Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kindle Vs . iPad Specificaties
Al hebben ze een vergelijkbare tablet - stijl form factor , de Kindle en de iPad hebben verschillende doeleinden . Deze leiden tot verschillende sets van functies en mogelijkheden , elk afgestemd op de intentie achter de apparaten die zij dienen . De Kindle is strikt een lezer is ontworpen om de afgedrukte pagina te emuleren in zoveel lezen omstandigheden mogelijk te maken. Terwijl de iPad ondersteunt tekstdocumenten , het is meer een multifunctioneel apparaat , zodat gebruikers naar muziek luisteren , films kijken , spelletjes spelen , surfen op het web , e-mail controleren en uit te voeren veel meer toepassingen . Screen

beeldschermresolutie
De iPad is 1024 bij 768 pixels , terwijl de Kindle is 1200 bij 824 pixels . Scherm van de iPad is gemaakt van LED- pixels . Deze beelden weergeven door er gekleurde lichten aan elke pixel op het scherm. In het geval van de tekst , dit is een zaak van verduistering pixels die deel uitmaken van de woorden en ze te plaatsen tegen licht gekleurde pixels in een verlicht display . Pixels van de Kindle 's maken gebruik van een techniek die bekend staat als E Ink . Volgens de " PC World , " dit bestaat uit vele kleine belletjes gevuld met vloeistof met elektrisch gevoelige lichte en donkere deeltjes . De Kindle geeft tekst door elektrische signalen te sturen naar de bellen waardoor ofwel de donkere deeltjes of de lichtdeeltjes te zweven naar de top . Het scherm is niet verlicht . Zo, het lijkt meer op de afgedrukte pagina .
Grootte

Zowel de iPad en de Kindle zijn 9,7 - inch ( diagonaal ) schermen . De iPad is 9,5 cm hoog , 7,31 cm breed en 0,34 cm diep . Op 10.4 cm hoog , 7,2 cm breed en 0,4 cm diep , afmetingen van de Kindle 's zijn zeer vergelijkbaar . De iPad is iets zwaarder , op £ 1,33 , dan de Kindle , op 1,2 pond.
Navigatie

De iPad is een touchscreen-apparaat . Bij het lezen , gebruikers draaien pagina's door met een vinger van rechts naar links om naar de volgende pagina of van links naar rechts om naar de vorige pagina . Gebruikers kunnen ook uitzoomen door twee vingers dicht bij elkaar op het scherm en scheiden ze , of inzoomen door hun vingers verder uit elkaar en " knijpen " van de display. Kindle maakt gebruik van een reeks knoppen . Rechts en links kunnen gebruikers om naar de volgende of vorige pagina , terwijl de zoomfunctie heeft zijn eigen speciale knop .
Batterij

Volgens " Popular Science , " de Kindle lithium-polymeer batterij kan duren tot een maand op een enkele lading . Dit komt vooral omdat , als haar belangrijkste doel is het weergeven van tekst , is het niet nodig de processorkracht nodig zijn om video weer te geven , draaien meerdere applicaties of zelfs de achtergrondverlichting van het scherm . In tegenstelling , de batterij van de iPad , ook lithium - polymeer, duurt tot 10 uur op een enkele lading . Echter , dit is 10 uur webbrowsen , het afspelen van muziek of het bekijken van films .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Cover Ins…
·Hoe uw eigen iPad Ontwerp 
·Hoe kan ik een album maken op …
·Hoe maak je een Animated iBook…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·De voordelen van een iPad Vs .…
·Heeft u behoefte aan Wi - Fi v…
·Hoe te Electro Music maken op …
·Hoe de achtergrondverlichting …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een laptop of notebook upgra…
·Hoe maak je een gebruikte Mac computer t…
·Hoe je de AOD Rollers op een HP Officeje…
·HP 2610 Ink Alternatieven 
·PC1600 Vs . PC2100 
·ZD8000 HP Laptop Specs 
·Epson inkjet printers zijn relatief eenv…
·Hoe maak je een Paper Jam in een Epson P…
·Hoe maak je een Gebruik Koreaanse Keyboa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com