Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Hoe maak je een draagbare PC Build
Het bouwen van uw eigen PC heeft vele voordelen , waaronder dat je naar de specificaties onderdeel van uw keuze te gebruiken en je zal ervaring verwerven die u kunt gebruiken om een ​​beetje inkomen op de weg te verdienen . Zodra u uw onderdelen hebt gekocht , is het raadzaam om te lezen via de handleiding van de fabrikant en , als u vragen hebt , de hulp inroepen van een gekwalificeerd persoon . Wat je nodig hebt
Anti - statische polsband
ATX metalen behuizing
Zwarte plaat
ATX moederbord
Bevestigingsschroeven
PSU (Power supply unit ) op Twitter ATX power connector < br > CPU en de koelpasta tube
koelelement en processor ventilator afhankelijk van het type van je CPU
RAM
Harde schijf
SATA converter kabel
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Doe de polsband , en raak de ATX metalen behuizing randen om eventuele statische elektriciteit te ontladen alvorens de onderdelen te verwijderen uit hun antistatische zakjes . Plaats het geval ATX op een tafel waar je bent in een positie om naar beneden te kijken naar de open zijde , volgens de Buildeasypc groep in zijn serie " Montage van de PC . " Sommige ATX gevallen komen met de achterplaat al gemonteerd , maar in geval is het niet , duwen de plaat en het moet gemakkelijk clip op de zaak ATX . Kopen van 2

Verwijder de ATX moederbord uit de antistatische zak en plaats deze op de schroefgaten , zorg ervoor dat apparaten op het moederbord worden geconfronteerd met de achterplaat uitgesneden . Deze apparaten zijn USB-poorten , parallelle en seriële poorten en netwerk- en PS /2 poorten . De raad van bestuur moet gemakkelijk passen zonder enige kracht .

Schroef 3 op zijn plaats het moederbord met behulp van schroeven . Eenmaal op zijn plaats , probeert u de ATX power connector van de PSU aan de macht pinnen van het moederbord . De stekker moet gemakkelijk passen , als het niet , de verbinding is verkeerd
4

Zoek de CPU-socket en til de arm van de socket te zorgen voor een soepele montage . . Behandel de processor met zorg, omdat eventuele schade aan de pinnen van de chip onbruikbaar zal maken . Overeenkomen met de pinnen van de processor aan het stopcontact en breng de hendel om stevig de processor op zijn plaats . Plaats de CPU koelpasta tube op zijn plaats , en dan zachtjes toe te passen op de top van de processor , zorg ervoor dat de semi - vaste verbinding niet overslaan naar de aangrenzende componenten.
5

Neem de heatsink en de processor ventilator die met het kwam en monteer het op de top van de processor . Houd de heatsink op zijn plaats met aansluitingen en de hendel armen , en sluit vervolgens de voedingskabel van de ventilator aan op de netaansluiting aan het moederbord
6

Houd de RAM door de randen ; . De cut - out - punt aan de onderzijde naar beneden moet worden gericht naar het geheugen socket . Vermijd het aanraken van het geheugen oppervlakken met blote handen . Duw de RAM naar beneden in het stopcontact banken en bevestig deze met behulp van de socket clips .
7

Plaats de harde schijf in de bay en zet deze vast met schroeven . Sluit de voedingskabel aan op de drive power-poort . Als de schijf is een SATA- type, terwijl de raad van bestuur is een ATA type, zorg ervoor dat je een SATA converter kabel . Sluit de datakabel van de drive om het moederbord databus socket . Ook sluit de optische stations om de aandrijving en een poort op het moederbord .

Plaats 8 de PSU in de juiste positie en zet hem vast met schroeven . Dit voltooit alle stroomaansluitingen voor het moederbord , harde schijven en optische apparaten . Sluit de stroom en start knoppen op het chassis , en het aansluiten van de audio paneel en voorste USB- kabels om de corresponderende poorten op het moederbord , zoals vermeld in de handleiding van de fabrikant.
9

Sluit het chassis en sluit de invoerapparaten nodig voor de installatie van het besturingssysteem . De PC is nu klaar voor gebruik .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe te Watch Live Network TV o…
·Top Tien Kindle tips 
·Hoe maak je een Canon PC770 Co…
·Gemeenschappelijke Mythen van …
·Hoe te Cables Haak een compute…
·Hoe te vertellen als uw comput…
·Hoe maak je een Card Reader & …
·Hoe om te controleren voor de …
·Hoe Hook Up Computer Speakers …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·HP Pavilion a1000y Specificaties 
·Wat is het verschil tussen Radeon 9600 &…
·Wat zijn PCMCIA -kaarten? 
·Hoe te verbinden van een Mac naar een NE…
·Hoe maak je een seriële aanpak 
·USB Audio Problemen oplossen 
·Hoe te openen mappen in iMac 
·Hoe maak je een magenta cartridge voor e…
·De Flash Drive zal niet weggaan 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com