Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Specs van de Apple iPad 2
De Apple iPad 2 is een tablet-computer , dat is een dunnere , kleinere versie van een laptop . Het scherm is volledig aanraakgevoelig , waaronder het toetsenbord , en het functioneert op een app - gebaseerde interface , wat betekent dat het gebruik maakt van discrete programma's die worden weergegeven als pictogrammen op het startscherm . De iPad 2 wordt geleverd met een aantal standaard apps , maar de iTunes Store biedt meer voor een aanpasbare set van functies . Specificaties Technische

De Apple iPad 2 weegt £ 1,33 . en meet 9,5 cm hoog , 7,31 cm breed en 0,34 cm dik . Het is verkrijgbaar met 16GB , 32GB of 64GB aan opslagruimte . Het heeft een LED - verlichte 9,7 - inch scherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels of 132 pixels per inch . De ingebouwde 25 - watt - uur lithium - polymeer batterij biedt tot 10 uur video kijken , muziek luisteren of surfen op het web .
Hardware

Alle iPad-modellen zijn verkrijgbaar met Wi - Fi , maar sommige zijn ook beschikbaar met 3G-mogelijkheden , hetzij op de AT & T of Verizon-netwerk . Hierdoor kan de iPad te verbinden met het internet als draadloos is niet beschikbaar, maar mobiele dekking is . Dit apparaat werkt op een 1 - GHz dual -core Apple A5 -chip op maat , en het heeft twee camera's : een front-facing en een back -facing . De achterkant camera kan high - definition video op te nemen . Voor docking , de iPad heeft een 30 - pins aansluiting poort , een 3,5 - mm stereo hoofdtelefoon mini - jack en een ingebouwde luidspreker en microfoon . Intern , zijn drie - assige gyro , accelerometer en ambient light sensor verzamelt externe gegevens voor gesture recognition en aanpasbaarheid .
Software

De iPad wordt geleverd met een standaard set van apps , het verstrekken van de hulpmiddelen voor de basishandelingen , zoals de internetbrowser Safari , de iTunes -en App Stores , de camera en de Game Center . Er is een iPod- app voor het opslaan en het luisteren naar muziek en een app voor het opslaan en bekijken van video's , alsmede een app voor het bekijken van video's op YouTube . Voor basis- organisatie en de productiviteit , de iPad biedt een agenda , een kladblok , een contactpersoon boek en een e-mail app . FaceTime kun je videochatten ; Photo Booth kun je foto's maken en bewerken ; iBooks slaat uw e - books en foto's houdt van al uw digitale albums . De Maps app kan aanwijzingen geven , het bepalen van uw locatie en zoek naar plaatsen in de omgeving . Er zijn duizenden meer apps beschikbaar om te downloaden uit de App Store .
Prestaties

Om de iPad toegankelijk voor gehandicapte gebruikers te maken , de iPad biedt full- screen zoom vergroting , wit-op - zwart scherm , mono-audio , en VoiceOver , een programma waarmee je het apparaat navigeren hoorbaar in plaats van visueel . Het ondersteunt ook het afspelen voor gesloten bijschriften inhoud . Uit zorg voor het milieu , Apple produceert de iPad zonder gebromeerde vlamvertragers of polyvinylchloride . Het bedrijf maakt ook gebruik van arseen - vrij beeldscherm glas , kwikvrije LED back - verlichting en een recyclebaar aluminium en glazen behuizing .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe PowerPoint Uitvoeren vanaf…
·Batterij Capaciteit van een iP…
·Is er een aanvraag voor een El…
·Hoe download ik Rental Films n…
·Hoe te Attachments Stuur op ee…
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Is de Apple iPad drukgevoelige…
·De beste manier om het scherm …
·Elektronische Checklist voor d…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·DIY Laser Alignment 
·Correcte Soorten DVD voor Burning 
·Digital Media Card Reader probleemoploss…
·Hoe kan ik een Toshiba CMOS wachtwoord F…
·Hoe Installeer een extra interne harde s…
·Hoe kan ik muziek opnemen op een Memory …
·Hoe te installeren en bekijken Mijn Logi…
·Hoe te verbinden de Lenovo ThinkPad naar…
·Hoe de DVD drive vervangen in een Dell I…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com