Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Mac Pro Vs . MacBook Pro voor Film Making
Verwerking van digitale videogegevens vereist dat de computer exacte kleurinformatie toekennen aan honderdduizenden , zo niet miljoenen , van pixels per frame . Gezien het feit dat de meeste video camera's leggen tussen de 24 en 60 frames per seconde en dat zelfs korte films vereisen uitpluizen uren beeldmateriaal , is het gemakkelijk om te zien hoe snel de hoeveelheid gegevens opgeteld . De nieuwste versies van de Mac Pro en MacBook Pro zijn in staat het uitvoeren van de Mac OS- versie van een video- editing programma . De twee verschillen in termen van rekenkracht , geheugen en opslag op lange termijn , die allemaal essentieel zijn bij het werken met digitale video . Processor

Apple
benadrukt snelheid bij het rapporteren processor specificaties , maar minstens zo belangrijk is om videobewerking is parallellisme . Parallellisme verwijst naar de hoeveelheid afzonderlijke software-instructies , of " draden ", een processor met werken op een gegeven moment . Dit is belangrijk omdat videobewerking vereist vele threads gelijktijdig te verwerken . Vanaf de zomer van 2011 , de MacBook Pro met de beste mogelijkheden in dit verband is de 2,3-GHz Core i7 -model . Niet alleen is dit de snelste MacBook Pro beschikbaar zijn, kan verwerken tot acht draden per keer . Echter , kan de Mac Pro worden geconfigureerd met twee 2,66-GHz processors , elk kan verwerken tot 12 threads , voor een totaal van 24 .
Grafische kaart

alleen MacBook Pro's met videokaarten kan verwerken de hoeveelheid gelijktijdige instructies videobewerkingssoftware eisen zijn de 15 - inch en 17 - inch versies met ofwel 2,2 of 2,3 GHz processors . Deze hebben AMD Radeon HD 6750M grafische kaart met 480 processing units en 1 GB ingebouwd geheugen . De meer verwerkingseenheden een kaart heeft , hoe meer instructies kan tegelijkertijd uitvoeren . Hoe meer geheugen het heeft , hoe minder het moet wachten op informatie van de langzamere systeemgeheugen . De Mac Pro's ATI Radeon HD 5770 grafische kaart heeft ook 1 GB geheugen , maar het heeft 800 verwerkingseenheden . Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om twee van deze kaarten te installeren .
RAM

RAM
slaat de data en de toepassingen die u bezig bent . Omdat filmbestanden behoren tot de grootste , is het belangrijk om zo zoveel mogelijk RAM hebben . Als je te weinig hebt , zal de computer moeten voortdurend gegevens uit de langzamere langdurige opslag schijf te tekenen . De MacBook Pro kan maximaal 8 GB aan RAM hebben . Vergelijk dit met 64GB capaciteit van de Mac Pro's . De bottom line is dat de MacBook Pro is geschikt voor de occasionele korte filmmaker die zich geen zorgen over het ontmoeten van strikte deadlines op een regelmatige basis . Professionals moeten het soort RAM-geheugen dat alleen de Mac Pro biedt .
Storage Drive

Zelfs met grote hoeveelheden RAM-geheugen , de computer heeft om videogegevens te trekken van de opslag rijden , vertragen het bewerkingsprogramma . Solid state drives zijn beschikbaar voor zowel de Mac Pro en MacBook Pro . Deze voorziening data sneller dan gewone harde schijven , maar kan niet zo veel gegevens op te slaan . De grootste SSD beschikbaar voor de MacBook Pro is 512GB , in tegenstelling tot een 750GB harde schijf . De grootste SSD capaciteit van de Mac Pro is 2 terabyte ( 2048GB ) , terwijl de grootste harde schijf capaciteit is 8 TB . Gebruikers die produceren veel volle lengte high - definition films zullen merken dat de MacBook Pro dwingt hen tot een trade - off tussen de soepel draaiende software en de mogelijkheid om hun bestanden op te slaan . Als ze een video-editing laptop nodig , hun beste inzet is om een MacBook Pro te krijgen met de grootste SSD beschikbaar , hun filmbestanden tijdens het bewerken te verplaatsen naar de SSD van een externe harde schijf , dan terug naar de externe schijf na bewerking .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Ik krijg een melding dat mijn …
·Installatie van Bluetooth op e…
·Hoe om ringtones te maken in G…
·Hoe te activeren SMC 
·Hoe RAR bestanden te compilere…
·Hoe te verbinden van een Mac n…
·Hoe maak je een trackpad Mini …
·Mijn NewerTech Wireless USB St…
·DVI - naar - Component Video a…
  Related Articles
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Hoe om video te converteren naar Apple i…
Hoe je PDF's Overdracht van een Mac naar…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe het opzetten van VNC voor Mac aan mi…
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iP…
Heeft de iPad Run Mac Office ? 
iPad 16 Vs . iPad 32 
  Hardware Articles
·Hoe je Nero gebruiken Met DVD43 
·Hoe Desktop SDRAM geheugen Vervang 
·Apple Computers Vs . PC 
·Problemen met een Kingston 2.0 USB Flash…
·De MagSafe-lichtnetadapter is het netsno…
·Mijn draadloze adapter werkt niet met mi…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen op een De…
·Nvidia GeForce 6800 GT vs Nvidia GeForce…
·Kindle DX Specs 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com