Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe te verbinden mijn laptop naar mijn auto
Met behulp van een laptop op de weg kan hinderlijk zijn voor meer dan een reden . Zelfs als je volledig op te laden voordat u hem gaat gebruiken in een auto , zal de batterij drain in een paar uur . Sommige laptops hebben power management functies die het scherm dimmen automatisch wanneer er geen voedingsbron . U kunt uw laptop vast te bedraden met accu van uw auto , zodat het een constante bron van kracht zolang het voertuig in contact . Omdat de batterij levert DC ( gelijkstroom ) en je moet AC ( wisselstroom ) voor de laptop , moet u een omvormer , een apparaat dat uw laptop wordt van stroom te gebruiken . Wat je nodig hebt
Laptop
Laptop handleiding
laptop netsnoer
Draagbare inverter
voertuig lichter port
Toon Meer Aanwijzingen
Process
1

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing en noteer fabrikant en het model van de laptop . Terwijl de meeste omvormers zijn compatibel met een scala van apparaten , als er een product dat speciaal is ontworpen voor de laptop , krijg je betere resultaten in termen van power management , prestaties en duurzaamheid . Krijg een omvormer die uw auto type accu en laptop zal ondersteunen . Kopen van 2

Lees de aanwijzingen die met de draagbare inverter kwam . De tekst heeft informatie over de veiligheid gebruik en optimale prestaties efficiëntie , die kunnen variëren afhankelijk van het type omvormer .

Plug 3 in de omvormer AC-ingang stekker in de sigarettenaansteker -poort . Meeste draagbare omvormers twee uiteinden , een uiteinde past perfect in de aansteker en de andere uiteinden in een doosvormige regeling met een ingang met de DC-uitgang . Wanneer u de stekker in de AC-ingang aan op de aansteker , u een verbinding met uw kaart accu .
4

Schakel de laptop en sluit het netsnoer aan op de DC -uitgang . Hiermee is de verbinding tussen uw accu van de auto en de laptop , met de draagbare inverter fungeren als de brug die macht zet van de accu naar bruikbare stroom voor de laptop .

Turn 5 op de laptop en wacht het besturingssysteem en de eerste processen te laden . Wanneer het systeem inactief is , controleer dan of de laptop heeft toegang tot stroom van de accu van de auto . U kunt de macht controleren op de meeste modellen en besturingssystemen uit het systeem kennisgeving aan de onderkant rechts van het scherm . Als er een constante stroom , de batterij-icoon geeft gewoonlijk een koord ernaast .

Previous: Next:
  laptops
·Hoe je HDD Toevoegen aan uw la…
·Hoe maak je een Smudge Clean O…
·Thinkpad T40 Vs . T43 
·Geschiedenis van IBM Thinkpad 
·Specificaties voor de HP DV630…
·De specificaties van een Toshi…
·Hoe kan ik een disc Stuck in X…
·Hoe te verwijderen My Sony 8R4…
·Hoe kom je op het internet met…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat is een GPT Disk ? 
·Thinkpad R61 Vs . T61 
·Hoe te Toevoegen Meer Gigabytes aan Mijn…
·Hoe maak je een 6845 Video controllerpro…
·Hoe de CPU Multiplier Bereken 
·Hoe te berekenen Stroomsterkte Drop over…
·Waarom heeft een computer nodig Intern g…
·Hoe kan ik een Dell Stand-Alone Gebruik …
·Hoe kan ik Vervang de CMOS-batterij op e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com