Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Soorten van grafische kaarten
Als uw computer is het hebben van een harde tijd het spelen van de nieuwste videospelletjes of vloeiend afspelen van HD- video-inhoud , kan het tijd zijn om je videokaart upgraden . Veel computers zijn voorzien van on-board , of de ingebouwde , grafische kaarten . Een aparte videokaart toe te voegen wordt het afspelen van video- games en video te verbeteren , maar het is belangrijk om te weten welk type grafische kaart juist is voor uw computer is . On - Board

meeste budget -pc's
zal on-board graphics in plaats van afzonderlijke grafische kaarten bezetten van een uitbreidingssleuf . On - board video is meestal niet krachtig genoeg om grafisch intensieve games te spelen of decoderen van video van hoge kwaliteit . Als on-board graphics zijn te worden vervangen door een add - on grafische kaart , zal de on-board graphics moeten worden uitgeschakeld in het BIOS van de computer , want je kunt niet fysiek te verwijderen .
PCI Express

Met ingang van 2009 , de standaard in de videokaarten is de PCI Express . NVIDIA en ATI , de twee grootste grafische kaart fabrikanten , worden alleen de productie van PCI Express-videokaarten . PCI Express heeft drie architecturen , met de nieuwste zijnde PCI Express 3.0 . Sommige PCI Express grafische kaarten hebben de mogelijkheid om de grafische prestaties te delen met een andere grafische kaart . De computer moederbord en grafische kaart zal moeten SLI voor NVIDIA kaarten of CrossFire- ondersteuning voor ATI kaarten .
AGP

Accelerated Graphics Port of AGP , was de standaard grafische kaart type in de vroege tot midden jaren 2000. AGP- kaarten zijn niet op grote schaal beschikbaar zijn vandaag de dag , omdat ze zijn vervangen door PCI Express , en de meeste hardware fabrikanten zijn niet inbegrepen AGP havens op hun systemen . NVIDIA vrijgegeven zijn definitieve AGP grafische kaart met zijn GeForce 7 -serie . ATI bracht een Radeon HD 4000 -serie AGP-kaart in 2008 , maar het bedrijf heeft niet vrijgegeven een nieuwe sinds
Externe grafische kaarten

Sinds laptops niet. nog beschikbare ruimte voor een add - on grafische kaart , hebben sommige fabrikanten externe grafische kaarten geproduceerd om een ​​impuls te geven aan laptop graphics . Sommige van deze kaarten zijn gebaseerd op de ExpressSlot , terwijl anderen worden gebruikt in-line naar een externe monitor .
Legacy Grafische Kaarten

Er zijn een aantal andere grafische kaarten die niet op grote schaal worden gebruikt vandaag de dag , zoals standaard PCI , VESA lokale bus -en ISA videokaarten . De hiervoor genoemde kaarten zouden niet in staat zijn om de huidige versies van Windows ondersteunen , laat staan ​​video- of grafische games.

Previous: Next:
  computer Upgrades
·7300 GT Eisen 
·Hoe maak je een 2,53-GHz Intel…
·Hoe om te upgraden 900 Celeron…
·Hoe te Overclock Asus M2N32 Sl…
·Hoe Computer Memory Upgrade vo…
·Hoe eigen computer zaken Build…
·Upgradeable Laptop onderdelen 
·Hoe de YouCam -Driver Update 
·P /N 102A0751600 Radeon 9800 S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
Afmelden bij van Twitterrific op een iPa…
Instructies voor het gebruik van een iPa…
  Hardware Articles
·Front Side Bus snelheid Vs . Memory Spee…
·Hoe je ID3-tags verwijderen op een Mac 
·Mijn Apple Wireless Keyboard niet knippe…
·Weet Laptop Computers Emit Dampen 
·Hoe de processor te upgraden op een Sony…
·Hoe de WLAN -antenne resetten op een Ace…
·Hoe te Laser Printer Verticale lijnen te…
·Hoe de System Temperature Monitor in een…
·Hoe maak ik een 462 Processor wijzigen ?…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com