Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Beperkingen aan Multitasking op een iPad
Multitasking verwijst naar het vermogen van iPad 's om meerdere processen tegelijk uitvoeren , sommige actief beheerd door u en wat op de achtergrond . Bijvoorbeeld , kunt u een album te spelen in iTunes terwijl het controleren van uw e-mail tijdens het downloaden van een applicatie of een podcast , allemaal op hetzelfde moment . Er is echter een grens aan vrijheid . Apple is zowel bekritiseerd en bepleit door iPad -gebruikers voor het opleggen van de bijzondere beperkingen aan multitasking . Waarom zou Multitasking ?

Algemeen , de noodzaak om multitasking stengels beperking van het fundamentele feit dat de processor en het geheugen alleen kan omgaan met zo vele processen die draaien in een keer voordat het begint stalling , bevriezen en spontaan stoppen . Echter, een paar commentatoren wijzen erop dat er ook een meer willekeurige , gepatenteerde hoek met de manier waarop Apple beperkt multitasking op de iPad .
Pleasantries van multitasking op de iPad

In theorie kan je letterlijk draaien als veel Apple - inheemse taken op uw iPad in een keer als u wilt ( binnen reden , zoals je waarschijnlijk niet zou willen , zeggen , te praten over de telefoon tijdens het luisteren naar iTunes ) . Het besturingssysteem op de iPad is in staat om meerdere gelijktijdige taken preemptively plannen . Het is eveneens in staat om spraak en data gelijktijdig lopen over de 3G -of 4G-netwerk .
Beperkingen van multitasking op de iPad

Echter , slechts een derde app kan worden geopend en draaien op de iPad in een keer. Volgens Apple is dit grotendeels gedaan voor beveiligingsdoeleinden om een niet - Apple applicatie voorkomen dat potentieel installeren malware en spyware op het apparaat, terwijl op de achtergrond draaien . Dus , bijvoorbeeld , als u een muziekdatabase app , zoals Rhapsody , en een I Ching app, die u hebt gedownload van de App Store , je zult niet in staat om te genieten van muziek op Rhapsody tijdens het uitvoeren van je I Tjing app . < Br >
Conclusie

De iPad wordt algemeen erkend als een nogal veelzijdig en handig apparaat - aanzienlijk meer intieme dan een PC , maar het verlenen van een veel meer speelruimte dan een iPhone of een iPod . Het is goed voor reizen met en het uitvoeren van on-the - fly taken gedurende een drukke dag op de verhuizing . Haar multitasking mogelijkheden zijn zeer veel op de kern van zijn populariteit . Echter , om een ​​paar potentiële kopers , het opgelegd aan multitasking beperkingen hebben bewezen een deal - breaker , voortbewegen ze naar een alternatief met een meer liberale taak stroom af te wachten .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de Wi - Fi- Fix op een iPa…
·iPad laat me niet Bewerk de SM…
·Hoe maak je een iPad Aansluite…
·How to Get Apps Stoppen Schudd…
·Hoe de ooVoo op een Dell of ee…
·Hoe je het toetsenbord Flip op…
·Kunt u kijken Disney Channel o…
·Hoe maak je de iPad Remember e…
·Hoe om muziek te verwijderen v…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Kan een HP Pavilion A640N Run op meer da…
·GeForce 6200 versus 6200 LE 
·G4 Geheugenproblemen 
·Het upgraden van een IBM Thinkpad 600E 
·Hoe kan ik een nieuwe inktcartridge in e…
·Hoe een Encad inktcartridge reinigen 
·Externe HDD Nadelen 
·Hoe te Batterijen wijzigen in een Apple …
·Verschil tussen een SATA en een IDE DVD …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com