Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Compaq Presario CQ 61 Specs
Hewlett - Packard produceert de Compaq Presario CQ61 lijn van laptops . HP introduceerde de lijn in 2009 en sindsdien is de markt de meeste CQ61 modellen in de richting van de begroting eind van de notebook markt . Specificaties kunnen sterk verschillen van model tot model . Originele modellen in de CQ61 lijn geleverd met een keuze tussen Microsoft Windows Vista , FreeDOS en RedFlag Linux besturingssystemen. Identificatie

Computers in de CQ61 lijn maatregel 14,9 cm breed , 9,9 cm diep en tussen 1,39 en 1,62 centimeter dik
. De CQ61 weegt 6,06 £ wanneer uitgerust met een optische drive en de standaard zes - cell batterij . De zes - cell batterij heeft een vermogen van 2200 mAh . De CQ61 wordt standaard geleverd met een 65 - Watt AC adapter die kan worden opgewaardeerd tot een meer robuuste 90 - watt versie op het moment van aankoop . Extra identificeren kenmerken van de Presario CQ61 lijn voorzien van een standaardmaat keyboards , touchpads en Kensington veiligheidssloten .
Processor , geheugen , opslag

HP
biedt de CQ61 met een verschillende processors . Basis modellen zijn uitgerust met Intel Celeron T1600 processor met een kloksnelheid van 1,66 gigahertz . Duurdere versies van de CQ61 zijn uitgerust met Intel Core 2 Duo- processors die kloksnelheden voorzien zo snel 2,53 GHz , 3MB L2-cache en de front- side bus snelheid van 1066 megahertz . Voor het geheugen , de CQ61 lijn is voorzien van twee gebruikers toegankelijke SODIMM-slots met een gezamenlijke maximale capaciteit van 8 gigabyte . Harde schijf maten beginnen bij 160 GB en zijn beschikbaar zo groot als 500 GB . Alle CQ61 modellen zijn ook voorzien van een geïntegreerde geheugenkaartlezer compatibel met Secure Digital , MultiMediaCard , Memory Stick , Memory Stick Pro en xD Picture geheugenkaarten .
Display en Multimedia

HP biedt de Compaq Presario CQ61 met ofwel een 16,0 - inch of 15,6 - inch scherm . Beide schermen zijn voorzien van BrightView technologie en een maximale resolutie van 1366 bij 768 pixels . Voor de graphics , HP outfits basis versies van de CQ61 met een geïntegreerde Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD grafische kaart die maximaal 1759 MB RAM-geheugen deelt met het systeemgeheugen . Klanten kunnen de grafische kaart te upgraden naar de NVIDIA N10M - GE2 - S op het moment van aankoop . Base versies van de CQ61 komen met een dual - layer herschrijfbare dvd-drive met LightScribe -technologie . HP biedt een combinatie Blu - ray en DVD-brander als een optionele upgrade . Een vaste - hoek VGA webcamera komt geïntegreerd in alle versies van de Presario CQ61 ook.
Connectiviteit en Expansie

Presario CQ61
gebruikers hebben drie manieren met de internet en lokale netwerken . De eerste is een geïntegreerde 56K modem , de tweede geïntegreerde Ethernet -kaart en de derde een draadloze LAN -kaart . Afhankelijk van de versie van de CQ61 gekocht , het omvat een draadloze LAN-kaart vervaardigd door Atheros , Broadcom en Intel . Extra aansluitingen en poorten beschikbaar zijn over de CQ61 lijn omvat twee USB 2.0- poorten, een combinatie van USB- en eSATA -poort , een HDMI-poort , een 15 - pins VGA -aansluiting , een 3,5 - mm audio- ingang en een 3,5 - mm audio-uitgang .

Previous: Next:
  laptops
·Het upgraden van mijn harde sc…
·Mijn HP Pavilion dv2000 laptop…
·Hoe te vervangen Gateway Lapto…
·Verschil in een matte cover en…
·Hoe kan ik een laptop scherm w…
·Hoe de laptop scherm Draai op …
·Delen van een handcomputer 
·How To Set Up een SpeedBooster…
·How to: Standaard Macht Regeli…
  Related Articles
Hoe maak ik verbinding met een Compaq -d…
Hoe u de Compaq Splash Screen Verwijdere…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
Een grafische kaart te installeren in ee…
Hoe maak je een grafische kaart te insta…
DIY grafische kaart Installatie voor de …
Hoe maak je een videokaart installeren i…
Hoe maak je een Compaq Presario 3637AU G…
Hoe de grafische kaart wijzigen op een C…
  Hardware Articles
·Hoe u uw iPad in de zaak 
·PC naar TV Converter probleemoplossing 
·Hoe een Sound Device Restart 
·Hoe maak je een WiFi -kaart Identificeer…
·Hoe te Cox Cable streamen op mijn iPad 
·Livescribe Vs . Logitech 
·Plotter Vs . Wide Format Printer 
·Hoe Clean Up een harde schijf op een Com…
·Hoe te Ink Levels op een HP P2015 Bepaal…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com