Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Thinkpad 570E Specs
Geïntroduceerd in 2000 , de ThinkPad 570E was een van een lange lijn van de uitstaande laptops geproduceerd door IBM , en werd beschouwd als de eerste converteerbare laptop Bug Blue's . Net als andere computers in de ThinkPad lijn , werd de 570E geprezen voor het aanbieden van top-of - the-line prestaties in een duurzaam pakket . Het was een zeer populaire laptop onder mobiele professionals en casual gebruikers. Onder de motorkap

De ThinkPad 570E kwam met Intel Pentium III -processors met ofwel 450 of 500 megahertz kloksnelheden . Inbegrepen was 64 megabyte RAM-geheugen , dat kan worden uitgebreid tot 320 megabytes . De harde schijf , die kan worden opgewaardeerd door de consument , kwam in een standaard configuratie van 6 of 13 gigabyte .
Beeldscherm

De ThinkPad 570E kwam met een 13.3 - inch actieve matrix display , en een versnelde grafische poort . De resolutie is 1024 bij 768 pixels . De 570E had 3,5 megabyte aan state - of-the - art video random access memory die scherpe kleuren en afbeeldingen aangeboden .
Poorten en aansluitingen

De 570E had een Ultraslim drive bay die cd - rom-of dvd -stations , een extra batterij , of een andere harde schijf zou steunen . Aansluitingen voor een modem , lokale toegang tot het netwerk , de Ethernet- en infrarood -verbindingen waren ook beschikbaar , evenals parallelle en seriële poorten . Een USB -poort is ook opgenomen . Inbegrepen was een CD-ROM drive . Ook inbegrepen is een 3,5 - inch diskettestation .
Sound

De 570E kwam met 16 - bit stereo PCI audio-ondersteuning , die zou werken met SoundBlaster onderdelen . Inbegrepen waren aansluitingen voor externe luidsprekers of een koptelefoon en een microfoon ingang .
Batterijduur

Hoewel het had veel pluspunten , de ThinkPad 570E , zoals bij veel andere laptops van haar dag , leed aan korte levensduur van de batterij . De typische levensduur van een 570E op batterijen werkt was slechts 90 minuten .
Dimensions

De Thinkpad 570E was 11,8 cm breed en 9,4 cm diep met 1,1 cm hoog , waardoor het een echte slanke lijn op het moment . Zijn gewicht met een standaard lithium - ion batterij was £ 3,97 .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe kan ik een Dell Inspiron b…
·Hoe je het geheugen in een Tos…
·Compaq Presario 2500 Specs 
·Hoe schoon een Laptop DVD-RW 
·Harde schijf installatie varie…
·Hoe je het moederbord vervange…
·Voeding Specificaties voor een…
·Hoe maak je een monitor toe aa…
·Hoe maak je een harde schijf w…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Hoe de BIOS upgrade op een Asus EEE PC 1…
·Hoe om bestanden van een externe harde s…
·Hoe het opzetten van een Wacom-tablet 
·Hoe maak je een harde schijf in Easy Ste…
·Hoe maak je opnemen Over een cd rw 
·Hoe te vinden of een videokaart is PCI o…
·Keyboard Tips & Snelkoppelingen Met Snel…
·Hoe een HP Laptop Reset Without a Restor…
·Hoe kan ik een dvd afspelen in AirTunes …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com