Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe maak je Voeg een grotere harde schijf naar een Sony Vaio
Sony Vaio laptops , net als vele laptops , kan worden opgewaardeerd om de opslagcapaciteit te vergroten . Na verloop van tijd , kan je vullen uw bestaande harde schijf met bestanden , muziek , films en andere digitale items . In aanvulling op het vertragen van de computer , dit belemmert ook extra bestanden en programma's toe te voegen . Upgraden naar een grotere capaciteit harde schijf rectificeert dit probleem . Sony laptops gebruiken 2,5 - inch harde schijven . Wat je nodig hebt
Kleine kruiskop schroevendraaier
Kleine platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zet de laptop en sluit het deksel . Verwijder de batterij . Kopen van 2

Zoek de 4 schroeven van de behuizing aan de onderkant van de laptop . Afhankelijk van de specifieke Vaio model zullen de schroeven hetzij in elke hoek , of drie zal in het voorste uiteinde en een wordt gecentreerd vlakbij het ​​scherm - scharniergebied van de laptop . Verwijder deze schroeven .
3

Draai de laptop over en open het deksel . Zoek de twee kleine knoppen of tabbladen boven de bovenste toetsen van het toetsenbord . Duw deze naar beneden en til de bovenkant van het toetsenbord iets omhoog . Als u niet deze knoppen of tabbladen te zien , gebruikt u de platte schroevendraaier voorzichtig los te wrikken het kunststof deksel direct boven het toetsenbord . Draai de twee kleine schroeven bevestigd aan de bovenkant van het toetsenbord .
4

Til het toetsenbord uit de case . Til of schuif de polssteun behuizing langzaam naar u toe . Merk op dat een kleine lint kabel is aangesloten op het trackpad . Trek niet aan de polssteun uit de buurt van de computer of tot meer dan een centimeter of je zal het lint beschadigen . In plaats tilt de polssteun richting het scherm en leg het track-pad - oppervlak kant naar beneden op het gebied waar het toetsenbord is gevestigd .
5

Kijk voor de harde schijf in het gedeelte waar de polssteun en trackpad werden verwijderd . Draai de bevestigingsschroeven op de harde schijf . Til het station uit de zaak iets op en trek voorzichtig aan de SATA- kabel verbinding met het station loskoppelt .
6

Verwijder de schroeven waarmee de harde schijf " cage " op de harde schijf . Merk op dat niet alle harde schijven hebben deze kooi . Maar als de schijf die u verwijdert heeft dit , verwijder de schijf uit de kooi en schuif de nieuwe schijf in . Plaats de schroeven terug .
7

Sluit de "SATA " ribbon connector aan op de nieuwe harde schijf en schuif het station in het geval compartiment . Vervang de bevestigingsschroeven . Snap zorgvuldig de polssteun weer op zijn plaats .

Dia 8 het toetsenbord weer op zijn plaats , zodat de randen van het toetsenbord schuif ze onder de polssteun en case kanten . Vervang de bevestigingsschroeven en kunststof deksel of snap het toetsenbord weer op zijn plaats .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe uit elkaar te halen een IB…
·Hoe de draadloze kaart verwijd…
·Hoe de ventilator te reinigen …
·Hoe de Toshiba A105 Systeemher…
·ThinkPad A20M Specificaties 
·Mijn Synaptics Mouse Pad werkt…
·Informatie over Laptops 
·Wat is het verschil tussen Del…
·Hoe Memory installeren in een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de voedingskabels Connect op een Ema…
·Hoe u de juiste grafische kaart te vinde…
·Hoe uw computer inschakelen Het toetsenb…
·Stappen in Fabrication van geïntegreerd…
·Hoe te Overclock Mijn ATI X1950 videokaa…
·Hoe maak je een Network Config pagina af…
·Mijn USB hoofdtelefoon niet werken met X…
·Hoe maak je een toetsenbord schoon met a…
·De beste manieren om verbinding van een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com