Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te vervangen een Sony VGN NR260E laptop harde schijf
Vanaf de buitenkant , is er geen voor de hand liggende manier om toegang te krijgen tot de harde schijf van de Sony VGN NR260E serie laptop . Sony-technici was niet van plan de harde schijf van de gebruiker te vervangen om op deze computer , dus plaatsten zij het ​​onder de polssteun . Verwijdering van de harde schijf is betrokken , maar niet noodzakelijkerwijs moeilijk . Zolang je voorzichtig te werk gaan , kunt u veilig en snel wisselen van hardware . Het is mogelijk dat een non - technicus van de harde schijf . Wat je
Schoon , goed verlichte plaats nodig om
Tijdelijke opslagruimte werken voor diverse schroeven ( bekers , of elk onderverdeeld gebied ) op Fine - tipped Philips schroevendraaier
Dunne gewone schroevendraaier of mes gebruiken als een koevoet
Digitale camera ( optioneel )
Toon Meer Aanwijzingen
het verwijderen van de oude schijf
1

Schakel en en haal uw laptop uit zijn voeding . Flip de laptop over en verwijder de batterij door op de twee klemmetjes aan weerszijden van het naar het midden en vervolgens naar buiten te schuiven .

Look 2 aan de rechterkant van uw laptop , waar de optische drive is . Verwijder de twee schroeven waarmee het optische station op zijn plaats . Deze schroeven bevinden zich aan de onderkant van de laptop , net onder het optische station . Schuif het station uit en zet het opzij .
P Er is een enkele schroef houden op de geheugenkaart baai deur in het midden van de voorkant van uw laptop . Verwijder de schroef en zet de baai deur opzij .
3

Verwijder het toetsenbord los door de retentie schroef in de onderkant van de laptop . Deze schroef bevindt zich aan de rechterzijde van het paar schroeven in het midden van de basis . Zodra de schroef is uit , draai de laptop terug over en open het. Vijf clips houd de onderkant van het toetsenbord . Gebruik uw dunne schroevendraaier of mes om ze te wrikken , til het toetsenbord van de bodem . Maak de lintkabel verbindt het toetsenbord op het moederbord en zet het toetsenbord opzij . Tenslotte , maak de andere lintkabel , het aansluiten van de touchpad op het moederbord .
4

Sluit de laptop en keer het om opnieuw . Er zijn 12 lange zilveren schroeven rond de randen van de basis . Verwijder ze en leg ze opzij . Drie korte zilveren schroeven werden onthuld wanneer u de optische drive verwijderd , verwijder ze en leg ze opzij . Drie zeer brede en korte schroeven werden onthuld wanneer u de batterij , schroef verwijderd deze en leg ze opzij .
5

Flip de laptop opnieuw en open het. Verwijder de lange zilveren schroef in het midden van het gebied dat onder het toetsenbord en leg het opzij . Er zijn 13 plastic clips houden de polssteun aan de basis , gekleed rond de randen van de laptop . Gebruik je dunne schroevendraaier om deze clips zorgvuldig en voorzichtig los . Til de polssteun en opzij leggen .

Kijk naar de harde schijf caddy 6 in het linker gedeelte van de laptop . Schroef de twee zeer lange zwarte schroeven houden het neer op de rechterkant van de caddy . Verwijder de caddy door te schuiven naar links, vervolgens omhoog te trekken .

De harde schijf zal in de caddy geschroefd worden door maar liefst zes kleine en dunne schroeven . Draai deze schroeven en schuif de vaste schijf uit .
Het vervangen van de schijf
7

Neem de nieuwe aandrijving , slip in de caddy en vervang de kleine schroeven . Laat de caddy op zijn plaats en schuif deze naar rechts om de harde schijf aansluiten opnieuw Wees voorzichtig om niet te buigen voor een van de delicate pinnen wanneer je dit doet .
8

Plaats de polssteun terug op zijn plaats en druk deze stevig naar beneden om opnieuw te bevestigen het. Elke clip moet klikken of anderszins aangeven wanneer het is gevangen . Vervang de lange zilveren schroef in het bovenste centrale schroefgat in het midden van de polssteun . Bevestig het lint kabel die het touchpad wordt aangesloten op het moederbord .

Re - attach lintkabel 9 van het toetsenbord , schuif het toetsenbord weer op zijn plaats , de bovenrand eerst . Duw de achterkant van het toetsenbord opnieuw te bevestigen de vijf clips . Sluit de laptop en keer het om .

Schroef 10 de 13 lange zilveren schroeven opnieuw Twaalf van de schroeven gaan langs de randen van de basis , en een schroef houdt het toetsenbord. Vervang de drie kleine zilveren schroeven aan de rechterzijde boven de optische drive . Schroef de drie vet en korte zilveren schroeven terug in de accuruimte . Terug het geheugen baai deur op zijn plaats en schroef het erin Plaats opnieuw de optische drive en vervang de twee lange zilveren schroeven gebruikt om het te beveiligen.
11

Re Plaats de batterij en sluit de laptop opnieuw Zet uw laptop en uw nieuwe schijf moet worden gedetecteerd .

Previous: Next:
  laptops
·Mobile Pentium 4 Vs . Pentium …
·Hoe Laptop Memory Zoek 
·Levensduur batterij: Geef uw l…
·How to Set Up Wireless Compaq …
·Hoe te vervangen een Acer Aspi…
·Hoe kan ik een laptop gebruike…
·Hoe kan ik een Acer laptop sch…
·Compaq Presario CQ 61 Specs 
·De draadloze schakelaar op een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe naar Power Drain Vanaf het moederbor…
·Hoe om te controleren of uw notebook is …
·Oververhitting in pc 
·Hoe maak je een diavoorstelling in iWeb …
·Informatie over Grafische Kaarten 
·Hoe je S - Video gebruiken op een Dell L…
·Hoe kan ik een Eee Webcam overbrengen va…
·De Targus Mouse intrekbaar snoer Is Stuc…
·Touchpad Types 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com