Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe Installeer een extra interne harde schijf
Zoals computer software en games evolueren , zo ook de eisen harde schijf ruimte . Een tweede harde schijf toe te voegen aan uw computer kunt u veel meer ruimte om bestanden op te slaan en het programma te installeren . Met capaciteit van harde schijven nu in de terabyte niveaus , kan een grotere capaciteit tweede harde schijf kunt u volledig back-up van uw bestaande harde schijf en nog ruimte voor een groot aantal programma's en bestanden te hebben. Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Elektrostatisch aardingsbandje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw computer uit en ontkoppel alle snoeren en kabels los van de achterkant van de toren . kopen van 2

Plaats uw computer toren op een vlakke , goed verlichte oppervlak . Idealiter moet het oppervlak in een ruimte zonder vloerbedekking . Dit vermindert de kans op een statische ontlading beschadigen interne onderdelen van de computer .
3

Verwijder het zijpaneel . Afhankelijk van de fabrikant van uw computer , moet u mogelijk een of twee schroeven aan de achterkant van de computer toren te verwijderen om het zijpaneel te verwijderen . Raadpleeg de handleiding voor specifieke instructies .
4

Stel de jumpers op uw harde schijf om de instelling "Slave " . Dit zal uw harde schijf om te draaien als een secundaire schijf te configureren . Jumper instellingen kan variëren van fabrikant tot fabrikant . Raadpleeg de handleiding die werd meegeleverd met uw harde schijf voor de juiste jumper instellingen . Sommige harde schijven hebben de jumper instellingen vermeld op een etiket rechtstreeks op de harde schijf behuizing .

Als u de installatie van een SATA harde schijf , zal het zichzelf automatisch te configureren bij het opstarten , dus geen jumper aanpassingen nodig zijn . < br >
5

Plaats uw tweede harde schijf in de vaste-schijfruimte in je toren . Verlaat zo veel mogelijk ruimte tussen uw bestaande harde schijf en uw nieuwe. Dit zal ervoor zorgen dat beide schijven hebben een voldoende hoeveelheid luchtcirculatie aan de schijven te koelen . Sommige harde schijven zijn uitgerust met koppelen rails die u toelaten om de schijf in het compartiment schuiven en vergrendelen zonder dat direct het schroeven in de baai . Echter , niet alle harde schijf bays toestaan ​​voor het gebruik van rails . Mogelijk moet u de harde schijf hechten aan de baai met de schroeven meegeleverd met de drive . Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw computer voor specifieke informatie op uw harde schijf bay .
6

Sluit de voedingskabel en de interfacekabel aan op de overeenkomstige poorten aan de achterkant van de harde schijf . IDE harde schijven maken gebruik van een platte ribbon -interface kabel die een secundaire poort ingebouwd om twee apparaten aan te sluiten op dezelfde kabel , vervolgens aangesloten op de IDE-interface poort op uw moederbord heeft . Met SATA harde schijven , wordt een individuele kabel vereist voor elke harde schijf . Elke kabel moet van de harde schijf op een SATA -poort van uw moederbord .

Als stroomvoorziening van de computer niet SATA stroomkabels hebben , een adapter die de IDE stekker converteert naar SATA beschikbaar is en , afhankelijk van de fabrikant , ook kan worden geleverd met de SATA harde schijf .
7

Bevestig het zijpaneel en , indien nodig , zet het vast met de schroeven .
8

sluit alle snoeren en kabels aan de achterkant van uw computer toren en zet hem aan . Uw computer automatisch uw nieuwe harde schijf herkent en een nieuwe schijf aanduiding letter toewijzen .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe te Condensatie stoppen op …
·Hoe maak je een swap partitie …
·Hoe je het programma Schijfdef…
·Heb Flashsticks werken met USB…
·Hoe maak je een USB- schijf aa…
·Hoe maak je verbinding een Ace…
·Hoe maak je een draagbare hard…
·Welke onderdelen nodig zijn om…
·Hoe maak je verbinding een DVD…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·De geschiedenis van Apple laptops 
·Specificaties voor een SanDisk MobileMat…
·Gebruikt voor Glossy Printer Paper 
·Externe HDD Vs . USB Adapter 
·Hoe maak je een IDE schijf converteren i…
·Kunt u Overdracht van een programma om e…
·Printen met de Lexmark X3650 
·Hoe maak je een processor upgrade voor e…
·Hoe kan ik een antenne te maken met een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com