Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Upgrades >> Content
Upgradeable Laptop onderdelen
Als je een laptop computer ooit heb gekocht en hebben zich afgevraagd of u de onderdelen van het kon upgraden , het korte antwoord is "misschien . " Omdat laptops zijn op maat gemaakt door de fabrikanten , of je de onderdelen van hen kan upgraden hangt grotendeels af van de vraag of de fabrikanten bieden onderdelen upgrades voor de verkoop aan eindgebruikers , of dat de onderdelen die u wilt upgraden zijn standaard onderdelen die niet veranderen onafhankelijk van de computer worden ze geïnstalleerd inch Typisch upgradeable Laptop onderdelen

Hoewel laptops hebben een aantal onderdelen die zijn op maat gemaakt , zijn er enkele die niet zijn en die meestal upgradeable door de eindgebruiker . Deze onderdelen omvatten de harde schijf en het RAM ( Random Access Memory ) . Harde schijven voor laptops komen in een standaard formaat ( 2,5 inch ) , en je bent meestal in staat om toegang te krijgen tot de harde schijf van een laptop door het verwijderen van een paar schroeven aan de onderkant van de computer . Zodra de harde schijf wordt verwijderd , kunt u deze vervangen door een grotere , het besturingssysteem opnieuw installeren en gebruik maken van de toename in omvang onmiddellijk . Ook kunt u het RAM-geheugen vervangen in uw laptop op een vergelijkbare manier , hoewel soms het vervangen van de RAM-geheugen vereist dat u het toetsenbord van de laptop te verwijderen om toegang te krijgen. Het toevoegen van extra RAM-geheugen kan uw laptop sneller lopen , maar, pas op voor het proberen om te veel RAM-geheugen installeren in uw laptop , als laptop moederborden kan alleen omgaan met een bepaald bedrag. Dit bedrag is afhankelijk van het merk en model van uw computer . Neem contact op met de fabrikant van uw computer voordat u probeert om meer RAM-geheugen op uw computer toe te voegen .
Typisch Non - Upgradeable Laptop onderdelen

Onder de lijst van laptop onderdelen die niet zijn meestal upgradeable tenzij de fabrikant expliciet heeft ze zo zijn videokaarten , processoren , geluidskaarten en moederborden . Deze onderdelen zijn meestal op maat ontworpen zodat ze passen in hun specifieke laptop chassis , dus je kunt niet zomaar gaan en de aankoop van een standaard onderdeel en upgrade hen. U zou hebben om contact op te nemen met de fabrikant en de poging om dit soort onderdelen te kopen voor uw specifieke laptop model als je wilde om ze te upgraden . Videokaarten zijn vaker te upgraden dan de andere delen , echter, vooral op high - performance gaming machines waar de videokaarten zijn fysiek gescheiden van het moederbord in plaats van geïntegreerd.
< br >

Previous: Next:
  computer Upgrades
·Hoe te upgraden mijn Celeron D…
·Hoe maak je een 3,5 Hard Drive…
·Hoe kan ik uitschakelen Onboar…
·Aanwijzingen voor IDE naar SAT…
·Hoe te Overclock de Dell XPS 4…
·Hoe om uw computer te verbeter…
·Hoe om Zet uw PC in een satell…
·Hoe maak je een computer zaak …
·Hoe maak je extra RAM- geheuge…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad verbinding naar een…
Hoe gebruik je een iPad 3G aan Sluit een…
Hoe kan ik een laptop te vervangen door …
Hoe maak je een iPad laden via een lapto…
De voordelen van een iPad Vs . Laptop 
Hoe maak je een iPad gebruiken als een l…
Moet ik een iPad of een laptop? 
Is de iPad sneller dan een laptop? 
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn iP…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen Mijn HP Jetdirect Box 
·ReadyNAS 4200 en Mac compatibiliteit 
·Mijn Logitech Quick Kan geen verbinding …
·Hoe Memory installeren op een Acer Aspir…
·Toshiba Satellite 5202 - S505 Specificat…
·Catalyst 3500XL Fiber GBIC Specs 
·Hoe je de Smart Board te laten werken me…
·Hoe maak je een G4 CPU Upgrade 
·De capaciteit van Cat 5 kabel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com