Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Blade Server FAQ
Een blade server is een modulaire , high density server systeem ontworpen om de ruimte maximaal te benutten . Een blade bevat alleen het moederbord , CPU , geheugen en optionele harde - schijven en vertrouwt op de bladebehuizing aan de macht en connectiviteit bieden . Grootte

De eerste attractie van een blade -systeem is de grootte ervan . Een regelmatige 42U rack kast kan maximaal 42 1U-servers accepteren , terwijl dezelfde kast kunnen tot 128 bladen . De grootte kan worden gebruikt om het aantal servers verhogen server per kamer details kleinere. Een mes kan niet functioneren op zijn eigen. Om ruimte te besparen , alle input /output ( I /O) -poorten , zoals netwerk -of video- poorten zijn gecentraliseerd op de bladeenclosure . Het staat ook voor elke hot swapping van kapotte messen
Macht

Net als de bladebehuizing centraliseert de I /O-poorten ; . Zij centraliseert ook de stroomvoorziening . Afhankelijk van het type omhulsel , de voeding kan hetzij stroom alle bladen en , in het geval van een behuizing met meerdere voedingen hebben een stroomtoevoercontrolechips een specifieke set van bladen . Elke fabrikant biedt de mogelijkheid om haveredundant voedingen .
Networking

Blade eigenaars
hebben twee soorten netwerkverbindingen voor hen beschikbaar . De eerste heeft een poort per blade , terwijl de tweede heeft poorten gedeeld tussen verschillende messen . Netwerkverbindingen kunnen eenvoudig worden verbeterd of veranderd, met modules passen in de behuizing als een mes . Blades ook vereenvoudigen kabelbeheer als het centraliseert aansluitingen voor alle bladen in een gebied van de behuizing en kabels te elimineren uit de component-aansluiting op de individuele bladen .
Koeling

koeling is cruciaal voor servers omdat de warmte die hardware en software problemen kunnen veroorzaken als ze niet goed geventileerd . Blades , vanwege hun grootte en concentratie van de componenten , zijn kwetsbaarder dan conventionele servers . Om de warmte af te voeren , bladen gebruiken een aantal van dezelfde methoden als andere servers , namelijk hoge snelheid ventilator draait op een hoge snelheid . Toch zijn sommige modellen hosting hoge concentraties van high-end CPU's nu met behulp van water afkoelen tot hun thermische dissipatie prestaties te verbeteren .
Tekortkomingen

Blades
zijn niet perfect en hebben een aantal tekortkomingen . De eerste is de kleine hoeveelheid speciale ruimte voor opslag . Bladen zijn vooral bedoeld om rauw stroom te voorzien en zullen externe opslag noodzakelijk voor de meeste toepassingen . De tweede is de verhoogde concentratie van servers . De hogere concentratie vergroot de noodzaak om een ​​goede koeling systeem . Dit kan zijn voor het herinrichten van de HVAC- systeem om de juiste temperatuur in de serverruimte te behouden .

Previous: Next:
  Servers
·MS SQL Server Client Tools 
·Hoe u Windows Offline Storage …
·Wat is het verschil tussen een…
·Hoe Set NetWare Rechten 
·Hoe uw eigen Computer Based Se…
·Hoe om email adressen te blokk…
·Zo plaatst Balance Apache 
·Miniatuur Substation Definitio…
·Specificaties van de HP 9000 L…
  Related Articles
Hoe je films toevoegen van een server na…
Waarom wordt mijn iPad Say Kan geen verb…
Verbinding maken met een Apple Server Va…
Hoe maak je een iPad integreren met een …
iPad laat me niet Bewerk de SMTP-server 
Streaming films van een server naar een …
Hoe kan ik een werkstation naar de serve…
Wat is het verschil tussen een server en…
Sun Blade 2500 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe PC -bestanden op een Mac Toegang 
·Hoe kan ik bepalen Ink Level Resterende …
·Hoe te verbinden van een Mac naar een TV…
·Hoe maak je een Compaq A900 printer te i…
·De Canon Pixma iP1000 wordt geleverd opg…
·Hoe maak je een mini - laptop die bij u …
·Heeft een Apple Werk met een DVD + R -sc…
·Hoe kan ik een Air Card Gebruik 
·Hoe kan ik nieuwe laptops aan te schaffe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com