Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Scanners >> Content
Functies van een veiligheidsinformatieblad Scanner
Een Multispectral Scanner en Data System verwijst naar een remote - sensing instrument gebruikt in de aarde middelen enquête programma . Moderne multispectrale scanners zijn meer geavanceerde met functies voor een real -time hoge resolutie imaging systemen . Deze geavanceerde scanners beelden opnemen van de aarde middelen bij hoge ruimtelijke resolutie . De geavanceerde functies van een veiligheidsinformatieblad scanner maken het geschikt voor taken zoals strategische intelligentie, geologische kartering , olieramp detectie , bosinventaris , water chlorofyl studies en vuur mapping . Verzamelen van informatie over de Aarde Terrain

Een multispectrale scanner verzamelt spectrale en ruimtelijke informatie op aarde terrein boven het oppervlak gescand. Multispectrale scanners zijn meestal gemonteerd op de enquête vliegtuigen naar de aarde middelen op te nemen . Functies die inherent zijn aan een multispectrale scanner kunnen bekijken van vele golflengten tegelijk . Spectrale banden worden geregistreerd door detector arrays in een brandvlak van raspen spectrometers . De radiometrically gekalibreerd bands met veld - vulling bronnen kunnen tijdens de inactieve periode van een scan cyclus worden bekeken .
Geologische Mapping

MSDS scanners bruikbaar zijn in de geologische kartering . Door het gebruik van gespecialiseerde scansoftware boord enquête vliegtuigen ze meten en geocoderen elk beeld pixel in kaart coördinaten . Deze helpen bij het produceren van beelden compatibel met geografische informatie sensing . Bij onderzoek vliegtuigen touch down , wordt gecorrigeerd beeldspraak geproduceerd terwijl ruwe data wordt opgenomen .
Strategische intelligentie

Naast geologische kartering , MSDS scanners bruikbaar naast intelligentie apparatuur in het leveren van real -time satellietbeelden links naar een aangewezen werkplek . Geproduceerd door middel van dergelijke links informatie wordt vervolgens toegevoegd over een standaard basiskaart te ontcijferen bruikbare informatie van inlichtingendiensten . Strategische intelligence functies vergemakkelijkt door SDB scanners dwars door een scala van toepassingen .
Natural Resource Inventory

MSDS scanners
zijn waardevolle instrumenten bij het ​​bijhouden van de wereldwijde bosinventaris . Ze zijn nuttig in bos inventarisatie door middel van real -time beelden op de aantasting van de bossen , bosareaal distributie en real-time milieustudies . Deze omvatten waterverontreiniging , chlorofyl voorwaarden en afval zich vestigen in de waterhuishouding . Deze kunnen eenvoudig worden gecontroleerd met behulp van de ingebouwde remote sensing technologie in SDB scanners .
Diefstal detecties

SDB scanners
worden gebruikt om olie en gas diefstal te detecteren . Een geconfigureerde multispectrale scanner bij montage op een distributieleiding helpt bij lekdetectie tijdens transmissie en distributie . Dit is een belangrijke stap bij het terugdringen van verliezen als gevolg van brandstof diefstal evenals een betere brandstof management systemen faciliteren . De ingebouwde sensoren en optische instrumenten helpen bij het verstrekken van real - time beelden van diefstal punten .

Previous: Next:
  Scanners
·Flat Bed scanners die zijn Vis…
·Hoe aan dia scannen op een sca…
·Wat zijn flatbed-scanners gebr…
·HP 4200C Scanner Specs 
·Scannen met de HP Photosmart C…
·De Beste Kwaliteit Scanners 
·Hoe je foto's scannen naar Dig…
·Hoe je documenten scannen in e…
·Hoe maak ik Installeer een sca…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Toner Chip resetten voor…
·Problemen met ColdFusion Debuggen 
·HP t5730 Apparaatspecificaties 
·Hoe maak je een Bad Microprocessor Probl…
·Hoe te kijken Pay-Per - View TV op een P…
·Basic Mouse Technieken 
·Hoe te vergelijken en het contrast van d…
·Hoe te lezen Personal Boeken op een Kind…
·Hoe je films kopiëren naar een SD-kaart…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com