Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe Memory installeren op een Acer Aspire 5100
installeren RAM op een Acer Aspire 5100 is een vrij eenvoudig proces dat elementaire computer hardware kennis vereist . Voordat u probeert om elkaar te halen uw laptop , moet u ervoor zorgen dat u de juiste soort RAM-geheugen . Je moet ook naar een Philips schroevendraaier moeten opstijgen de laptop achterpaneel . Het is ook belangrijk om de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen om eventuele statische lading te verwijderen voordat u een nieuwe computer hardware te installeren . Wat je nodig hebt
Correct RAM modules
Optioneel antistatische polsband
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Kies de juiste RAM . Voordat u de RAM installeren in uw Acer Aspire 5100 , zorg ervoor dat u de installatie van de juiste soort RAM . Uw Acer Aspire 5100 kan maximaal 4 GB RAM totaal en moet PC2 - 533 DDR - 667MHz 200pin SDRAM modules , rapporten InsideMyLaptop.com , een website gewijd aan de laptop hardware .

Ground 2 zelf . Voor de installatie van elke computer hardware , is het belangrijk om eventuele statische elektriciteit te verwijderen . U kunt statische lading te verwijderen door een ontroerende iets van metaal of met een antistatische armband , die u kunt vinden bij de meeste elektronicazaken . Vermijd installatie van computer hardware op elke statische - producerende ondergrond , zoals vloerbedekking of vloerkleden .
3

Zet de laptop . Nadat u het RAM-geheugen klaar voor de installatie , moet u de macht van uw laptop . Haal de stekker van uw laptop tegen de muur , en verwijder de accu . Hiermee wordt voorkomen dat elke elektrische lading zich voordoet tijdens de installatie .

Schroef 4 het achterpaneel . Zet uw Acer Aspire 5100 om, zodat de achterkant van de laptop naar boven is gericht . Je zult verschillende uitneembare compartimenten zien , je wilt het grootste compartiment te verwijderen . Neem je schroevendraaier en verwijder alle schroeven van het compartiment steun op zijn plaats . Til langzaam uit het compartiment back naar de laptop geheugenchips bloot .
5

Plaats de geheugenkaart . Bij het vervangen van bestaande RAM , moet u om druk de vergrendeling hendels aan het RAM vrij te geven . Nadat u de oude RAM hebt verwijderd of u hebt een open RAM-sleuf , plaats de nieuwe RAM . Zorg ervoor dat u het uiteinde met de gouden dirigent eindigt in de eerste plaatst . Na het RAM-geheugen is op zijn plaats , druk op de vergrendelingen om de RAM te beveiligen .
6

Sluit het achterpaneel . Schroef het achterpaneel op zijn plaats na het installeren van de RAM . Draai de schroeven vast om alle vuil krijgen in de computer hardware te voorkomen . Sluit de accu weer aan de laptop en sluit eventuele stroomkabels . Na het opnieuw aansluiten van de computer , zal het RAM zijn automatisch beschikbaar zijn de volgende keer dat u de computer aanzet .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te lokaliseren de RTC -bat…
·Hoe je het scherm draaien op e…
·Hoe de Headphone Jack Vervang …
·Laptop Specificaties voor foto…
·Hoe kan ik een laptop Test AC …
·Hoe te verbinden van een lapto…
·Toshiba Satellite P15 Specs 
·Hoe maak je Voeg een grotere h…
·Hoe maak je een laptop compute…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·DIY : Externe voeding via USB 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1525 Webcam…
·Fout : Sound Blaster X - Fi-apparaat wil…
·Het schakelen tussen computers en Mini K…
·Lijst van Video Cams die werken met Macs…
·Hoe faxen met behulp van een Kodak EasyS…
·Hoe te lezen PDF -bestanden in iBooks op…
·Hoe kan ik herstellen van een laptop? 
·Hoe meer RAM toe aan mijn Mac G4 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com