Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Specs voor een 16GB iPad
Uitgebracht in 2011 , de iPad 2 komt in Wi - Fi en Wi-Fi plus 3G-netwerk -capabele modellen , die elk onderverdeeld in 16GB , 32GB en 64GB versies . Afgezien van hun netwerken en data- capaciteiten , de zes modellen op de markt medio 2011 zijn identiek . De website CNET Reviews prees de iPad 2 om zijn videoconferencing vermogen en snelle processor , maar kritiek op het voor de fotokwaliteit en het ontbreken van Adobe Flash-ondersteuning . Afmetingen , Display en Macht

De iPad 2 maatregelen 7,3 centimeter breed , 9,5 centimeter lang en 0,4 centimeter diep en weegt 21,2 gram . Zijn 9,7 - inch dunne - film- transistor touchscreen met witte achtergrondverlichting toont meer dan 16 miljoen kleuren bij 768 - by - 1 , 024 pixels resolutie . Met behulp van In - Plane Switching -technologie , de computer geeft het LED-scherm van een 178 - graden kijkhoek , dat is veel breder dan LCD-schermen . Een standaard lithium - polymeer batterij , wanneer deze volledig is opgeladen, geeft de computer met maximaal 720 uur of 30 dagen , van de standby-tijd en tot 10 uur operationele tijd .
Connectiviteit Specs

de Wi - Fi plus 3G- versies van de iPad 2 zijn in staat om toegang te krijgen tot het 2G-en 3G -netwerken met GSM en HSDPA -technologie . Alle versies van de iPad 2 Wi - Fi- compatibel en , voor het overzetten van bestanden en synchroniseren van gegevens , verbinding maken met een computer via een USB-kabel . Elke iPad 2 is uitgerust met Bluetooth -technologie .
Interne Specs

Elke versie van de iPad 2 is gebouwd op het Apple iOS 4 besturingssysteem en maakt gebruik van een 900 MHz dual -core ARM Cortex - A9 -processor , een PowerVR SGX543MP2 graphics processing unit en een Apple A5 -chipset . De iPad 2 toegang tot het internet via de Safari- webbrowser . De Wi - Fi plus 3G -versies zijn uitgerust met een ingebouwde assisted - GPS- systeem, dat een combinatie van satelliet- en cellulaire toren signalen gebruikt voor navigatie functionaliteit . De tablet beschikt ook over een mediaspeler die diverse audio -en video-formaten , waaronder MP3 , AAC , MPEG - 4 en H.264 ondersteunt .
Camera

Alle iPad 2 uitvoeringen en modellen worden geleverd met een naar achteren gerichte 0,7 - megapixel primaire camera , die foto's worden vastgelegd op maximaal 960 x 720 pixels resolutie en is geschikt voor het opnemen van high - definition video op 720 pixels van de verticale resolutie . Een secundaire , front - facing camera geeft het apparaat videoconferencing functionaliteit . Via een Wi - Fi-verbinding , de iPad 2 's camera is in staat om geotag , een proces dat precieze tijd en locatie gegevens bedt in elke foto genomen door de tablet-computer .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Apps volledig sluiten o…
·Hoe maak je een iPad unbrick 
·Ik kan geen muziek van mijn Ma…
·Hoe te activeren 3G op een iPa…
·Kunt u deze downloaden GIMP om…
·Hoe kan ik mijn iPad Sync voor…
·Hoe kan ik een ePub maken voor…
·Hoe kan ik muziek op een iPad …
·Hoe maak je een iTunes- accoun…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe te Realtek HD Instellingen Reset 
·Hoe System Restore Files Defragmenteren 
·Netgear GS116 : Specificaties 
·Hoe maak je een draagbare PC Build 
·Hoe de camera Gebruik van de Acer Aspire…
·Hoe te openen een Stuck cd-drive 
·Waarom kan ik niet vinden van de Lexmark…
·Nieuwe toepassingen voor oude computers 
·De voordelen van de Multi - core GPU's 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com