Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Servers >> Content
Blade Server Problemen
Blade servers worden op grote schaal gebruikt voor web hosting en high - density cluster computing. Ze zijn in wezen uitgeklede rackmount servers die verticaal in een rack in plaats van horizontaal , zoals de rek gemonteerd servers worden geplaatst . Het belangrijkste doel van een blade server om ruimte te verminderen en het aantal niet - essentiële componenten verminderen . Veel blade servers kunnen heet zijn verwisseld . Component Failure

tegenstelling toren en rek gemonteerd servers , blade servers hebben zelden vervangende onderdelen die online kunnen worden gekocht . Aangezien de meeste blade servers worden gekocht van individuele bedrijven ( Dell en IBM , bijvoorbeeld) als geheel , moet de fabrikant het onderdeel te vervangen voor u , dat een grote ruzie kan zijn .
Koeling < br >

Omdat bladeservers heel dicht bij elkaar zijn verpakt in een rek , ze snel opwarmen . Rondom , de meeste problemen met de server , of ze nu tower rackmount of blade , worden veroorzaakt door oververhitting . Als u 20 blade servers , elk met een of meer redundante voedingen , kan koeling een groot probleem zijn .
Stroomverbruik

Elke blade server heeft een of meer voedingen . Wanneer u een blade server farm dat bestaat uit meerdere racks en loopt 24 uur , kan het elektrische systeem van het gebouw soms niet als het overbelast is . Het is essentieel om back-up stroom bronnen om elke blade server rack en een elektrisch systeem dat het energieverbruik aankan geleverd hebben .
Vervangen van een Rackmount met een Blade Server

voor mensen die willen hun rackmount servers te vervangen door blade servers , zijn veel aanpassingen nodig . Vooral , als je had een management systeem ( Ethernet -netwerk of Fiber Channel SAN , bijvoorbeeld ) dat u gebruikt voor rackmount servers en je wilt om het te implementeren in uw blade servers , moet u veel verschillende dingen in verband met de setup ( netwerk wijzigen ) van de blade servers .
failover Beoordeel

Blade servers
hebben een hoog failover percentage te wijten aan inherente koeling nadelen , wat verklaart waarom heel veel bladeservers zijn gemaakt om hot swappable . Ook de prestaties van rackmount servers kunnen niet worden zeer geoptimaliseerd vanwege de schaarste van aftermarket onderdelen , die hun betrouwbaarheid vermindert . Bijvoorbeeld , Dell heeft een goede bladebehuizing maar heeft een moederbord dat kortsluiting gemakkelijk . IBM , anderzijds , een slechte bladebehuizing maar een betrouwbare moederbord . Het grootste probleem is dat blade servers zijn gemaakt om alleen compatibel met delen van een specifieke fabrikant.

Previous: Next:
  Servers
·Hoe te verwijderen van een VMw…
·Routing en Remote Access Bent …
·Hoe maak je een Snap Server up…
·Aanwijzingen voor de Tristar S…
·Hoe je alle SMTP- e-mailadress…
·Hoe maak je een Windows-verifi…
·Hoe Exchange voor een POP3 Geb…
·Het wijzigen van het poortnumm…
·De Definitie & Voorbeelden van…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Hoe je films toevoegen van een server na…
Waarom wordt mijn iPad Say Kan geen verb…
Verbinding maken met een Apple Server Va…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Acer Aspire Power Source …
·Hoe te Zet de 10 - toets op een laptop 
·Problemen met een Sony Flash Drive 
·De specificaties van een iMac M5521 
·Toegang krijgen tot het BIOS op een Comp…
·Hoe een inktcartridge Chip Disable 
·PowerMac G4 M8493 Start Up instructies 
·Hoe kan ik bekijken HP D7460 Ink Levels …
·Wat zijn de soorten van Desktop geheugen…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com