Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Keyboard Tips & Snelkoppelingen Met Sneltoetsen
De meeste mensen zijn afhankelijk van hun muis om hun computer of laptop te navigeren . Het toetsenbord kan een uitstekende bron voor navigatie , maar veel mensen niet beseffen dat ze de mogelijkheid om het te gebruiken in plaats van de muis . Voor het dagelijks typisten en computergebruikers , sneltoetsen en sneltoetsen kunnen hun werk sneller gaan , omdat ze rond de computer kan navigeren zonder zijn handen van het toetsenbord . Gemeenschappelijke controletoetskaart Commands

De sleutel " Control" is een van de meest gebruikte sneltoetsen op het toetsenbord . Basisfuncties zoals het opslaan , kopiëren en plakken van een document kan worden bereikt met behulp van de Ctrl-toets en een bepaalde lettertoets. Markeer de tekst die u wilt kopiëren . Houd de toets " Control" naar beneden , terwijl een keer op de toets " C " om de geselecteerde tekst te kopiëren . Zet de cursor waar u de tekst wilt plakken . Houd de toets " Control" naar beneden , terwijl een keer op de toets " V " . De tekst die u eerder gekopieerd zal worden geplakt in zijn nieuwe positie . Om het document op te slaan , houdt u de toets " Control" naar beneden en klikt u eenmaal op de "S "-knop . Dit zal automatisch het document op te slaan .
Shift , Alt en de spatiebalk

Er zijn veel dingen die je kunt doen met uw "Shift " en " Alt " toets en de spatiebalk . Om het huidige venster of dialoogvenster te verschuiven , houdt u " Shift ", " Alt " en de spatiebalk en druk op de " toets M " . Laat alle toetsen en te gebruiken rechts, links , omhoog en omlaag pijltoetsen om het venster of dialoogvenster waar u het op uw scherm te verplaatsen . Wanneer je het hebt in de juiste positie , klikt u eenmaal op de knop " Enter " . Om het venster vergroten of verkleinen, nogmaals ingedrukt ' Shift ', ' Alt ' en de spatiebalk en klik vervolgens op de "once S" -knop . Laat alle toetsen en gebruik pijltoetsen om het venster te wijzigen. Klik op de " Enter " knop wanneer u klaar bent . U kunt deze toetsen gebruiken om uw huidige venster minimaliseren en maximaliseren . Druk op ' Shift ', ' Alt ' en de spatiebalk en klikt u op de "R" te minimaliseren of de " X " om het venster te maximaliseren .
Selecteren Fonts

Om een ​​lettertype te selecteren zonder uw muis te gebruiken , houdt u de "Control " en toetsen " Shift " en klik op de "F "-knop . Het lettertype box zal worden geactiveerd . Gebruik de pijlen omhoog en omlaag om het gewenste lettertype selecteren . Klik op de " Enter " -toets om het nieuwe lettertype te selecteren en toe te passen .
Schakelen tussen meerdere toepassingen die zijn Open tegelijk gebruiken

Als u meer dan een document hebben opent op hetzelfde moment ( bijvoorbeeld enkele tekstverwerkingsdocumenten ) en u wilt overschakelen tussen documenten zonder uw muis , klik op de " Alt " en " Tab " toetsen op hetzelfde moment . Houd beide toetsen ingedrukt . Alle geopende documenten zichtbaar in een venster dat verschijnt zal zijn . Terwijl u de twee toetsen ingedrukt te houden , gebruikt u de pijltoetsen om het document dat u wilt bekijken te selecteren . Laat alle sleutels zodra u het juiste document hebt geselecteerd .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Effecten op een computer wanne…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe te Large Fingers Controle …
·Definitie van een Ergonomic Ke…
·Microsoft Wireless Notebook Op…
·Hoe maak je een ZE 5200 Keyboa…
·Hoe je het eurosymbool Gebruik…
·Hoe te schakelen Mijn toetsenb…
·Logitech Wireless Keyboard pro…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding met een Bluetooth…
iPad Tips 
iPad Tips en hints 
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe kan ik een On - Screen Keyboard Gebr…
Tips voor het opzetten van een iPad 
Apple iPad Tips 
Kan een iPad worden aangesloten op een t…
Hoe kan ik mijn Sync iPad & Desktop? 
  Hardware Articles
·Hoe u een interne dvd- schijf in een ext…
·Hoe je iMac RAM Vervang 
·Hoe de batterij te vervangen in een HP L…
·Mac Pro Vs . MacBook Pro voor Film Makin…
·Hoe te bbp gebruiken Met een Flash Drive…
·Hoe om het toetsenbord schoon op de Insp…
·Hoe te Vergelijking Shop voor een laptop…
·Computer Preventief Onderhoud Tips 
·Specificaties van de HP A6750 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com