Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een Portable Keyboard Gebruik
Portable toetsenborden , ook wel bekend als handheld toetsenborden , zijn die zijn ontworpen voor gebruik met laptops , smartphones of andere draadloze apparaten . In tegenstelling tot traditionele toetsenborden , draagbare modellen zijn licht van gewicht en kan gemakkelijk worden uitgevoerd rond . Draagbare toetsenborden zijn er in verschillende maten , materialen en draagbaarheid opties . Voorkomende modellen zijn voorzien van uitklapbare toetsenborden , flexibele toetsenborden , oprolbare keyboards of die kleiner zijn in vergelijking met een standaard US -of laptop - size toetsenbord zijn . Draagbare toetsenborden zijn aanbevolen als alternatief en niet als hoofdtoetsenbord , de lichte materialen sneller dan het materiaal in een traditionele toetsenbord breken . Wat je nodig hebt
Batterijen
USB -kabel
Bluetooth adapter
Toon Meer Aanwijzingen
Wireless Receiver
1

Plaats vereiste batterijen in het batterijcompartiment van de draagbare toetsenbord. Niet alle draagbare toetsenbord modellen batterijen nodig . Lees de installatie-instructies om te bepalen of batterijen nodig .

Place 2 de draadloze ontvanger die bij uw draagbare toetsenbord kwam minstens 8 centimeter van de laptop en het toetsenbord . Dit zal helpen interferentie tussen de apparaten te voorkomen .
3

Plaats de draagbare installatie-cd toetsenbord in de laptop cd /dvd-station . Volg de instructies voor uw specifieke software op het scherm om het opzetten van een verbinding tussen de laptop en draagbare toetsenbord .

Test 4 de portable keyboard om ervoor te zorgen dat de verbinding goed werkt . Als een dode tijd optreedt na het typen van een aantal regels tekst in een tekstverwerkingsprogramma , probleemoplossing van de software om het probleem vast te stellen .
Bluetooth Capability
5

invoegen de juiste grootte en het aantal batterijen in het batterijcompartiment van uw draagbare toetsenbord . De meeste Bluetooth draadloze toetsenborden nodig hebben 3 AA batterijen .
6

Bepaal of uw laptop Bluetooth heeft . Navigeer naar het "Configuratiescherm " om te zien of een Bluetooth-pictogram wordt weergegeven . Zo niet, dan zal u een Bluetooth- adapter nodig om draadloze verbindingen tussen apparaten te bereiken . Voer een USB-kabel van de laptop naar de Bluetooth-adapter .
7

Zet het toetsenbord op te vragen uw draagbare toetsenbord om het nieuwe apparaat automatisch herkennen . Volg de instructies op het scherm , indien voorzien . Zo niet , ga naar " Configuratiescherm , " en vervolgens " Hardware en geluiden " en selecteer " Bluetooth-apparaten . " Klik op "Add " en volg de instructies op het scherm om te voltooien set-up .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe de Logitech 2.4 GHz Wirele…
·Hoe je Magic Mouse aan de slag…
·Hoe maak je een HP Keyboard Cl…
·Belkin 2 - poorts KVM- instruc…
·Hoe te Scroll met een Microsof…
·Waarom is mijn muis Vergrootgl…
·Hoe je Panasonic Klaviertoetse…
·Hoe te Bring Up the Special Ch…
·Hoe kan ik een Toshiba touchpa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik Windows Vista Audio-apparaten…
·Hoe maak je een toetsenbord wijzigen op …
·Hoe maak je een Sierra Wireless Compass …
·Hoe maak je een computer Running Out of …
·Hoe de CPU kloksnelheid verlagen 
·Hoe maak je een lege bureaublad achtergr…
·Toshiba Satellite 5202 - S505 Specificat…
·Hoe maak je een grafische kaart te optim…
·Hoe maak je een Pixelated Webcam 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com