Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Toshiba A60 Specs
Geïntroduceerd op de markt in 2006 , werden de Toshiba Satellite A60 laptops ontworpen om grote - screen desktop vervangers . De diverse modellen verschillen in specifieke functies, maar delen een 15 - inch beeldscherm met een maximale resolutie van 1024 x 768 als standaard functies zoals een aangemeerd cd /dvd-station , geïntegreerde modem en draadloze LAN-kaarten , een ATI Radeon Mobility videokaart en 256 MB RAM geïnstalleerd . De serie werd uitgebracht met Windows XP , hoewel de druk varieerde per model , en het werd aangedreven door een Intel Celeron D -processor met een snelheid van 2,80 GHz . A60 - S159

De high - end machine van de A60 -serie , de A60 - S159 , biedt de grootste harde schijf van 60 GB . Een extra geheugenslot beschikbaar is om toe te voegen aan de 256 MB RAM , met een maximale capaciteit wordt 1280 MB ( door toevoeging van een 1GB geheugenkaart ) . Uitbreidingsmogelijkheden zijn RGB en TV - out -poorten en drie universele USB -slots . ATI Radeon Mobility 7000 IGP grafische kaart van de computer , met 64 MB gedeeld geheugen , kan digitale video gemakkelijk spelen evenals enkele minder veeleisende games . De computer bevat ook ingebouwde luidsprekers en Realtek ALC250 software voor geluid . Windows XP Professional wordt standaard op dit model .
A60 - S1691ST

delen van hetzelfde lichaam en veel van dezelfde specs als de S159 , de S1691ST verschilt voornamelijk door een gedegradeerd 40 GB harde schijf . Uitbreiding poorten , grafische kaart , RAM , geluid en internet mogelijkheden zijn allemaal hetzelfde . Echter , in overeenstemming met haar iets verlaagde specs , de S1691ST wordt geleverd met Windows XP Home Edition in plaats van de Professional -versie standaard voor de S159 .
A60 - S1561

Een andere in de A60 -serie , de S1591 biedt dezelfde standaard functies ( lichaam , scherm , processor , chipset , RAM, geheugenslot , modem en draadloze kaart ) maar komt met verschillen in de entertainment -en uitbreidingsmogelijkheden . Net als de S1691ST , de S1591 heeft een 40 GB harde schijf , echter, net als de S159 , de computer wordt geleverd met Windows XP Professional geïnstalleerd . De computer voegt ook een extra universele USB , naast de drie high - speed USB-poorten . Dit model heeft een extra grafische mogelijkheden met een ATI Radeon Mobility Fire GL T2 , met 126 MB gedeeld geheugen , twee keer dat van de 7000 IGP gevonden in de andere twee modellen . De S1561 maakt ook gebruik van de Sound Blaster Pro-systeem voor audio in plaats van Realtek .

Previous: Next:
  laptops
·Waarom wordt mijn laptop scher…
·De Hewlitt Packard Pavilion 60…
·Sony Vaio 110E Specs 
·Hoe uw draadloze activeren Voo…
·Instructies om een ​​cd /dvd -…
·Hoe maak je een gaming laptop …
·Hoe het toetsenbord te vervang…
·Mijn Laptop Lags Tijdens Movie…
·De Inspiron 9400 Zal niet Herk…
  Related Articles
iPad Tech Specs 
De specificaties van de iPad 
Specs van de Apple iPad 2 
Video Specificatie voor de iPad 
iPad CPU Specs 
Specs voor een 16GB iPad 
Sun Ultra Enterprise 450 Specs 
Sun Blade 2500 Specs 
Sun Blade 150 Specs 
  Hardware Articles
·Dell Precision 390 Problemen oplossen 
·Lengte van de Computer Paper 
·Mijn toetsenbord werkt niet op Boot Up &…
·Wat doet RAM op een computer Mean ? 
·Definitie van Interne oplaadbare batteri…
·Hoe je Logitech Koptelefoon installeren 
·Hoe je HP Flash Drives Format 
·Hoe te Labels Vanaf printer van uw compu…
·Mijn MacBook toetsenbord en trackpad rea…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com