Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Waarom wordt mijn Acer Aspire 5000 Keep Oververhitting
Wanneer een laptop warm wordt - ? Fysiek heet , om aan te raken - je weet dat er iets niet helemaal goed . Het is normaal voor een computer om een beetje warm te krijgen als het draait , dat is de reden waarom computers hebben een ingebouwde ventilator naast een heatsink en de ventilatieopeningen . Overmatige hitte , echter , is vrijwel altijd een indicatie dat er iets defect is . Dit is niet anders met de Acer Aspire 5000 . Wat is er gebeurd

Als je ooit in gekeken van een computer of gezien een " exploded view " van een laptop , zul je weten dat duizenden onderdelen werken samen om de beste prestaties van uw computer te waarborgen . De ventilator wordt geactiveerd door temperatuurmetingen van de centrale verwerkingseenheid , die opwarmt en afkoelt afhankelijk van wat het wordt gebruikt . Omhanden , zal de temperatuur van de CPU laag zijn en de ventilator gaat niet aan . Wanneer de computer is het uitvoeren van een aantal taken tegelijkertijd , wordt de CPU belast en de ventilator kicks inch Als u de ventilator wervelende overdreven hoor , de computer is oververhitting - die de CPU kan beschadigen
controleren . temperaturen

U kunt programma's om de kerntemperatuur van je CPU te controleren downloaden . Programma's zoals Core Temp , Speed ​​Fan of Moederbord Monitor gebruiken de hardware monitoring -apparaten ingebouwd in uw Aspire notebook om zijn kerntemperatuur te volgen . Verschillende bronnen suggereren dat de Aspire 5000 kan draaien op een ander maximum temperaturen . Gebruikers op Tech Support Forum zeggen 50 tot 60 graden Celsius is normaal - zelfs optimale - en dat boven de 75 graden is een probleem . Technische handleiding van Acer voor de Aspire spreekt over externe temperaturen voor het uitvoeren van de computer efficiënt ( tussen min 20 en 30 graden ) , maar het zegt niets van de interne temperatuur . Een paar verschillende gebruikers gemeld oververhitting aan het punt van 90 graden , op welk punt de computer loopt vast en wordt uitgeschakeld .
Garantie Fix

Computer
original equipment manufacturers zoals Acer verkoopt elke computer met een beperkte garantie . Oververhitting wordt meestal gedekt door deze garantie . Als uw computer wordt herhaaldelijk het bereiken van hoge temperaturen , en je hebt de temperatuur opgenomen met software , contact Acer voor een vervanging of een reparatie .
Out-of - garantie Fix

de eenvoudigste manier om een ​​oververhitting probleem aan te pakken is te laten de computer een beetje ademen . Zorg ervoor dat je het gebruikt op een vlakke , harde ondergrond zodat de lucht kan gemakkelijk en zonder onderbreking door te geven aan de ventilator . U kunt laptop cooling pads kopen bij de meeste computerwinkels die zijn ontworpen met dit in gedachten . Als een complexe oplossing voor een out-of - garantie -systeem , kunt u een foto tutorial van MPS Computers naar de kit vervangen rond de heatsink met een nieuwe lijm genaamd Arctic MX - 2 . Deze lijm laat meer warmte kan ontsnappen en brengt de kern temperaturen beneden ongeveer 10 graden .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe Memory verwijderen op een …
·Hoe maak je een Gold laptop ko…
·Toshiba A60 Specs 
·Wat is het verschil in een Tos…
·Hoe Memory vervangen in een IB…
·Welke functies biedt de HP DV …
·Hoe u op een Dell Studio Lapto…
·Hoe Goedkope Factory Refurbish…
·Acer Extensa 4630Z wil niet st…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe maak je een verloren iPad met Find M…
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
  Hardware Articles
·Hoe te monteren een SCSI harde schijf 
·Hoe maak je een link naar een SD-kaart i…
·Docking station Die accu's zal opladen b…
·Hoe maak je een grafische kaart Online U…
·Hoe je IDE & SATA kabels installeren 
·HP Compaq Presario C500 laptop Specs 
·Hoe maak je een Canon MX310 printer Prob…
·Hoe meer geheugen /ruimte op uw computer…
·Hoe maak je een Canon MX300 Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com