Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een Animated iBook voor iPad Creëren
Geanimeerde boeken , ook wel interactieve boeken , zijn e - boeken die animaties , zoals tekens die golf bij de lezer hebben . In tegenstelling tot gewone e - books , kan een geanimeerde boek de lezer dynamisch te betrekken , waardoor hij geluiden te horen door het aanraken van een woord dat is aangesloten op een geluidsbestand , bijvoorbeeld . U kunt uw eigen interactieve e - books te maken voor de iPad met behulp van e - book software met animatie functies, dan hen gratis of verkopen ze voor een kleine vergoeding . Wat je nodig hebt
iPad
Data kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open uw webbrowser en typ " pubbsoft.com " in de URL-regel , druk vervolgens op " Enter . " U zult worden genomen om de PubbSoft website . Klik op " Maak een gratis account ' en voer uw persoonlijke gegevens , zoals uw naam , e-mailadres en wachtwoord . Kijk in je inbox voor e-mail van PubbSoft en klik op de bevestigingslink in het.

Log in op je account 2 . Klik op "Create New Book . " Je wordt meegenomen naar PubbSoft 's online animatie software . Wordt u gevraagd in te vullen een blad met informatie over uw boek . Voer een titel , naam van de auteur , verkoopprijs , beschrijving en cover image . Klik op ' Opslaan ' als u klaar bent .
3

Lees de korte tutorial die verschijnt na de infobox verdwijnt . Als u klaar bent , klikt u op ' Sluiten Help . "
4

Klik op ' Media 'en vervolgens' Bestand sluiten " image upload -en audio- bestanden voor uw boek aan . Selecteer het bestand of de bestanden die uw boek zal bestaan ​​, en klik op ' OK '. Klik op ' Toevoegen Graphic ' om het venster ' Media ' te openen , selecteer de afbeelding die u wilt . Klik en sleep de afbeelding voor een locatie waar u het wilt op de pagina . Klik op " Tekst toevoegen " om een ​​tekstvak toe te voegen aan de pagina , type om uw eigen woorden toevoegen
5

Klik op een item om het te selecteren , selecteer vervolgens " Transform " om het item te transformeren . . Klik en sleep de kleine aanpassing vierkantjes die verschijnen rond het object om te zetten , zoals het schalen .
6

Selecteer een afbeelding en klik op ' Animatie '. Kies een soort van animatie , zoals als ' fade out . "Apply animaties om alle objecten die u wilt .
7

Klik op de " + " knop aan de onderkant van het scherm om een ​​nieuwe pagina te maken . Herhaal de bovenstaande stappen om inhoud toe te voegen aan de pagina . Herhaal dit tot je interactief iPad boek is voltooid .
8

Klik op " Opslaan /Download . " Selecteer " Download Book " om het boek te slaan op uw harde schijf , die gratis is , of "

deze optie , op het moment van publicatie , kost $ 150; publiceren als App ", die zal uw boek te publiceren als een downloadbare app uit de App Store .

Previous: Next:
  iPad
·iPad Aanwijzingen voor AT & T 
·Hoe je e - books converteren v…
·How to Get richtingen op de iP…
·Heeft een iPad Gebruik Wi - Fi…
·Hoe maak je een iPad Get SIM -…
·Hoe maak je een gitaar Hook om…
·Kunt u Skype op een iPad ? 
·Hoe de ooVoo op een Dell of ee…
·Hoe je films toevoegen van een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe om te controleren op software-update…
·Functies van een veiligheidsinformatiebl…
·Hoe los ik de geluidskaart in een Compaq…
·Hoe kan ik gegevens op een externe harde…
·Hoe het opzetten van een wachtwoord voor…
·Hoe te Applications kopiëren naar een e…
·Hoe maak je een Dimension C521 Demonteer…
·Hoe je BIOS ontgrendelen in een Latitude…
·Wat is een AC Adapter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com