Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Blade Servers Voordelen
Blade servers te consolideren de redundante en ruimte - nemen kenmerken van traditionele servers , helpt te vereenvoudigen wat kan de chaotische fysieke omgeving van een corporate serverruimte of Network Operations Center vaak . Gestript tot de eerste levensbehoeften , blade -servers bieden voordelen ten opzichte van grotere , standalone machines in termen van flexibiliteit , onderhoudskosten , benodigde ruimte en modulariteit . Zoals eisen die aan servers groeien , verwachten meer van hen aan messen worden. Space Saver

Blade servers zijn superslanke neven aan de traditionele grote doos , standalone server . Ze dragen veel van de functies van de standalone server naar de blade server kast waarin ze zijn geïnstalleerd , met inbegrip van voeding, koeling , netwerk en zelfs harde schijf ruimte . Dus in plaats van een omvangrijke transformator ( of " voeding " ) in elke server , de kast heeft een transformator ingebouwd , die dan uitbreekt laagspanning aan elk van de bladen en andere onderdelen . Een mes kast is over het algemeen ongeveer dezelfde grootte als de traditionele 19 - inch rack in de meeste serverruimtes , maar kan de totale benodigde ruimte reduceren met 35 tot 45 procent .
Energy Saver
< br >

met de kracht van al deze servers geconsolideerd in het blad kast , kan het kabinet minder vermogen om dezelfde hoeveelheid rekenkracht leveren trekken . In een traditionele server of computer , veel van de stroom post in de computer wordt verspild in de step- down proces . Met blade servers , die inefficiëntie wordt geminimaliseerd door consolidatie .
Modulair ontwerp

Blade server componenten , geconsolideerd in de kast als ze zijn
, bieden ook een diploma van modulaire , vaak hot - swappable ontwerp . Individuele bladen kan gemakkelijk worden verwijderd voor reparatie of vervanging zonder alles gestopt en zonder knoeien met een handvol ontoegankelijke kabels . Harde schijven , koeling onderdelen en zowat alles in de kast kan worden verwisseld met een minimum aan gedoe en een minimale impact op de rest van het systeem .
Resource Sharing

Naast de fysieke middelen , zoals koeling en macht , kan blade servers ook delen IT-middelen met hun buren door een proces genaamd virtualisatie . In plaats van elke server blade die een eigen specifieke server , het blade chassis maakt virtuele servers uit de gedeelde bronnen van de individuele bladen , zodat de servers dynamisch resources toewijzen op basis waarvan de server nodig heeft op een bepaald tijdstip . < Br >

Previous: Next:
  Servers
·Hoe maak je een Netgear USB Pr…
·Tips voor Server Maintenance 
·Hoe een IP- Scope Change op SB…
·Hoe het opzetten van een Excha…
·Quad Core Vs . Dual Core Serve…
·Hoe een SMS Web Report Van SMS…
·Hoe u uw Exchange Mailbox Size…
·Hoe je SMTP -mailserver config…
·Gebruikt voor Virtual Servers 
  Related Articles
De voordelen van een iPad 
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Uitleggen Desktop Workstations & Servers…
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
Voordelen & Nadelen van een Workstation 
Multimedia Systemen Voordelen & Nadelen 
De voordelen van het verhogen van een gr…
Wat zijn de voordelen van tablet- pc's ?…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een VAIO webcam opnieuw inst…
·Aanwijzingen voor Hoe maak je een Canon …
·HP Pavilion dv6700 Specificaties 
·Hoe te eMachines Computers Pas 
·Hoe de Sony VAIO Desktop Moederbord Upgr…
·Hoe maak je een LaserJet 2500N Problemen…
·Hoe kan ik een HP PSC 1300 Series Printe…
·Hoe maak je verbinding een PowerBook met…
·Hoe te Refill HP 363 inktcartridges 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com