Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Toshiba Laptop DVD-brander Vervang
Sinds de vroege jaren 2000 , zijn laptop fabrikanten zijn inclusief DVD-branders in hun laptops . De combinatie van de laptop draagbaarheid met de mogelijkheid om grote hoeveelheden data te verbranden is een aantrekkelijke optie voor de consument . Helaas is zelfs de beste dvd- branders kunnen stoppen met werken . Voor eigenaren van Toshiba laptops , kunt u de dvd-brander te vervangen op uw eigen. Houd in gedachten dat alle Toshiba-laptops zijn verschillend , dus terwijl dit is een algemene richtlijn , moet u mogelijk om uw eigen model nader te onderzoeken alvorens de brander te vervangen . Wat je nodig hebt
Phillips - schroevendraaiers
elektrostatische ontlading strap
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Koppel uw laptop en verwijder de batterij . Om de batterij te verwijderen , schuift u de vergrendeling schakelaar in de ontgrendelde stand en trek de batterij naar u toe . Kopen van 2

Leg uw Toshiba- laptop gezicht naar beneden op een groot bureau of tafel om uzelf voldoende werkruimte . Vermijd het werken op een tapijt om het risico van schade door statische elektriciteit te verminderen .
3

Bevestig een elektrostatische ontlading ( ESD ) riem om uw pols . Sluit het andere uiteinde aan een metalen voorwerp aan de riem te aarden. Dit zal het risico op statische elektriciteit schade aan uw Toshiba laptop te verminderen . Terwijl je niet te maken krijgt met een van de belangrijkste elektrische componenten , zoals de de CPU , bij het vervangen van uw brander , het is altijd een goed idee om een ESD riem gebruiken bij het doen van alle werkzaamheden op een computer .
4

Verwijder de schroeven waarmee het deksel aan RAM-modules . De omslag zal worden gevestigd in het midden van het achterpaneel op de meeste Toshiba laptops . Verwijder de stokken van RAM .
5

Verwijder de schroef waarmee de DVD-brander op zijn plaats . De meeste Toshiba laptops hebben slechts een schroef waarmee de DVD-brander . Het zal op de achterzijde van de laptop , dicht bij de achterkant van de DVD-brander . De schroef kan ook naast de geheugenkaartsleuven te vinden .

Dia 6 van de dvd-brander uit de laptop . Sommige Toshiba modellen hebben een sleuf aan de achterkant van de DVD-brander . Plaats een platte schroevendraaier in deze sleuf en duw de schroevendraaier tegen de DVD-brander tot hij schuift uit de laptop basis .

Andere modellen
vereisen dat u de schroevendraaier schuiven in de geheugenkaartsleuf tegen de achterkant van de DVD-brander en duw hem naar voren. Zodra het iets naar buiten springt , pak het en trek het voorzichtig uit de laptop basis . Forceer nooit de DVD-brander uit . Gebruik constante , lichte druk en het zal glijden .

Slide 7 uw nieuwe brander in het optische station sleuf . Vervang de schroef vast te houden op zijn plaats . Vervang de RAM- sticks en RAM deksel . Plaats de batterij en het opstarten van uw laptop .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe te vergelijken waardering …
·Hoe kan ik een disc Stuck in X…
·Hoe u een laptop harde schijf …
·Thinkpad 570E Specs 
·Uitleg van Lenovo Laptop Displ…
·Pros & Cons van Laptops 
·Een tweede beeldscherm toevoeg…
·HP NC600 Specificaties 
·Kunt u Projecteer een laptop s…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Canon LBP 2900 Specificaties 
·Mijn PC zal niet detect een 8GB microSD-…
·Hoe aan te sluiten in Microfoon op een W…
·Hoe kan ik muziek kopiëren naar een Mem…
·Tecra M2 Specs 
·Hoe kan ik zien de Speed ​​& Geheugen va…
·Hoe Stuur internationale faxapparaten 
·Is de Dertien Inch MacBook Pro Beter voo…
·Hoe je het RAM vervangen op een Gateway …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com