Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Randapparatuur >> Content
Top Tien Kindle tips
Wanneer u een Amazon 's Kindle eReader te kopen , of het nu een klassiek model met een E Ink -scherm of de nieuwe Kindle Fire , bent u waarschijnlijk meer bezig met scheuren in boeken of multimedia-inhoud dan met urenlang lezen over hoe uw nieuwe apparaat werkt . Om je neus te houden uit de handleiding en in uw nieuwste Kindle boek , hier zijn tien snelle tips om het meeste uit uw nieuwe apparaat . Installeer niet- Amazon Apps

Je hoeft jezelf niet te beperken tot de apps in Amazon's App Store op je Kindle Fire . Door een file manager downloaden uit de Amazon App Store en het aansluiten van uw apparaat op een computer , kunt u alle Android-applicatie die in een APK- pakket wordt geleverd installeren. Na een file manager te downloaden , zodat "Sta Installatie van toepassingen " in de instellingen van uw apparaat , kopieert APK bestand van de toepassing van de computer naar het apparaat en open het APK-bestand vanuit de file manager . Selecteer " Ja" als je een dialoogvenster waarin u wordt gevraagd of u de software wilt installeren in het pakket , en je Kindle zal uw sideloaded app te installeren .
WiFi Beperkingen
< br >

de Kindle Fire 's Wi - Fi-connectiviteit en Silk webbrowser behoren tot het apparaat de belangrijkste selling points . Maar , als u van plan op het verhuren van uw kinderen te lezen op het apparaat , mag u niet wilt dat ze vrij rondlopen op het internet of het onderwerpen van uw credit card om een e - book koopwoede . Om je geest op hun gemak , wachtwoord Wi - Fi-verbinding van je Kindle te beschermen . Wanneer u het pictogram " Quick Settings " tikken en schuiven tot u de " Beperkingen " menu , zal u een optie voor zien ' Password Protected WiFi . " Activeren van deze optie zorgt ervoor dat je aansteekt om uw wachtwoord voor nodig het apparaat maakt verbinding met het internet .
iTunes Music Through Amazon

Als u een grote muziekbibliotheek met iTunes , zal software van Apple niet laten synchroniseren je liedjes met de Kindle op dezelfde manier het doet voor Apple-apparaten . Dit is geen probleem , aangezien u deze nummers kan streamen naar je Kindle Fire via je Amazon Cloud Drive . Download Amazon's MP3 uploader en gebruik de kaart van uw iTunes-bibliotheek op te halen van de software welke nummers u wilt uploaden naar uw cloud -station en druk op de " Music" icoon op je Kindle Fire om streaming een van de nummers die je hebt geüpload .

Secret Caps Lock

on - screen toetsenbord De Kindle Fire wordt geleverd met een "Shift " , maar geen caps lock . Dit houdt in dat als je wilt om een ​​string van hoofdletters op een rij typt , je moet blijven indrukken verschuiving voor elke letter . Dit is niet het geval . Dubbel - tikken op de toets " Shift " bezig caps lock -modus , zodat u kunt typen houden in hoofdletters . Als u terug wilt gaan naar kleine letters , drukt u eenmaal op de "Shift " -toets .
Wees voorzichtig met uw Private Browsing

Normaal gesproken, als je vast een beveiligde verbinding met een website alle gegevens worden gecodeerd tussen uw computer en de server van de website . Dit is niet altijd het geval is met de Kindle Fire . Als onderdeel van haar inspanningen om de snelheid van de Silk browser stimuleren , Amazon soms gebruikt zijn eigen servers als intermediair tussen uw Kindle en de website die u bezoekt . In de context van beveiligde verbindingen , betekent dit dat Amazon's servers verwerking zal ongecodeerde versies van uw gegevens voordat u opnieuw te coderen en sturen het terug naar uw Kindle Fire . Hou dit in gedachten voordat bijzonder gevoelige gegevens via een beveiligde verbinding met uw Kindle Fire .
Persoonlijke Documenten Dienst

Als u een document op uw Kindle en denk Amazon's servers verwerken niet erg vinden , kunt u uzelf de tijd van het verbinden en handmatig sideloading het van uw computer door te mailen naar uw apparaat via Amazon 's Kindle persoonlijke documenten Dienst . Nadat u zich bij Amazon's " Manage Your Kindle " pagina , klik op " Personal Document Settings , " dan zorg ervoor dat uw e-mailaccount wordt vermeld onder de " Approved Document E - mail List . " Na dat , kunt u e-mail documenten naar " my-account-name@free.kindle.com " en Amazon zal ze laden op uw Kindle zonder kosten de volgende keer dat uw toestel een Wi - Fi-verbinding . U kunt ook deze dienst converteert uw document naar een Kindle e - book door onderwerpveld van de e-mail is te "vertalen ".
Tekst naar spraak in The Car

Als je een lange dagelijkse woon-werkverkeer in de auto , audioboeken kan een leuke manier om bij te blijven op uw lezing en de tijd te doden tijdens uw rit zijn. Tekst - naar-spraak -functie van de Kindle kunt u elk Engels taal e - boek of document om te zetten in een audio-boek . Als stereo van je auto heeft een audio -aansluiting , kunt u een 3,5 mm male - to- male kabel loopt van de aansluiting op uw Kindle en luister naar het boek via uw auto 's geluidssysteem . De text-to - voice klinkt niet zo goed als een stemacteur , maar het is goedkoper dan het kopen van een audio-boek .
Pay For Geen Ads

Amazon
geeft u de mogelijkheid om zijn E Ink scherm readers kopen tegen een korting als u akkoord te laten Amazon zetten advertenties , die het roept " aanbiedingen ", op uw schermbeveiliging en homepage . Als je hebt besloten dat het de moeite waard het betalen van het geld dat u bespaard om zich te ontdoen van de advertenties , kunt u zich afmelden voor de speciale aanbiedingen programma en uw apparaat worden de advertenties niet meer weer te geven . U kunt dit doen via ' Manage Your Kindle " pagina Amazon 's door te klikken op de knop' Bewerken ' onder de kolom aanbiedingen . Nadat u de aanwijzingen op het scherm om uit te schrijven , zal Amazon geld van uw creditcard het prijsverschil tussen uw model aanbiedingen prijs en de normale prijs .
Selecteren Lange Passages

de Kindle Fire geeft u een gemakkelijke touch screen interface voor het selecteren van passages van de tekst te kopiëren of te markeren , maar soms de passage die u probeert te selecteren gaat verder dan de huidige van het apparaat af . Als u de pagina bekijkt in de staande stand , kunt u dit probleem oplossen door te draaien zodat het apparaat schakelt over naar de liggende stand . Deze heroriëntatie zal tekst die verder gaat dan de onderkant van je staand pagina weer te geven , zonder het wissen van je keuze . U kunt dan verder naar de selectie pijl uit waar het gebleven tegenover de rest van de gewenste passage te slepen .
Music Controls

De Kindle Fire kunt u muziek afspelen van uw bibliotheek tijdens het lezen of werken in andere apps , maar heeft geen knoppen hebt om uw huidige track pauzeren of overslaan naar een nieuwe , terwijl u zich buiten de muziek app . Gelukkig hoef je niet weg te gaan wat je doet en over te stappen op de audio app om je muziek te bedienen . Wanneer u op het pictogram versnelling op de menubalk van de Kindle Fire , zal u het huidige spoor te zien , een schuifbalk voor de voortgang van het lied en pauzeren en overslaan knoppen onder de standaard instellingen menu- items . Nadat u pauzeert of doorgaan naar een andere track , drukt u nogmaals op het pictogram versnelling om terug te gaan naar wat je aan het doen waren .

Previous: Next:
  computer Randapparatuur
·Hoe maak je Signal een router …
·Hoe maak je een MikroTik route…
·Hoe maak je verbinding een Fuj…
·GE installatie-instructies voo…
·Hoe te installeren Een muis en…
·Wat zijn PCI-sleuven ? 
·Verschillende Havens in Comput…
·Hoe kan ik kijken naar mijn we…
·How Do You Zoek printerdrivers…
  Related Articles
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
How to Get My Kindle boeken op mijn iPad…
Hoe maak je een Kindle Sync om een ​​iPa…
Hoe te MOBI bestanden versturen naar de …
Kindle Content naar iPad 
Kindle Vs . iPad Specificaties 
Tien essentiële iPad Toepassingen 
Hoe kan ik een boek Transfer Van Kindle …
Hoe je PDF's toe aan de Kindle Reader op…
  Hardware Articles
·Hoe te openen een Microsoft EGR Keyboard…
·Hoe te vertellen als je 32 bit of 64 bit…
·Hoe maak je een Flash Drive Bigger Make 
·Wat is een notebook ? 
·Wat zijn de verschillende onderdelen van…
·Hoe installeer ik een Desktop Memory Car…
·Hoe kan ik controleren printers? 
·Hoe te verbinden mijn laptop naar mijn a…
·Hoe kan ik een IR -poort Gebruik 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com