Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Problemen Met Het resetten van de iPad
Een bevroren iPad kan een indicatie zijn van een probleem met uw apparaat , maar vaker is het gevolg van te veel apps draaien in een keer of een toepassing glitch . Het resetten van uw iPad dan schakelt hij en herstart de harde schijf . Als het probleem is te ernstig is, kan een reset niet werkt , in welk geval herstellen is uw enige overgebleven optie . Reset Process

Resetten een iPad is verwant aan het doen van een gedwongen sluiten op een gewone computer . Wanneer u de iPad opnieuw instellen , je forceren om onmiddellijk uit te schakelen zonder het invullen van de reguliere veilig stilgelegd procedure . Resetten wordt bereikt door op de " Sleep /Wake " knop aan de bovenkant van het apparaat , terwijl ook de "Home "-knop ingedrukt te houden . Wanneer beide worden ingedrukt gedurende ongeveer 10 seconden , moet de iPad sluiten .
Problemen met Reset

meeste bevroren iPads
kan worden opgelost door het uitvoeren van een reset . In sommige gevallen , echter , de bevroren iPad applicatie of proces niet mogelijk het apparaat te resetten . Als uw iPad is nog steeds ingeschakeld en ingevroren na een reset , of als het niet weer wordt ingeschakeld na een reset , het apparaat moet worden hersteld met behulp van iTunes op een computer .
IPad herstellen

herstel uw iPad zal het terug naar de fabrieksinstellingen . Elke apps die u hebt toegevoegd aan het apparaat zal opnieuw moeten worden gedownload , maar je bent nooit gevraagd om te betalen voor elke toepassing tweemaal uit dezelfde Apple ID , zodat u ze weer gratis downloaden . Herstel uw iPad door deze aan te sluiten op de computer en het openen iTunes . Wanneer het apparaat verschijnt in de bronnenlijst in iTunes , klik erop en kies vervolgens "Restore . "
Update iOS

houden van uw iPad op de hoogte van de nieuwste iOS zal de kans op het resetten problemen te verminderen . IOS updates zijn altijd gratis , en vaak ook patches voor bekende glitches . Als je iOS 5 op je iPad , updates voor de iPad iOS kan worden draadloos vanaf uw apparaat gemaakt door te gaan naar het menu "Instellingen " . Controleer ook de App Store vaak op updates voor uw specifieke toepassingen , die vaak bevatten fixes voor gemelde problemen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe om muziek video's te verwi…
·Beperkingen aan Multitasking o…
·Hoe kan ik een video op de iPa…
·Hoe te : MEncoder op de iPad 
·Hoe maak je een iPad Touchscre…
·Hoe Flip Ultro /Mino video's a…
·Hoe om films te downloaden Op …
·Hoe te Icoon mappen maken voor…
·Instructies voor de data-abonn…
  Related Articles
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe je foto's importeren Met de iPad Cam…
Hoe te gebruiken Bluetooth met de iPad 
Hoe te Tether Met een iPad 
Hoe maak je een draadloze projector te g…
Hoe maak je een iPad gebruiken met een m…
Toepassingen die komen met de iPad 
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
iPad Apps die werken met Excel 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Canon iP1600 printer te …
·Hoe de Microsoft Search Server configure…
·Lexmark T642 PS3 instructies 
·Hoe kan ik een laptop USB converteren na…
·Hoe Memory Upgrade over de Dell Latitude…
·Hoe maak je een Wireless Printer delen 
·Soorten inkjetprinters 
·Soorten van grafische kaarten 
·Hoe een H50 Monteer op een Antec 1200 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com