Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een Toshiba CMOS wachtwoord Fix
Uw laptop Toshiba 's CMOS of BIOS is de basis software die het mogelijk maakt uw computer op te starten . In de basis termen , het BIOS laat de hardware van de computer kan communiceren met het besturingssysteem . Het BIOS is alleen toegankelijk als uw laptop wordt opgestart . In veel Toshiba laptops , de BIOS met een wachtwoord beveiligd . In het geval dat u uw BIOS wachtwoord verliest of vergeet , kunt u het wachtwoord opnieuw instellen door het verwijderen en vervangen van de CMOS- batterij op het moederbord . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Static - bestendige kunststof zakken
Anti - statische polsband
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop . Haal de stekker van de stroomkabel en alle externe apparaten van de computer . Sluit het beeldscherm en leg de laptop beneden . Draai de computer , zodat de voorste rand van de opening is naar u toe . Verwijder de batterij uit haar compartiment aan onderzijde van de laptop . De batterij wordt op zijn plaats gehouden door een of twee retentie hendels . Kopen van 2

Verwijder alle hardware compartimentafdekkingen en hun behoud Phillips schroeven van de laptop onderkant behuizing . Hardware bereikbaar vanaf de onderkant behuizing bevat uw harde schijf , RAM en draadloze kaart . Verwijder de hardware- apparaten van hun vakken . De meeste hardware- apparaten worden vastgezet op hun plaats door een paar Phillips schroeven . Het geheugen en draadloze modules zijn hun slots beveiligd door verende retentie clips .
3

Verwijder alle Phillips schroeven uit de laptop onderkant behuizing . Flip de laptop over en trek open het beeldscherm zo ver mogelijk . Wrik de afdekking van het toetsenbord van de laptop met een kleine , platte schroevendraaier . De afdekking van het toetsenbord is het plastic stuk gelegen tussen het beeldscherm en het toetsenbord montage . Verwijder de afdekking van het toetsenbord van de laptop .
4

Verwijder de Phillips schroeven bevestigen het toetsenbord om de laptop . Til het toetsenbord uit de laptop iets . Koppel de lintkabel uit te breiden tot het moederbord uit onderkant van het toetsenbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
5

Koppel alle kabels zich uitstrekt van het beeldscherm op het moederbord . Verwijder de kruiskopschroeven van elk scherm scharnier. Til het scherm assemblage van de basis van de laptop en opzij leggen .
6

Verwijder alle Phillips schroeven uit de laptop bovenklep die de hele bovenkant van het moederbord dekt . Ontkoppel alle kabels die zijn aangesloten op het moederbord van de bovenklep . Verwijder voorzichtig de bovenste kap van de basis van de laptop en opzij leggen .
7

Zoek de coin - cell CMOS- batterij in de buurt van de processor chip of optisch station . Gebruik een dunne , platte schroevendraaier om de batterij los te wrikken uit het stopcontact . Laat de batterij uit de laptop voor ongeveer een uur . Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de batterij terug en zet je laptop samen . Wees er zeker van dat de CMOS-batterij wordt stevig zitten in zijn voetje met de " + "-symbool naar boven gericht . Dit reset van uw laptop BIOS /CMOS wachtwoord .

Previous: Next:
  laptops
·Waarom wordt mijn Acer Aspire …
·MacBook Pro 5400 Vs . a 7200 
·Hoe te verwijderen van een Sat…
·Lenovo U330 Specificaties 
·Hoe Kies VGA-modus op een lapt…
·Hoe te Pas Laptop Fan Speed ​​
·Wat zijn de kenmerken van een …
·Hoe de Liquid Crystal Display …
·Wat zijn de poorten aan de zij…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Frozen Kindle Reset 
·Hoe kan ik een Stuck DVD /CD drive uitwe…
·ThinkPad 380CE Specificaties 
·Hoe kan ik een Toshiba DP2460 Copier Fix…
·Hoe kan ik een MacBook Hook op een proje…
·Tips voor het scannen van dia's op een H…
·Hoe maak je een cartridge installeren op…
·Hoe kan ik een Acer laptop met 
·Hoe USB- schijf te formatteren voor Mac …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com