Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe uit elkaar te halen een IBM 380D Laptop
IBM bouwde maakte vele soorten van laptop computer systemen voor de verkoop van zijn pc- productie bedrijf te Levono in 2005 . Een type of model van laptop gefabriceerd door IBM is de 380D . Deze laptop model werd geproduceerd tussen 1997 en 1998 . De laptop moet uit elkaar worden genomen , als je nodig hebt om een onderdeel te vervangen of toegang nodig tot een intern onderdeel , hoewel in de meeste gevallen , is het best overgelaten aan een professional . Wat je nodig hebt
kruiskop schroevendraaiers
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de laptop om en plaats het gezicht naar beneden op een tafel of bureau . Zoek en verwijder de vijf schroeven die worden gebruikt om het achterpaneel te beveiligen . Kopen van 2

Draai de laptop over , zodat het nu open op de tafel of bureau . Trek de lipjes aan de computer te openen en til de bovenkant .
3

Trek het toetsenbord geheel naar voren en til het op . Zoek en koppel vervolgens het lint connector van het moederbord . Het lint connector zal in de linkerbovenhoek .
4

Zoek en verwijder de schroeven die worden gebruikt om de cd-rom en floppy disk drive in de behuizing met de schroevendraaier vast te zetten. Een schroef zal zijn op de buitenkant van de zaak , en de resterende vijf schroeven zal worden gehecht aan een steunplaat en de zaak .
5

Lift de steunplaat uit en set is opzij . Verwijder de datakabel van de achterkant van elk station . Trek de cd - rom en diskettestation los van de zaak .
6

Verwijder de twee schroeven die worden gebruikt om de bovenste schild vast aan de microfoon . Koppel de luidspreker en microfoon kabels los van het moederbord . Til het schild en trek vervolgens de microfoon en verwijder vervolgens de luidspreker .
7

Verwijder het deksel aan de achterkant van de laptop en verwijder vervolgens de enkele schroef met de schroevendraaier . Zoek en verwijder de vier schroeven gebruikt om de harde schijf te bevestigen op de zaak . Koppel de stroom -en datakabel voor het trekken van de harddrive uit van de zaak .
8

Zoek en verwijder de schroeven die worden gebruikt om de scharnieren van het scherm om de zaak te beveiligen .
9

Verwijder de resterende schroeven van het interieur van de zaak af te nemen van de bovenste schild en onderste scherm dat het moederbord .
10

Verwijder de bovenste en onderste schilden om de ventilator bloot . Zoek en verwijder de twee schroeven die worden gebruikt om de ventilator is bevestigd . Maak de stekker los van het moederbord en dan nemen de ventilator .
11

Verwijder de schroef covers op de voorzijde van het LCD- deksel . Verwijder de blootgestelde schroeven en dan de vergrendelingen op de cover eraf tillen van het LCD- scherm .
12

Koppel de kabel los van het moederbord en verwijder de schroeven waarmee het LCD-scherm te bevestigen aan de behuizing .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik de RAM wijzigen in …
·Toshiba L305 - S5944 Specifica…
·Hoe Memory Toevoegen aan Acer …
·Hoe u op een laptop computer 
·Hoe maak je een T30 Geheugensl…
·Hoe te PCMCIA WiFi ontvangst B…
·Hoe Laptop Specs Zoek 
·Hoe maak je een externe laptop…
·Hoe maak je een Latitude D810 …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Antec True 380S Problemen 
·Hoe uit elkaar te halen een Compaq Presa…
·Hoe maak je Refill een Lexmark X2600 Ink…
·Het automatisch laden een iMac scherm 
·Hoe je marges op een Officejet 6210 Mini…
·Hoe te Wazige Netflix films Fix op een i…
·Hoe je je webcam Lichter 
·Hoe maak je een iPod Probleem 
·Installatie-instructies voor de Rocketfi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com