoe de snelheid van de computer upgraden…
·Hoe om programma's ligt op Externe schij…
·Hoe te Lexmark 4039 tonercartridge Probl…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com